banja luku pingas lol
T-Com Internet
- poruka: 19.965
- |
- čitano: 7.114.682
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na zagrebu je malo manji ping, ali opet vidi se o čemu pričam .. Ono brzina je shit golemi .. Svejedno su preveliki pingovi ..
http://www.speedtest.net/result/2094960504.png
Gledajte i divite se . Upravo im se spremam j***t sve po redu .. Jaivm kako je prošlo :)
To je brzina dok je MAXtv upaljen, a i kada je ugašen ne prelazi 3Mb/s -.- . Inate treba biti raspodjeljeno makar 5Mb/s na MAXtv i minimalno 3.5 na internet ..
eh,ja nemam max tv pa mi je jos gore nego tebi, u pon je bila brzina kao tebi sa max tvom,jucer ovakva, uzas zivi http://www.speedtest.net/result/2093305280.png
uglavnom cekam tehnicare da dođu pogledati sta nije u redu,znao sam da zbog udaljenosti od centrale necu imati full brzinu,al da bude tak lose,to ne jer susjedima je puno bolje... :((
vec 2 dana zaredom,u pon jer sam premjestao ruter,a jucer jer mi je struja nestala na par minuta, mi se desi da nakon toga nemam internet vezu,upali se ruter,al ona lampica adsl samo blinka i nece se spojiti na net.nakon pola dana vrati se veza,kao problem je sa nekom sinkronizacijom,sad dal je to zbog rutera ili moje infrastrukture neznam.nadam se da ce mi oni znat reci i da ce pokusat to slozit i rijesit da ne bude ovako.
i ja bi im mogao j...t sve po spisku,al cu pricekat i nadam se da ce to rijesit i dace bit kolko tolko u redu.:/
Meni je centrala nak 20 metara od kuce ... Pa sra*e
Jel vi s maxtvom možete gledat filmove u HD-u?
Jel vi s maxtvom možete gledat filmove u HD-u?
Samo ako platiš i ako ti to linija podnosi
Za sta sluzi ona 2 usb utora za max tv ispred? ( crni neki reciever ). Mogu li stavit svoj film i gledat preko tog ili? >.<
A za sta sluzi?
A za sta sluzi?
Ničemu. I da uštekaš nešto u njih, neće se ništa dogoditi. Da je neki drugi firmware gore, vjerojatno bi mogao nešto s njima
A za sta sluzi?
Da imaš originalni firmware mogao bi gledati multimediju sa njih, i snimati program na njih
A za sta sluzi?
Da imaš originalni firmware mogao bi gledati multimediju sa njih, i snimati program na njih
Filmove? Kako stavit gore ( ako moze ) drugi firmware?
Pozdrav,pošto mi nema smisla imat adsl,rekao mi je to i sam tehničar,brzina je uzasna (0,5 mbit) odlucio sam raskinuti ugovor. sad kad sam zvao sluzbu za korisnike su mi rekli da ako hocu raskinuti ugovor koji traje 10 dana trebam napisati neki prigovor i zahtjev za iskljucenje usluge. Jel mi moze netko rec kako se to pise, kopirati primjerak ako je pisao takvo što?
Pozdrav,pošto mi nema smisla imat adsl,rekao mi je to i sam tehničar,brzina je uzasna (0,5 mbit) odlucio sam raskinuti ugovor. sad kad sam zvao sluzbu za korisnike su mi rekli da ako hocu raskinuti ugovor koji traje 10 dana trebam napisati neki prigovor i zahtjev za iskljucenje usluge. Jel mi moze netko rec kako se to pise, kopirati primjerak ako je pisao takvo što?
Mislim da to trebaš otići u t-centar, pa onda oni tamo to pišu.
Mislim da to trebaš otići u t-centar, pa onda oni tamo to pišu.
zvao sam sluzbu i mogu prvo mailom poslat,nakon toga kad se prihvati,ako se prihvati trebam u t-centar ici,sad samo neznam kak da sastavim to.
Kad će više to povećanje brzina... download i upload su uzas. Trebam čekat 13 sati da bih skinuo film od 20 GB (brzina mi je oko 430 KB/s). A da ne pričam o tome kako za to vrijeme ne mogu igrati Counter Strike a da mi ping ne bude ogroman. I kad ništa ne skidam ping mi je oko 40 ms..
Zna li uopće netko kad je T-com zadnji put povećavao brzine?
Već je vrijeme da se uvede optika i to na području cijele Hrvatske.
Kad će više to povećanje brzina... download i upload su uzas. Trebam čekat 13 sati da bih skinuo film od 20 GB (brzina mi je oko 430 KB/s).
Zna li uopće netko kad je T-com zadnji put povećavao brzine?
Već je vrijeme da se uvede optika i to na području cijele Hrvatske.
Download je moguce povecati, no upload prakticki nemoguce na ADSL-u (teoretski je moguce oko 1mbps max), VDSL 2 odnosno simetricni DSL dolazi krajem godine ili pocetkom nove (izvor: hakom.hr) ali ce vjerojatno biti dostupan samo onima koji su blizu centrale, 1km zahtjeva T-com, 2km zahtjeva Metronet (odlucit ce Hakom). Sto se tice optike... vec je provucena kroz mnoga mjesta ali je pitanje kada ce ponuditi neku uslugu, ovako samo skuplja prasinu... govorilo se takoder da ce do 2014/15 god biti 500.000 novih optickih prikljucaka.
Inace, zadnje povecanje je bilo dana: 2.3. do 1.5.2009
Inace, zadnje povecanje je bilo dana: 2.3. do 1.5.2009
Super...svijet ide naprijed na dnevnoj bazi, a mi valjda na bazi petogodišnjeg plana
Inače, meni ADSL router javlja:
DSL Line Status: Cable connected
Line mode: G.992.5 (ADSL2+)
a sudeći po ovoj stranici
http://en.wikipedia.org/wiki/Asymmetric_digital_subscriber_line
za taj standard max brzine su 24mbit download i 1.1mbit upload, iako se spominju i dva standarda sa dosta većim uploadom
od 3.3 i 3.5 mbit/s
Dali netko zna i gdje naci sliku ili nekakav popis tih "centrala" jer nikada nisam mogao dobit informaciju gdje je ta centrala i koliko se ja nalazim od nje.
Danas mi se opet dogodio slučaj koji mi se događa 1 put mjesečno........ znaći na 24 sata ping se poveča za 15-20 u SVIM igrama, naravno zovem ih kao i prošli put i isti odgovor mi daju "da oni nemaju veze sa pingom" -.-
jer ima sanse da oni promijene moju centralu?
?
?
mislio sam dali ima sanse da me odspoje sa jedne centrale i spoje na drugu posto ako me spoje na tu drugu mogu imati sve operatore a ovako mogu samo tcom
Za divno cudo meni radi sve pet vec dvije godine..Max tv +hd paket i internet punih 4mbit bez ikakvog stekanja.da stvar bude bolja zivim ja podrucju krapinsko zagorske zupanije u privatnoj kuci.Jedino je upload smijesan i toplo se nadam da ce biti povecanje kao i Dl
Jucer kod prijatelja na bnetu skidali torrent 1.7 MB/s.. mislim b-net da je u pitanju. Sa svoj 4mbita ne dosegnem ni 500KB/s kako spada..
?
mislio sam dali ima sanse da me odspoje sa jedne centrale i spoje na drugu posto ako me spoje na tu drugu mogu imati sve operatore a ovako mogu samo tcom
sumnjam, pošto bi onda morali druge kablove vući ili kako to već ide. Fizički si spojen na nju.
Jucer kod prijatelja na bnetu skidali torrent 1.7 MB/s.. mislim b-net da je u pitanju. Sa svoj 4mbita ne dosegnem ni 500KB/s kako spada..
To je super, ali zar nema B-net nekakav kodeks ponašanje na internetu. I kao nesmiješ skidati ilegalne sadržaje i ako prijeđeš ja mislim 300 GB onda ti do kraja mjeseca smanje brzine...
Inače, zna li netko je li moguće npr da imam internet od optime a da mi ostane maxtv?
To je super, ali zar nema B-net nekakav kodeks ponašanje na internetu. I kao nesmiješ skidati ilegalne sadržaje i ako prijeđeš ja mislim 300 GB onda ti do kraja mjeseca smanje brzine...
Inače, zna li netko je li moguće npr da imam internet od optime a da mi ostane maxtv?
Mislim da je moguče da stavis MaxTV preko satelita i internet od optime normalno.