Optikalija još nije došla u Županju :(
Ne kužim u čemu je stvar, Vrpolje(selce malo) kod Šibenika ima optiku, a Županja ne lol
Stvar je u (ne)isplativosti. Što da ti daju optiku vrijedu nekoliko milijuna, kad te mogu je**t bakrom za istu cijenu.
Optikalija još nije došla u Županju :(
Ne kužim u čemu je stvar, Vrpolje(selce malo) kod Šibenika ima optiku, a Županja ne lol
Stvar je u (ne)isplativosti. Što da ti daju optiku vrijedu nekoliko milijuna, kad te mogu je**t bakrom za istu cijenu.
Što ne razmišljaju tako da ja mogu otići kod nekoga tko ima optiku? Ako takav uopće i postoji.
pojasni više molim te.
Uuu big deal MAX Obitelj ima novo ime: https://translate.googleusercontent.com/translate_c?act=url&depth=1&hl=hr&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.hr&sl=de&tl=en&u=http://www.telekom.de/magenta-eins&usg=ALkJrhhMyeRu8YiC5yuh2gSo58YqRxOiuA
Šta ti je marketing!
pojasni više molim te.
Kakve mi koristi od toga? Internet i telefon na Iskonu, mobitel na tele2, tv DVB-T itd itd... Ništa nemam na okupu a opet jeftinije mi je.
Ja sam očekivao nešto tipa "Uskoro ćemo u svim većim gradovima u županijama početi kratiti parice pomoću FTTC tehnologije i omogučiti većem broju korisinika brzine do 50mbps" :D
Treba pričekat krajnju ponudu, ja sam prošlo ljeto prešao sa bneta na max3 paket, bila neka promo ponuda 299,00kn flat net po 10mbita, flat fixni pozivi, maxtv + sportski plus paket. Meni savršena usluga za te novce.
na mobilnoj sam na bonovima jer mi se više isplati njuškalo + zmajo nego pretplata.
Ako bi bilo nešto 2 mobilna broja i fiksna sve skupa 500kn i neki okej popusti na high end uređaje, I'm down.
Treba pričekat krajnju ponudu, ja sam prošlo ljeto prešao sa bneta na max3 paket, bila neka promo ponuda 299,00kn flat net po 10mbita, flat fixni pozivi, maxtv + sportski plus paket. Meni savršena usluga za te novce.
na mobilnoj sam na bonovima jer mi se više isplati njuškalo + zmajo nego pretplata.
Ako bi bilo nešto 2 mobilna broja i fiksna sve skupa 500kn i neki okej popusti na high end uređaje, I'm down.
??? Ma daj, cijelo vrijeme pratim sve ponude nikada nisam naletio na ovakvo nešto. Ja imam istu stvar samo bez flat fiksnih poziva (60min) i bez sportskog plus paketa IMHO. Isto plaćam oko 300 kn mj. + -
Bogami, tko bi meni "sredio" ovakav paket nikada nebi niti pomislio da idem kod drugoga operatera.
500 kuna? Ma za što? Fiksna linija meni i mojima postaje sve manje potrebna, a mobitele smo prebacili na bonove (bonbon) i svi međusobno razgovaramo za siću.
??? Ma daj, cijelo vrijeme pratim sve ponude nikada nisam naletio na ovakvo nešto. Ja imam istu stvar samo bez flat fiksnih poziva (60min) i bez sportskog plus paketa IMHO. Isto plaćam oko 300 kn mj. + -
Bogami, tko bi meni "sredio" ovakav paket nikada nebi niti pomislio da idem kod drugoga operatera.
Prošlo ljeto u svim t-centrima si mogao informirat se, bilo je i povoljnijih paketa od ovoga sa sportskim. Samo mislim da je ponuda vrijedila samo za određene dijelove Hrvatske, al nisam 100% siguran. U Splitu je recimo sigurno vrijedila.
500 kuna? Ma za što? Fiksna linija meni i mojima postaje sve manje potrebna, a mobitele smo prebacili na bonove (bonbon) i svi međusobno razgovaramo za siću.
A gle, migrirali su me na optiku, imam stabilan jako brz net, maxtv sa svim sportskim prijenosima da se ne moram mučit sa streamovima. Starci koriste još uvijek fiksnu liniju jer eto, navikli su pa im treba. 299kn, I'll take that any day, znam kakva je situacija u Hrvatskoj al cijena je i više nego realna.
A gle, migrirali su me na optiku, imam stabilan jako brz net, maxtv sa svim sportskim prijenosima da se ne moram mučit sa streamovima. Starci koriste još uvijek fiksnu liniju jer eto, navikli su pa im treba. 299kn, I'll take that any day, znam kakva je situacija u Hrvatskoj al cijena je i više nego realna.
Još kako tako 299 kuna za max tv, internet i telefon, ali gore je pisalo "2 mobilna broja i fiksna sve skupa 500kn", pa sam zato napisao komentar.
Još kako tako 299 kuna za max tv, internet i telefon, ali gore je pisalo "2 mobilna broja i fiksna sve skupa 500kn", pa sam zato napisao komentar.
Ma to sam napisa kad bi bilo da bi uzeo. Jer su trenutno u svih operatera mobilne tarife + rata za uređaj 200+ kuna..
Ja i ukucani ovaj mjesec 7 sati fiksnog. Mi smo valjda jedni od zadnjih dinosaura koji koriste fiksni :)
Ma to sam napisa kad bi bilo da bi uzeo. Jer su trenutno u svih operatera mobilne tarife + rata za uređaj 200+ kuna..
Kod mene je već godinama glavna varijanta kupovina mobitela na rate u nekoj povoljnijoj trgovini (njuškalo ne dolazi u obzir) i tarifa na bonove. Kod svih operatera moraš platiti puno za tarife s puno minuta i puno podatkovnog prometa, a često povoljnije prođem na tarifama na bonove i tako uštedim novac. Mobitel ne kupujem često, pa mi ni to nije opterećenje. Providera za internet mogu mijenjati ali su razlike u cijeni male.
ne znam je li vec netko spomenuo, no kako su stavili sada sve turbo opcije (od 10 do 50mbit) na 10kn mi koji smo prije aktivirali za 30kn moramo ih zvati da nam preprave sad na 10kn jer ne smanjuju racun automatski (dii fora jel) pa eto, tko nije neka zove i trazi smanjenje od tih 20kn ili oni koji imaju manje brzine neka traze koliko im linija podrzava
ne znam je li vec netko spomenuo, no kako su stavili sada sve turbo opcije (od 10 do 50mbit) na 10kn mi koji smo prije aktivirali za 30kn moramo ih zvati da nam preprave sad na 10kn jer ne smanjuju racun automatski (dii fora jel) pa eto, tko nije neka zove i trazi smanjenje od tih 20kn ili oni koji imaju manje brzine neka traze koliko im linija podrzava
nek im bude viška kad su takvi
??????
Ja sam cim je izasla ponuda pricao s agentom na hrvatskitelekom i rekao mi je da automatski ide nama dolje. WTF. Tko tu koga sad.
Na ostalim uređajima spojenim na taj router uredno radi?
Ak da, onda je možda automatika krivo podesila DNS adrese.
Možeš probati obrisati mreži i ponovo postaviti.
Ili pronađi ove postavke pod mrežnom karticom, Properities od Internet Protocol Version 4 i upiši
Nema veze.
Klikni na properities i podesi ono sa slike.
i meni se to desilo jucer i danas otprilikle 5 min od kak sam upalio komp, restartao sam ruter i radi normalno sad, imam ove dns postavljene za ipv4