T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.110.774
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: T-Com Internet
MiTt kaže...

Pozdrav,moze neko nekaj rec za ovo moje cudo tu?

ide tu više, tj. mislim da 20 ide

nemam za potpis
10 godina
T-Com Internet

Max ti prikazuje 29mbita, tako da mozes vise od sadasnjih 8 ako dobro vidim, mala je slika.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
sandokan111 kaže...

Max ti prikazuje 29mbita, tako da mozes vise od sadasnjih 8 ako dobro vidim, mala je slika.

Sorry,da neznam zas sam smanjio sliku.

Evo ovak je mozda bolje.

http://imgur.com/lAfIhbv

A ove sve silne greske? i upload je jako malen.

Imam i max tv koji ce sutra iskljucit.Pa me zanimalo jel ce bit upload veci ako mi puste recimo taje neki tcomov turbo 30?

15 godina
Trawis kaže...

Počela borba s T-Comom.. Nakon samo godinu dana srozali su brzinu za 50% i tehnička podrška ne želi riješiti problem, već se par dana natežem s njima, no ne odustajem 

EDIT: Nešto neće uploader slika..

Sadašnje stanje: https://i.imgsafe.org/a64d612fd0.jpg

Prijašnje stanje: https://i.imgsafe.org/a64d67586f.png

"Kao" riješeno.. Izgleda da više od toga ni ne ide? Ima li ih smisla forsirati za nešto više ili da se pomirim s ovim?

11 godina
neaktivan
froxie24 kaže...
PaleSamNaSvijetu kaže...

Pozdrav ekipa, živim u Sisku i od prije nekih 4, 5 mjeseci primijetio sam da mi maksimalna brzina downloadova ne prelazi 600kbps. Sjećam se da sam npr. Autocadov software skidao sa njihovih servera brzinama od po nekoliko Mbita/s a sad je tih jadnih 600tinjak kbita....

Korisnik sam T-comovog Max3 Start paketa, i nisam dojavljivao nikakve kvarove u ovom periodu tako da ne vjerujem da su nešto direktno petljali.

Ako ima tko informaciju kakvu o tome i kako bih trebao pristupiti ovome što mi se čini kao hrpa vremena koje će biti izgubljeno na hrvanje s ISPom..

I ja sam iz Siska pa mi reci točno koja lokacija možda se da nešto izvući ako postoji neki kvar na infrastrukturi.

Meštrovićeva ulica, takozvani 'trg'.

Gdje mogu naći podatke o parici?

10 godina
MiTt kaže...

Imam i max tv koji ce sutra iskljucit.Pa me zanimalo jel ce bit upload veci ako mi puste recimo taje neki tcomov turbo 30?

Greske ignoriraj dok ne vidis probleme. A i nije to tako puno gresaka. Upload je mali, ali su ti ove margine drasticno visoke, cak i s zalihom brzine koju imas, nekako mislim da to malo router prikazuje po svoju. Uglavnom, 20mbita +maxtv bi trebalo radit s ovim prikazom, al trebalo bi to s marginom malo nastimat mozda se i do 30 digne. Evo trawis ima slicne podatke kao ti pa mu je na margini 6 max bio 35. Pitanje je koji je tebi target stavljen uopce. Za sad idi s povecanjem na 20 pa onda pogledaj ponovo, vjerojatno ce tad i marginu snizit.

Trawis kaže...

"Kao" riješeno.. Izgleda da više od toga ni ne ide? Ima li ih smisla forsirati za nešto više ili da se pomirim s ovim?

Ocito moze to jos bolje :) Sad ti je pusteno 23 od 32 :) Al moguce da testiraju s ovom marginom da vide kako ce radit, ti pricekaj 10ak dana ako si se umorio pa vidi, ako nema pucanja, trazi povecanje brzine.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2016 2:12 (sandokan111).
9 godina
neaktivan
sandokan111 kaže...
MiTt kaže...

Greske ignoriraj dok ne vidis probleme. A i nije to tako puno gresaka. Upload je mali, ali su ti ove margine drasticno visoke, cak i s zalihom brzine koju imas, nekako mislim da to malo router prikazuje po svoju. Uglavnom, 20mbita +maxtv bi trebalo radit s ovim prikazom, al trebalo bi to s marginom malo nastimat mozda se i do 30 digne. Evo trawis ima slicne podatke kao ti pa mu je na margini 6 max bio 35. Pitanje je koji je tebi target stavljen uopce. Za sad idi s povecanjem na 20 pa onda pogledaj ponovo, vjerojatno ce tad i marginu snizit.

Trawis kaže...

Ocito moze to jos bolje :) Sad ti je pusteno 23 od 32 :) Al moguce da testiraju s ovom marginom da vide kako ce radit, ti pricekaj 10ak dana ako si se umorio pa vidi, ako nema pucanja, trazi povecanje brzine.

Da bas gledam kako imamo iste parametre.Danas ce maknut maxtv pa cemo vidjet onda sta ce bit,hvala na pomoci :)

10 godina
PaleSamNaSvijetu kaže...
froxie24 kaže...
PaleSamNaSvijetu kaže...

Pozdrav ekipa, živim u Sisku i od prije nekih 4, 5 mjeseci primijetio sam da mi maksimalna brzina downloadova ne prelazi 600kbps. Sjećam se da sam npr. Autocadov software skidao sa njihovih servera brzinama od po nekoliko Mbita/s a sad je tih jadnih 600tinjak kbita....

Korisnik sam T-comovog Max3 Start paketa, i nisam dojavljivao nikakve kvarove u ovom periodu tako da ne vjerujem da su nešto direktno petljali.

Ako ima tko informaciju kakvu o tome i kako bih trebao pristupiti ovome što mi se čini kao hrpa vremena koje će biti izgubljeno na hrvanje s ISPom..

I ja sam iz Siska pa mi reci točno koja lokacija možda se da nešto izvući ako postoji neki kvar na infrastrukturi.

Meštrovićeva ulica, takozvani 'trg'.

Gdje mogu naći podatke o parici?

U routeru. Ne znam koji imaš ali pretpostavljam da je onaj bijeli SX763. U tražilicu upišeš 192.168.1.1 i traži te podatke za login. Mislim da je username admin a password admin. 

Prvo probaj prijaviti kvar t-komu reci im da ti je brzina mala. Oni se mogu spojiti na tvoj router i provjeriti isto podatke o parici i ako utvrde da stvarno nešto nije uredu poslat će tehničara. Ukoliko se ne riješi ili odbiju riještiti reci im da imaš zbog toga u planu prijeći na operatera koji ti omogućuje veće brzine. U tvom slučaju je to B-net jer oni u tvom kvartu imaju svoju vlastitu optičko-kabelsku infrastrukturu.

Sad kod njih su ti cijene ovakve:

-Super + 3D (TV, internet i telefon) Mjesečna naknada 269kn 

-Osnovni TV paket sa 40 TV programa

-Snimalicom do 10 sati

-"Neograničeni" internet sa brzinama od 35/5Mbps do 50/10Mbps (napominjem da imaju fair usage znaći imaju dosta niži limit na potrošnju gigabajta za razliku od T-coma) nakon kojeg smanjuju brzinu.

-Neograničene pozive prema fiksnim nacionalnim mrežama i prema mobilnim Vip i Tomato.

- Cijena priključka sa ugovornom obvezom od 24 mjeseca je 1kn. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2016 14:08 (froxie24).
15 godina
sandokan111 kaže...
Trawis kaže...

Evo baš danas bio tehničar i ipak je problem u kablovima negdje u susjednim kućama. Negdje je oštećen pa će sljedeći tjedan rješavat to. Danas isto došao račun i malo bolje pogledam, kad ono piše Turbo 20, a imao sam Turbo 30 aktiviran, znači sami su promijenili paket 

9 godina
neaktivan
MiTt kaže...
sandokan111 kaže...
MiTt kaže...

Trawis kaže...

Da bas gledam kako imamo iste parametre.Danas ce maknut maxtv pa cemo vidjet onda sta ce bit,hvala na pomoci :)

Evo iskljucili su maxtv i pustili tu turbo 30.Kazu da neide brze od 25 download i da neide vise od 1.6 upload.

Bio je i tehnicar i sa onom napravom provjerio i kaze da neide brze. Jel postoje kakve opcije?

http://imgur.com/OGgz8kx

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2016 14:56 (MiTt).
15 godina
T-Com Internet

Evo ako netko moze pogledati moje podatke...koliko mogu dobiti?

Imam 10 Mbit,kilometar i pol od centrale,a svaki put kada zovem za vise kaze da nemogu vise od 10...Sira okolica zagreba..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam imal skoro iste  parametre,pa mi je isto max bilo 10,a udaljeni sam bil prek 2km.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2016 19:02 (zagiii).
15 godina
Evi sada isal s autom bas do centrale mjerit i preracunal sam se,1900m je...jel moguce nesto vise? Ovaj 17 me bode za oko...a tehnicar kaze da nemoze vise od 10 pustit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
izvone kaže...
Evi sada isal s autom bas do centrale mjerit i preracunal sam se,1900m je...jel moguce nesto vise? Ovaj 17 me bode za oko...a tehnicar kaze da nemoze vise od 10 pustit...

Kolko ja znam,ta margina nije baš bajna.Išlo bi ti prek tih 10mbita,al ak ti bi veza pucala odma bi te vratili na 10.Meni su rekli da nemrem prek 4,al sam bil dosadan i nazival i pustili su mi 10 iako mi je margina bila loša,al je radilo.Ovak je meni izgledalo prije,sad su mi zamijenili ruter i smanjili su mi na 8.

10 godina
MiTt kaže...

Evo iskljucili su maxtv i pustili tu turbo 30.Kazu da neide brze od 25 download i da neide vise od 1.6 upload.

Bio je i tehnicar i sa onom napravom provjerio i kaze da neide brze. Jel postoje kakve opcije?

A taj te tehnicar zajebaje sto da kazem. Ne ide vise od 25 a u routeru pise i dalje 32. A ti onda njega pitaj kako to da pise u routeru 32, ili opet zovi pa nek dodje neko drugi.

izvone kaže...

Imam 10 Mbit,kilometar i pol od centrale,a svaki put kada zovem za vise kaze da nemogu vise od 10...Sira okolica zagreba..

Mislim da s malo kinezic zaigrao s brojkicama. 33db atenuacije i max od 19mbita, to je bajno, al mislim da nesto od toga nije tocno. Ili je 33db atenuacije (oko 2.4km) ili je 19mbita (to bi bilo nekih 1700m). Sad sto je tocno, to je pitanje. Ako si kazes mjerio autom 1900 do centrale, onda je vjerojatno ovaj drugi podatak tocan jer se gleda duljina kabela, a to bi moglo onda narast do 2400. Al isto tako je lako moguce da ne ide to cestom kuda ti mislis da ide pa da bude manje kabela, al ako ti ne pustaju vise, vjerojatno je ovaj podatak da tu ima preko 2km kabela. Uglavnom, zaduzio sam. Ako si 1700, (max 19) moze bolje od 10. Ako si 2400, tesko moze vise od 10 :). Kako bit siguran? Gnjavi ih malo, ako nakon 10 puta nista ne naprave, vjerojatno si onda ipak predaleko :) Al nemoj odustat na prvu.

izvone kaže...

Koji 17 te bode u oko? To je upload ako mislis na 17db atenuacije. To je nebitno za ovo.

9 godina
neaktivan
sandokan111 kaže...
MiTt kaže...

A taj te tehnicar zajebaje sto da kazem. Ne ide vise od 25 a u routeru pise i dalje 32. A ti onda njega pitaj kako to da pise u routeru 32, ili opet zovi pa nek dodje neko drugi.

izvone kaže...

Mislim da s malo kinezic zaigrao s brojkicama. 33db atenuacije i max od 19mbita, to je bajno, al mislim da nesto od toga nije tocno. Ili je 33db atenuacije (oko 2.4km) ili je 19mbita (to bi bilo nekih 1700m). Sad sto je tocno, to je pitanje. Ako si kazes mjerio autom 1900 do centrale, onda je vjerojatno ovaj drugi podatak tocan jer se gleda duljina kabela, a to bi moglo onda narast do 2400. Al isto tako je lako moguce da ne ide to cestom kuda ti mislis da ide pa da bude manje kabela, al ako ti ne pustaju vise, vjerojatno je ovaj podatak da tu ima preko 2km kabela. Uglavnom, zaduzio sam. Ako si 1700, (max 19) moze bolje od 10. Ako si 2400, tesko moze vise od 10 :). Kako bit siguran? Gnjavi ih malo, ako nakon 10 puta nista ne naprave, vjerojatno si onda ipak predaleko :) Al nemoj odustat na prvu.

izvone kaže...

Koji 17 te bode u oko? To je upload ako mislis na 17db atenuacije. To je nebitno za ovo.

Pitao sam ja njega a on je rekao da to nisu realne iz rutera postavke. Da jebiga ruter tako dodaje...Mislim,i meni je cudno to sto mi je rekao a nisam bas neki znalac.A ovih 1.7mbits,zasto to pokazuje tako malo?I to mi bas neide u glavu

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2016 13:44 (MiTt).
10 godina
MiTt kaže...

Pitao sam ja njega a on je rekao da to nisu realne iz rutera postavke. Da jebiga ruter tako dodaje...Mislim,i meni je cudno to sto mi je rekao a nisam bas neki znalac.A ovih 1.7mbits,zasto to pokazuje tako malo?I to mi bas neide u glavu

Moguce, al obicno su kinezi tako prikazivali svasta al eto, ja mu ne vjerujem. Jesi ti na njegovom mjernom uredjaju vidio koliko prikazuje pod max? Ako imas neki drugi router, spoji njega vidi sto ce on pokazat, ili posudi u prijatelja cisto da budes siguran. Ako i taj prikaze ovako nesto, onda mu sigurno ne vjerujem. Upload ti ocito ima veca gusenja pa je tako mali, iako ne prikazuje ni atenuaciju tocno, a i prikazuje manji signal level, tako da je pitanje zasto je to. Il router prikazuje krivo, ili to treba postimat u centrali, a ovome se nije dalo. Ja tipujem ovo drugo.

15 godina
sandokan111 kaže...
izvone kaže...

izvone kaže...

1. Moralo bi biti 1900,ajmo rec 2000,jer kad su dosli mi prebacivat prikljucak s jedne strane kuce na drugu su rekli da moj kabel ide po zemlji i da je tamo dokle sam mjerio centrala,kabel ide odmah uz cestu jer okolo su sve polja,te mi je rekao da bih trebao dobit 15-17 mbit,da samo zovem da mi puste,ja sam zvao,i rekli su nemoguce. (tehnicar je bio iz kooperantne firme)

Npr. zanimljivost,na stupu do mene imam neku kutijicu,i prije manje od god. dana mi je nestao internet,tada sam imao 4 megabita. I ja prijavim kvar,oni dodu i skuze da je u toj skatuljici bio miš i da je sve zgorilo unutra,kad su promjenili nutra sve ja sam dobio 10 mbit.

i jos jedna zanimljivost,frend zivi od mene manje od 100m,i moj kabel ide kroz njegovu kucu,i on nemoze dobit 10,a ja imam 10Mbit ,sad ti znaj ko tu koga...

Naporan im jesam,svako malo saljem i oni mi samo kazu da rade na tome i da zakaj ne uzmem max tv il e-racun kod njih (nezelim nijedno)....

2.ma pusti,baljezgam, i sam shvatio naknadno :D

9 godina
neaktivan
sandokan111 kaže...
MiTt kaže...

Moguce, al obicno su kinezi tako prikazivali svasta al eto, ja mu ne vjerujem. Jesi ti na njegovom mjernom uredjaju vidio koliko prikazuje pod max? Ako imas neki drugi router, spoji njega vidi sto ce on pokazat, ili posudi u prijatelja cisto da budes siguran. Ako i taj prikaze ovako nesto, onda mu sigurno ne vjerujem. Upload ti ocito ima veca gusenja pa je tako mali, iako ne prikazuje ni atenuaciju tocno, a i prikazuje manji signal level, tako da je pitanje zasto je to. Il router prikazuje krivo, ili to treba postimat u centrali, a ovome se nije dalo. Ja tipujem ovo drugo.

Mislim da je na uredjaju pisalo 25up i 1.5down,nisam siguran. Pitao sam ga ja kako to da su mi do nedavno skakali parametri rutera od 23000 attaniable do 34000 i atenuacija od 26 do 30 pa je rekao da oni to tako stavljaju da nije fiksno uvjek jel nebi bila veza stabilna.Tako nesto.Nemam bas od kog posudit ruter.A ovo u centrali,jel to mogu nekome se obratit da probaju provjerit?A moguce da je negdje ostecen vod?U ulici po stupovima novim betonskim od elektre  idu novi telefonski kablovi al onaj drugi dio je podzemni pa mozda se negdjee nesto desilo.On je samo dosao kod mene doma i prikljucio taj uredja i rekao: Sorry,nemoze i to je to.

10 godina
izvone kaže...

1. Moralo bi biti 1900,ajmo rec 2000,jer kad su dosli mi prebacivat prikljucak s jedne strane kuce na drugu su rekli da moj kabel ide po zemlji i da je tamo dokle sam mjerio centrala,kabel ide odmah uz cestu jer okolo su sve polja,te mi je rekao da bih trebao dobit 15-17 mbit,da samo zovem da mi puste,ja sam zvao,i rekli su nemoguce. (tehnicar je bio iz kooperantne firme)

Npr. zanimljivost,na stupu do mene imam neku kutijicu,i prije manje od god. dana mi je nestao internet,tada sam imao 4 megabita. I ja prijavim kvar,oni dodu i skuze da je u toj skatuljici bio miš i da je sve zgorilo unutra,kad su promjenili nutra sve ja sam dobio 10 mbit.

i jos jedna zanimljivost,frend zivi od mene manje od 100m,i moj kabel ide kroz njegovu kucu,i on nemoze dobit 10,a ja imam 10Mbit ,sad ti znaj ko tu koga...

Naporan im jesam,svako malo saljem i oni mi samo kazu da rade na tome i da zakaj ne uzmem max tv il e-racun kod njih (nezelim nijedno)....

A onda moguce da je ovo jer nije taj ratio db-> metre urezan u kamenu pa ako ima cestom 1900, atenuacija je vjerojatno tocna pa onda imas  da ako je atenuacija takva kakva je, tu si na cemu si. Ako ti je frend 100m blize trebao bi moc 10, nesto se smrdalo onda kod njega.

MiTt kaže...

Mislim da je na uredjaju pisalo 25up i 1.5down,nisam siguran. Pitao sam ga ja kako to da su mi do nedavno skakali parametri rutera od 23000 attaniable do 34000 i atenuacija od 26 do 30 pa je rekao da oni to tako stavljaju da nije fiksno uvjek jel nebi bila veza stabilna.Tako nesto.Nemam bas od kog posudit ruter.A ovo u centrali,jel to mogu nekome se obratit da probaju provjerit?A moguce da je negdje ostecen vod?U ulici po stupovima novim betonskim od elektre  idu novi telefonski kablovi al onaj drugi dio je podzemni pa mozda se negdjee nesto desilo.On je samo dosao kod mene doma i prikljucio taj uredja i rekao: Sorry,nemoze i to je to.

Onda ti je pokazao profil, jer nemoze njemu to prikazat 25 down i 1.5up i on te stavi na tocno toliko, cak malo vise :) Ocito ti nije pokazao max vec neku drugu stavku, pretpostavljam profil koji je stavio na liniju. Podzemni vodovi se rjedje ostete, a i kad se ostete rjedje ih popravljaju jer je puno veci zahvat :) Tako da se nadaj da nije to. A ovo drugo se isto njima javis da provjere dal ima gdje greska, al to onda on mora mjernim uredjajem gledat itd, a meni izgleda da se tom neda radit :) Pricekaj 10ak dana, mozda ode na godisnji pa zovi ponovo mzoda dodje drugi tehnicar :P

9 godina
neaktivan
sandokan111 kaže...
izvone kaže...

A onda moguce da je ovo jer nije taj ratio db-> metre urezan u kamenu pa ako ima cestom 1900, atenuacija je vjerojatno tocna pa onda imas  da ako je atenuacija takva kakva je, tu si na cemu si. Ako ti je frend 100m blize trebao bi moc 10, nesto se smrdalo onda kod njega.

MiTt kaže...

Onda ti je pokazao profil, jer nemoze njemu to prikazat 25 down i 1.5up i on te stavi na tocno toliko, cak malo vise :) Ocito ti nije pokazao max vec neku drugu stavku, pretpostavljam profil koji je stavio na liniju. Podzemni vodovi se rjedje ostete, a i kad se ostete rjedje ih popravljaju jer je puno veci zahvat :) Tako da se nadaj da nije to. A ovo drugo se isto njima javis da provjere dal ima gdje greska, al to onda on mora mjernim uredjajem gledat itd, a meni izgleda da se tom neda radit :) Pricekaj 10ak dana, mozda ode na godisnji pa zovi ponovo mzoda dodje drugi tehnicar :P

Ma trazit cu ja novog tehnicara :) tj,prvo da oni meni provjere kako si rekao dali ima zagusenja na uploadu jer i nije mi bas toliko bitan download,bar da je nekih 3-4 upload ja sretan.

9 godina
neaktivan
MiTt kaže...
sandokan111 kaže...
izvone kaže...

MiTt kaže...

Ma trazit cu ja novog tehnicara :) tj,prvo da oni meni provjere kako si rekao dali ima zagusenja na uploadu jer i nije mi bas toliko bitan download,bar da je nekih 3-4 upload ja sretan.

Nasam sam ovo na svom profilu u Hrvatskom Telekomu kad sam se ulogirao i pogledao koje sve usluge imam,neznam zasto ovo pise?!Ovo je osnovna brzina a ne Turbo 30.

http://imgur.com/addIdre

10 godina
T-Com Internet

Nemora to na portalu bit azurirano mislim.

0 0 hvala 0
12 godina
T-Com Internet

evo moj rezultat na tcom optici, zicno povezan na laptop

http://www.speedtest.net/my-result/5474815765

ali nisam bas zadovoljan sa skidanjem, realno skida oko 4MB/s 

kako je kod vas ostalih koji ste na optici?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2016 0:20 (roby27).

0 0 hvala 0
14 godina
roby27 kaže...

evo moj rezultat na tcom optici, zicno povezan na laptop

http://www.speedtest.net/my-result/5474815765

ali nisam bas zadovoljan sa skidanjem, realno skida oko 4MB/s 

kako je kod vas ostalih koji ste na optici?

Skidanje ovisi i o serveru s kojeg skidas. Ako ti server ne mozes slati podatke brze od 4MB/s, onda mozes imati i gigabitni dl link, ali ce ti dl biti 4MB/s.

(╯- , -)╯︵ ┻━┻
12 godina

kuzim da, sad sam malo testirao sa ovog linka

http://faq.hrvatskitelekom.hr/pages/category.xhtml?question=89#odgovor

rezultat:

12 godina
protjeran
T-Com Internet
Kako mi je danas digla živce jedna mlada gospodična, stvarno ću ih nakon 8 godina sterat u krc, ističe ugovor 29.8. i klošari bi da produžim na još dvije godine a ne žele dat jebeni MAX SPORT PLUS paket gratis jer eto nakon svih tih godina vljda sam zaslužio bar nešto free od njih, kaže ona kao fol baš zato zove da bi iskoristio tu akciju 50% na taj SPORT PLUS PAKET pa da već sad produžim na još dvije gopdine, sam sam im se javio prije mjesec dva sa željom da ranije produžim na 2 god ali da daju SPORT PLUS PAKET badava jer me jedino to u vezi max tv-a zanima i kažu do 29.7. se ne može novi ugovor sklopit jer mora tekući ugovor uć u zadnji mjesec, isto je spominjano 50% na taj paket a free ne daju, kad sam joj dns reko da su njeni rekli do 29.7. se ne može novi ugovor kaže ona ma može gospon kako ne ccc
Kažem da neću sklopit novi ugovor bez da daju gratis SPORT PLUS PAKET i da ću uzet kod VIPA sve za cca 200kn kaže ona ladno pa možete kod nas bez max tv isto to dobit, nakon što sam ponovio da želim taj paket gratis ili ode kod VIPA iz protesta slatkica mi zaželi lijep dan i poklopi, nekad mi dođe da beštimam tim agentima al znam da oni rade po šabloni kako im je rečeno i boli njih krc za mene i moj ugovor pa se suzdržavam, gadi mi se ta njihova pederska politika i nije stvar u tih 50kn nego odnos prema dugogodišnjim korisnicima koji su kod njih zadnja rupa na svirali.
Primjer, bratić iz ZG-a kod BNET-a zbog toga jer produzava kod njih dobio godinu dana 50% na ukupni iznos računa, to se zove popust a ne ovo sprdanje sa max tv kanalima i smiješnih 50% na 90kn a račun u odnosu na prošli ugovor ide opet na gore.

0 0 hvala 0
12 godina

ovi preko call centra su ti jad i bjeda, najbolje ako mozes pozvati prodajnog predstavnika da ti dodje doma ako zivis u gradu koji je na listi

https://www.hrvatskitelekom.hr/predstavnici

tako sam ja optiku dobio ispod svake cijene, i jos 6 mjeseci gratis 1kn

9 godina
neaktivan
roby27 kaže...

ovi preko call centra su ti jad i bjeda, najbolje ako mozes pozvati prodajnog predstavnika da ti dodje doma ako zivis u gradu koji je na listi

https://www.hrvatskitelekom.hr/predstavnici

tako sam ja optiku dobio ispod svake cijene, i jos 6 mjeseci gratis 1kn

Ako si novi korisnik, možeš ju dobiti i putem telefona, i po novom uz nju još ide MAX Arena za 5kn, ili MAX Sport Plus paket za 15kn/mj.

15 godina
Trawis kaže...
Trawis kaže...

Počela borba s T-Comom.. Nakon samo godinu dana srozali su brzinu za 50% i tehnička podrška ne želi riješiti problem, već se par dana natežem s njima, no ne odustajem 

EDIT: Nešto neće uploader slika..

Sadašnje stanje: https://i.imgsafe.org/a64d612fd0.jpg

Prijašnje stanje: https://i.imgsafe.org/a64d67586f.png

Da se još nadovežem.. pogledam danas stanje kad ono imam šta vidjet, sad mi je jednostavno upload u kaosu, znaju li oni šta rade tamo?!

Poslije restarta routera Poslije restarta routera
Prije restarta routera Prije restarta routera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice