T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.112.887
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn

Mene sutra budu zvali da se dogovorimo oko prelaska na MAX2 L paket, kao mogu dobiti smartfon uz ugovor na 2god. al ono najvažnije pošto sam bez ugovora mogu promjeniti ruter na nagovor, sad imam Thomson SpeedTouch koji je sranje što se tiće konfiguriranja portova za torrent ma i općenito je sranje, koji da uzmem hvaljeni Simenes SX763 ili taj ADB za koji sad tek prvi puta čujem? Imam laptop koji podržava n standard i stolni komp gdje imam usb stick na b/g standardu ? 

12 godina
roby27 kaže...

Mene sutra budu zvali da se dogovorimo oko prelaska na MAX2 L paket, kao mogu dobiti smartfon uz ugovor na 2god. al ono najvažnije pošto sam bez ugovora mogu promjeniti ruter na nagovor, sad imam Thomson SpeedTouch koji je sranje što se tiće konfiguriranja portova za torrent ma i općenito je sranje, koji da uzmem hvaljeni Simenes SX763 ili taj ADB za koji sad tek prvi puta čujem? Imam laptop koji podržava n standard i stolni komp gdje imam usb stick na b/g standardu ? 

Gigaset il ADB.

Pošto je adb noviji uzmi njega.

Puno više softverski nudi, podržava n standard itd...

ja bi/ću taj kad rikne tg782i {#}

uBlowMeBro?
12 godina

Kakav je taj ADB po pitanju otvaranja portova, dometa signala i podržava li 300Mbps n standard ako ga je netko isprobao ili ga ima? Hvala puno   

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 20:46 (roby27).
16 godina
neaktivan
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

Malo prije su iz T-coma zvali mog starog da smo vec 2 godine na MAX ADSL-u i nudili mu neke tablete,konzole i mobitele po niskm cijenama a stari je odmah odgovorio: ma ne treba to nama {#} 

mogu negdje provjerit cijene i te uredaje ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lrnted kaže...

Malo prije su iz T-coma zvali mog starog da smo vec 2 godine na MAX ADSL-u i nudili mu neke tablete,konzole i mobitele po niskm cijenama a stari je odmah odgovorio: ma ne treba to nama {#} 

A da ih nazoves? Ili na njihovoj web stranici ako ima?

...

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
12 godina
Lrnted kaže...

Imaš sad i chat na njihovim stranicama.

Sam otvori i direktno to pitaj, nema onog biranja 1,2 bla bla i čekanja.

uBlowMeBro?
14 godina
ja sam jucer zvao , rekli su da su promijenili, proslo je 24 h i jos je ista brzina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da li netko zna do kojeg datuma ova akcija 10mb za 30kn 2 mjeseca traje? Hvala :) 

Isto tako da li ja njih moram zvati da mi promjene brzinu ili mogu to sredit preko kompa?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 21:01 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
u2Noobish4Me kaže...

da, cudo su na LC-u.. evo bas sam obavio jedan jbn razgovor {#}

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 21:22 (plug-in).
12 godina
plug-in kaže...
u2Noobish4Me kaže...

da, cudo su na LC-u.. evo bas sam obavio jedan jbn razgovor {#}

Je bila ona malo pre sa tim svojim stavom al stari moj ti bi neš treće?

Daj primjer što bi da ti ponude?

Neku GPU od 3soma il proc i7?{#}

pa uzmeš što ti nudi a svoj stari prodaj...opet win win situacija...

i da si krenuo sa onim "pošto imam tablet i mobitel", mislim da bi saznao sve što te zanima bez okolišanja.

uBlowMeBro?
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 21:55 (u2Noobish4Me).
14 godina

zar je okolisanje pitati sto imate u ponudi osim xx i yy?

Daj primjer što bi da ti ponude?

Neku GPU od 3soma il proc i7?

nije funny! oni nude a ja biram zelim li to ili ne.. 

u ovom slucaju ne zelim uzeti nesto sto ce mi skupljati prasinu.

btw u tri navrata sam od njih ''dobio'' puno vrijednije i korisnije stvari!

pa uzmeš što ti nudi a svoj stari prodaj...opet win win situacija...

ovo sto imam je daleko bolje nego ovo sto mi nude, a da uzmem pa prodajem mi ne pada na pamet.. nit mi se s tim zjbva niti mi je toliko potrebna kinta..

Evo nakon tvoji nekoliko savjeta upucenih meni, dat cu i ja tebi jedan... posalji zivotopis i zamolbu za posao na njihovu adresu, u zagradu stavi ''live chat odjel''

pusa, bok

2 3 hvala 0
12 godina
protjeran

odlican razgovor :)

www.mmo-balkan.com/forum
15 godina
DeathBringer12 kaže...

odlican razgovor :)

Sa elementima cybersexa {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
12 godina
neaktivan
Evo stigao mi danas račun i nemogu vjerovati... citiram: Od sada za istu cijenu surfajte dvostruko brže! Od 1. travnja 2013 smanjili cijene mjesečne naknade korisnicima ADSL-a, za korištenje pristupnih brzina od 5 - 10 i 14 - 20 Mbit/s.

Nova cijena mjesečne naknade iznosi - za pristupnu brzinu 5 - 10Mbit/s 88,75kn bez pdv-a tj 110,94 kn s pdv-om

- za brzinu od 14 - 20 iznosi 147,15 bez pdv-a, a sa njim 183,94 kn

Uspoređujući račun za 3 mj sa ovim za 4-ti (imam flat bez ugovora (davno istekao) s brzinom od uglavnom 10 Mbit/s (nekada sam imao 8 pa su mi digli na 10 kad su mjenjali paket) znači sa 2 telefona (2 stana) i netom sve je isto ali mi se ADSL stavka sa 146,72 kn smanjila na 88, 75 kn što je ušteda od 57,97 kn
Mjesečno mi račun iznosio oko 500 kn +/- nešto sitno

Očekivao sam da će nas pljačkati do 1.7 al čini se da je EU približavanje učinilo svoje i nadam se da neće na tome stati jer to je i dalje preskupo kad vidimo cijene vani al i taj pomak veseli!

1 1 hvala 0
17 godina

Nakon zvanja podrške i resetiranja linije konačno dobio pravu brzinu

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 16:04 (Patrick_cro).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Dobro ti je i odgovorila, drugaciji odgovor nisi ni zasluzio...

Zna da se nudi tablet i mobitel, al on bi nesto drugo, jos bi mu dobro doslo da to ne mora ni platit, pih

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
kign kaže...

Zna da se nudi tablet i mobitel, al on bi nesto drugo, jos bi mu dobro doslo da to ne mora ni platit, pih

Hvala ti puno veseli djelitelju pravde, nisam na to gledao ocima tvojim.. prosvijetlio si me, vise nisam katolik nego kignolik!

ti i prika Nika rules

13 godina
protjeran
kign kaže...

Baš to.

Stvarno nije lako tim zaposlenicima u t-comu, s kojim pacijentima se moraju zaj. svaki dan, to trebaš imat dobrane živce.

14 godina
Rade0n kaže...
kign kaže...

Baš to.

Stvarno nije lako tim zaposlenicima u t-comu, s kojim pacijentima se moraju zaj. svaki dan, to trebaš imat dobrane živce.

Ma cime sam ja to tebe uvrijedio osim sto imam NVidia grafu?

Ne kuzim vas ni malo, tri sam stvari ''dobio'' od njih na slican nacin jer oni imaju uvid ako im nesto dodje prije nego to azuriraju na stranicama.

Ako vec vam nije jasno pitajte i ne pravite od mene nekog nezahvalnog tikvana jer to nema veze s ovim mojim upitom prema njima...

SS sam stavio jer mi je interesantno i simpaticno sto se nisu ponjeli kao po obicaju kod ovakvih pitanja, inace imas osjecaj da razgovaras s robotom..

istekao mi je ugovor, pogledao sam sto nude uz produljenje istog, pitao iamju li nadolazecu promjenu akcije (btw nacuo sam da je neka konzola u igri (ili ce biti)) i to je to.

prestanite se mjesati u tudje stvari, sad ce meni netko pricati o tome kako je super to sto nude i da sam blesav jer pitam ima li sto drugo??

ma daaaj..

15 godina
protjeran

Bože! Što T-Com korisnike veseli...smanjivanje računa s 500, na 430kn :D

...super bi bilo kad ta stvar kod drugih ne bi bila 100-300 kn jeftinija :D

P.S.

pun forum T-Com zaposlenika...

5 3 hvala 0
17 godina

Pa svako smanjivanje računa veseli. Neznam šta ti tu nije jasno?? Znači godišnje 840kn manje a to nije baš mala cifra

12 godina
protjeran

Ma o cemu vi pricate.... t-com stavi 5 puta vecu cijenu nego sto to imaju druge zemlje i svi se zale, oni spuste cijenu za npr 30kn i sada dolaze ljudi i govore kako je to super.... što je super? Što ova siromašna zemlja mora plačati 5 puta veče cijene od europskih? A koliko su europske place vece od nasih? ma dajte ljudi o cemu pricate...

www.mmo-balkan.com/forum
17 godina
DeathBringer12 kaže...

Ma o cemu vi pricate.... t-com stavi 5 puta vecu cijenu nego sto to imaju druge zemlje i svi se zale, oni spuste cijenu za npr 30kn i sada dolaze ljudi i govore kako je to super.... što je super? Što ova siromašna zemlja mora plačati 5 puta veče cijene od europskih? A koliko su europske place vece od nasih? ma dajte ljudi o cemu pricate...

Mislim da njih boli k... kakve cijene Europa ima ali normalno da svako smanjivanje cijena je dobrodošlo.  A neznam baš od kud tebi da su i europske cijene 5x manje?? Daj neki primjer

12 godina
neaktivan
RaNzO kaže...

ah, volim mudrijaše poput tebe :D

1. ja sam iz malog mjesta tako da nemogu birati (al to tebi nije palo na pamet, jer svi na forumu su valjda iz velikih gradova il mjestu di imaš izbora koje zavisi kolko ima stanovnika)

2. normalno da me veseli jer kad zbrojim troškove realne plaćao bi max. 150 kn, sve ostalo su razne naknade i pdv

3. svaku normalnu osobu veseli smanjenje računa, bez obzira kriza ili ne

4. pošto si to tako napisao kako jesi pretpostavljam da si još zelen, no kad budeš počeo sam zarađivati i plaćati režije onda ćeš se veseliti ako pojeftini i za 1 kn

5. mislim da nema smisla dalje da pišem iako sam baš raspoložen

DeathBringer12  - svi znamo kakve su cijene, ali eto napokon se nešto pokrenulo nabolje i naravno da svi mi želimo plaćati realne račune a ne fiktivne jer smo zadnja rupa na svirali pa nam rade šta hoće

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 13:31 (9090).
12 godina
Patrick_cro kaže...
Daj neki primjer

Nisu možda 5x jeftinije ali su više nego upola,evo par primijera;

http://store.virginmedia.com/broadband/compare-broadband/index.html

http://www.productsandservices.bt.com/products/broadband/packages

S time da vrijedi pogledati njihovu; BRZINU/OPREMU/CIJENU -> Pa usporediti sa našim. . .

Ovako stoje stvari (što se tiće EUROPE) i u italij/njemačkoj/austrij/švicarskoj/švedskoj/zemljama beneluxa. . .itd

A jebiga nas balkance (Hravte/Srbe/Bosance) mogu da j***. . .za sloveniju ne znam, ali koliko mi se čini po onome što sam  načuo plačaju uploa jeftinije i imaju veće brzine. . .

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 13:29 (Diazz72).
14 godina
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
9090 kaže...
RaNzO kaže...

ah, volim mudrijaše poput tebe :D

1. ja sam iz malog mjesta tako da nemogu birati (al to tebi nije palo na pamet, jer svi na forumu su valjda iz velikih gradova il mjestu di imaš izbora koje zavisi kolko ima stanovnika)

2. normalno da me veseli jer kad zbrojim troškove realne plaćao bi max. 150 kn, sve ostalo su razne naknade i pdv

3. svaku normalnu osobu veseli smanjenje računa, bez obzira kriza ili ne

4. pošto si to tako napisao kako jesi pretpostavljam da si još zelen, no kad budeš počeo sam zarađivati i plaćati režije onda ćeš se veseliti ako pojeftini i za 1 kn

5. mislim da nema smisla dalje da pišem iako sam baš raspoložen

DeathBringer12  - svi znamo kakve su cijene, ali eto napokon se nešto pokrenulo nabolje i naravno da svi mi želimo plaćati realne račune a ne fiktivne jer smo zadnja rupa na svirali pa nam rade šta hoće

Ja volim informirane, educirane i pametne likove poput tebe.

1. I ja sam iz malog mjesta, pa već duže vrijeme nemam T-Com. To što imam je dostupno u cijeloj HR na bilo kojem fiksnom T-Com broju, tako da ne možeš reći da kod tebe nije.

2. Super za tebe.

3. Da te stvarno veseli smanjenje troškova (a ne radiš u T-Comu), već bi odavno promijenio operatora, a ne prikazivao smanjenje troškova od par kn na 500 kn kao neko revolucionarno...živimo u 21. stoljeću, ne trebamo sol plaćati ekvivalentnom težinom zlata.

4. Kad se već brineš o tome tko mi plaća račune i kako, zašto onda sebi ne smanjiš malo tih 500 kn i uzmeš si nekog jeftinijeg operatora?

5. ...

12 godina
neaktivan

samo da potvrdim info od RaNzO...i ja sam u malom mjestu u kojem je isključivo infrastruktura t-coma ali ja sam na optimi :-). osim optime preko infrastrukture t-coma moguće je dobiti i vip, H1, iskon. malo je skuplje nego da ide vlastitom infrastrukturom tih operatera, ali je i dalje jeftinije od t-coma. dakle, bez obzira što drugi operateri nemaju svoju infrastrukturu moguće je preko t-coma imati druge operatere. ...e sad, jedino ako tehničke mogućnosti t-com centrale ne dopuštaju prikapćanje drugih operatera tada je vjerojatno moguće da nije nitko dostupan osim t-coma, ali se ja u tehniku baš i ne razumijem, možda netko bolje zna.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zeljko6 kaže...

samo da potvrdim info od RaNzO...i ja sam u malom mjestu u kojem je isključivo infrastruktura t-coma ali ja sam na optimi :-). osim optime preko infrastrukture t-coma moguće je dobiti i vip, H1, iskon. malo je skuplje nego da ide vlastitom infrastrukturom tih operatera, ali je i dalje jeftinije od t-coma. dakle, bez obzira što drugi operateri nemaju svoju infrastrukturu moguće je preko t-coma imati druge operatere. ...e sad, jedino ako tehničke mogućnosti t-com centrale ne dopuštaju prikapćanje drugih operatera tada je vjerojatno moguće da nije nitko dostupan osim t-coma, ali se ja u tehniku baš i ne razumijem, možda netko bolje zna.

Gdje god je T-Com moze i H!, za ostale neznam.

Jedino sto te onda t-com zove i nudi sve moguce samo da ostanes na njima, a ako to neuspije onda odugovlace prikljucak za H1 i na taj nacin te pokusavaju prisiliti da ostanes na njima.

Lopovska posla.

Što hladnije to bolje...
17 godina
Praedator kaže...
zeljko6 kaže...

Gdje god je T-Com moze i H!, za ostale neznam.

Jedino sto te onda t-com zove i nudi sve moguce samo da ostanes na njima, a ako to neuspije onda odugovlace prikljucak za H1 i na taj nacin te pokusavaju prisiliti da ostanes na njima.

Lopovska posla.

I šta je najgore čekaš drugog operatera po 2 mjeseca i dok ti dođe onda počinje pucanje veze bez obzira šta je ista linija i šta je do tada radila bez problema. Znam iz prve ruke tako da ta promijena operatera preko t-com infrastrukture te dođe i živaca i vremena i na kraju i novaca jer se opet kasnije moraš priključiti njima. A da to Ranzo zna ili da je osjetio na vlastitoj koži nebi pričao da je sve tako bajno promijeniti operatera koji idu preko t-com infrastrukture

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 13:53 (Patrick_cro).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice