T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.126.429
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

zanimljivo...

iduca par mjerenja je bilo oko 4,1-4,2 i preko 0,4...

igraju se samnom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
RuskeGTT kaže...

zanimljivo... iduca par mjerenja je bilo oko 4,1-4,2 i preko 0,4...

igraju se samnom...

Speedtest.net je ionako više procjena nego stvarno "mjerenje"

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
lovac82 kaže...
HDesignz kaže...
lik je sve dobro rekao...skuplje ti je ako uzmeš čisti ADSL nego kad imaš telefon+adsl, malo pogledaj cijene, razmišljao sam i ja da uzmem čisti adsl ali ne isplativo je...

@ voyager

mislim da je ta akcija gotova, uskoro bi trebala ići neka nova pogodnost...no ne isplati se vezat ugovorom na 2 god za mobitel koji košta 600 kn :)

Znam to (boldano) ali gle sto je on napisao: "Ako imas onda ti je flat + 4/0,25 oko 280kn."

Gdje je on dosao do tih 280 KN?

...sorry, moja greska...

Ostalo mi u glavi ono od neki dan kad je netkopitao koliko kosta 10/0,50...

180kn je tocan odgovor ako imas tel. liniju, ako nemas onda valjda + 80kn...

{#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
15 godina
neaktivan

Prije 2 tjedna poslao zahtjev za produzenje ugovora na 2 godine uz pogodnosti kupnje Samsung Galaxy Mini S2 za 99kn. Jos mi nije stigao, samo cekam da me nazovu i kazu da nemaju ....

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Prije 2 tjedna poslao zahtjev za produzenje ugovora na 2 godine uz pogodnosti kupnje Samsung Galaxy Mini S2 za 99kn. Jos mi nije stigao, samo cekam da me nazovu i kazu da nemaju ....

Ako si narucio u rujnu, dostavu mobitela ces cekati do listopada (neka greska potoji u komunikacijskom kanalu između samsunga HR i T-HT-a oko locakanja firmware-a i jos nekih gluposti :P )... Isto tako su i meni rekli pa cu cekati koliko treba

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://www.marko-idzan.from.hr
12 godina
neaktivan

Posto je ovo najaktivnija tema oko t-com-a pitat cu ovdje, isprike oko pogresne teme

Znaci istjece mi ugovor za mjesec dana i sad mislim produljit, pa je pitanje posto ovaj router imam 4 godine mogu li zatrazit novi router i da li ovaj stari onda vracam tcomu ili ostaje meni

0 0 hvala 0
15 godina

Zanima me ako je moguće otkazat fiksni telefon ali da i dalje mogu koristiti MaxADSL?

Do not feed the trolls!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Router ostaje tebi. Imam i ja pitanje, jel su ti routeri koje dobijemo od t-coma isplaćeni u pretplati ili se oni vode kao njihovi? Jel se može dogoditi da ti provjere gdje ti je router i što radiš s njim? Bilo bi dobro da oni svakih par godina sami mjenjaju routere kod starijih pretplatnika,  kod mene je do prije godinu dana bio onaj dlink sivi mali i nije imao mugućnost repetiranja ni voipa. Znači čim si stariji-vjerniji korisnik to ti je router stariji i ako je ispravan nećeš dobiti novi.

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2012.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel tko još dobio povećanje uploada?

Razmišljam da nazovem službu za korisnike i pitam ih da li mi oni mogu povećati upload odmah, jel to moguće?

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diplomirani pješak kaže...

Router ostaje tebi. Imam i ja pitanje, jel su ti routeri koje dobijemo od t-coma isplaćeni u pretplati ili se oni vode kao njihovi? Jel se može dogoditi da ti provjere gdje ti je router i što radiš s njim?

Bilo je riječi o tome u ovoj temi (ili u u onoj gdje se govori o poklonima za produženje ugovora) . Ako je usluga sklopljena tamo negdje do 2009., onda bi router trebao ostati korisniku, a ako je usluga sklopljena poslije te godine, onda se router vraća. Ako te zanima detaljnije, prelistaj zadnih 10-ak stranica ove (ili one) teme.

13 godina
neaktivan

Sry za Off Topic

Ima li ovaj TG782i nekav tajmer rekonekcije jer mi svaki dan u pola 9 pukne net veza i ako ima kako da to iskljucim.

Dečo mešalica je v morju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mora tako, ali bi ti se trebalo brzo vratit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WrongType kaže...

Sry za Off Topic

Ima li ovaj TG782i nekav tajmer rekonekcije jer mi svaki dan u pola 9 pukne net veza i ako ima kako da to iskljucim.

Nije to "tajmer rekonekcije", nego ti pukne veza uslijed mijenjanja IP adrese - posljedica dinamičke IP. Ne bi trebalo trajati dulje od par sekundi.

Ukoliko ti smeta, možeš to riješiti tako da prekineš i ponovno uspostaviš konekciju (bilo restartanjem routera ili iskopčavanjem-ukopčavanjem telefonskog kabla) u vrijeme kad ti odgovara (najvjerojatnije negdje u noći). S obzirom da se novi IP dodjeljuje svaka 24h, to će ti se uvijek događati u isto vrijeme.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
voyager kaže...

Imam dva pitanja jel se može ugovor za adsl produžit online i jel još taje ona ponuda za galaxy mini 2.

da, traje

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
13 godina
neaktivan

Ma nervira me to uzasno i to bas u pol 9 kad gledam TV(MaxTV) i onda mi veza prekine na 2 min jel moguce to kako pomaknuti?

EDIT:Hvala nisam procitao cijeli text :D

Dečo mešalica je v morju.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 22:04 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WrongType kaže...

Ma nervira me to uzasno i to bas u pol 9 kad gledam TV(MaxTV) i onda mi veza prekine na 2 min jel moguce to kako pomaknuti?

Hm... dosad nisam nikad primijetio da mi je zbog promjene IP adrese prekidao maxtv.
Kolega ti je naveo kako to pomaknut

13 godina
neaktivan
DragonWarrior kaže...

Zanima me ako je moguće otkazat fiksni telefon ali da i dalje mogu koristiti MaxADSL?

Vjerovatno je moguće, ali u tome slučaju ti pretplata za MaxADSL poskupljuje za nekih 75-80kn.

13 godina
neaktivan

Nemojte mi samo reć da je ova povećana upload brzina samo za nove korisnike

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Odeon kaže...

Nemojte mi samo reć da je ova povećana upload brzina samo za nove korisnike

Da ne pišem, kopirat ću poruku koja je nekoliko stranica prije napisana

.delboy kaže...

Ispravak, povečanje kreče od 17.10 za trenutne korisinike, a za nove od 10.9.

To je za stalno, ali neče se svima odjednom povečati nego postepeno.

Nesmijem reči od kuda je taj info, ali je 100% točna.

I ona akcija za smartphone uz produljenje uo na maxadsl traje još par dana(mislim da je do 10.9), tako ko oče neka sad iskoristi.

16 godina

WTF? sada sam si update-ao FIFU 13 na originu i download mi je isao 880 KB/s - 2 MB/s  (ipak cesce nesto preko 880 KB/s) ?!?!?!?!? (nikada mi nije tako bilo, maximalno je bilo 510 KB/s kada koristim Origin, Steam, JDownloader i sl.).....

Me gusta {#}

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 4:47 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
tako i meni bude kad skidam nešto sa Origina, neznam ni sam kako je to moguće ali ne bunim se :)
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne kuzim onda kako mi se nikada prije nije dogadalo :S... druge igre i npr. FIFA 13 demo se skidala normalno (oko 500 KB +/-, a update visestruko brze odnosno prvi put)

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 5:37 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo samo da obavijestim, da su meni već podignuli brzinu uploada, tako da sada vrti negdje između 50 - 55 KB/s. Inače, stari sam korisnik.

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan

Jutros ustanem i vidim na ruteru voip lampica svijetli i bacim oko na postavke:

E sad, da li mogu slobodno spojiti telefon u ruter ili da ga pustim uštekanog u spliter jer još uvijek radi na taj način?

World Championships: 7, GP started: 301, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,560

0 0 hvala 0
17 godina
F1-IVO kaže...

Jutros ustanem i vidim na ruteru voip lampica svijetli i bacim oko na postavke: E sad, da li mogu slobodno spojiti telefon u ruter ili da ga pustim uštekanog u spliter jer još uvijek radi na taj način?

Probaj izbaciti spliter i tel uštekati u ruter, ako ne bude radilo

nazovi službu za korisnike i reci da hočeš prijeći na voip pa će ti oni reći što trebaš napraviti.

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 16:25 (crozoki).
16 godina
neaktivan

Danas me nazove neki T-Comovac i kaže da resetiram router jer će mi kao stavit VOIP. Nije uspio pošto na routeru imam ugašen Remote Managment. Naime, stari router 780WL mi je izgorio, a nisam bio pod ugovorom tako da sam o svom trošku nabavio TG782i i na njega puknuo custom firmware na kojem sad izgleda ne radi taj mrtvi IMS-VOIP. Sutra budu mi došli ti snobovi i vjerojatno budu mi dali novi router ( svoj tg782 ofc zadržavam ).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E onda javi što su ti rekli, ako će što reči za taj router koji si sam kupio.

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2012.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...elefon uključi u line 1

Jutros ustanem i vidim na ruteru voip lampica svijetli i bacim oko na postavke: E sad, da li mogu slobodno spojiti telefon u ruter ili da ga pustim uštekanog u spliter jer još uvijek radi na taj način?

Provider postepeno vrši prelazak korisnika na VOIP, ako ti svijetli VOIP na routeru (vjerojatno si dobio i dopis od providera) učini sljedeće:

1. Ako je situacija kao na slici (a dobio si dopis providera o prelasku na VOIP) prvo nazovi službu za korisnike da omogući VOIP 
  2. Izbaci splitrer i liniju uključi direktno u router (ADSL)
  3. Telefon uključi u "line 1" na routeru
  4. Resetiraj router (dugme za reset) radi nove kofiguracije routera
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 21:42 (Hardwhelper!!!).
16 godina

Lijepo, nema šta.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A jeste ga zastranili sa vasim OT voip..drzite se teme,da skratim T COM JE POVECAO BRZINU UPLOADA tako da novim korisnicima isporucuju odmah a starim postepeno kroz ovaj mjesec z obzirom na velik broj korisnika..POVECANO JE DUPLO u osnovnom paketu sa 256 na 512 eto

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice