Jedna super ponuda je stigla, besplatan hard disk od 320GB :)
dobiven i HDD i SIM :)
Jedna super ponuda je stigla, besplatan hard disk od 320GB :)
dobiven i HDD i SIM :)
Ističe mi adsl ug. obveza za mjesec dana i pitam ženu na 08009000 koje imate ''nagrade'' za produljenje ug. obveze i kaže ništa O.O, neznaju kad će nešto dobit. I zašto bih ja kod njih onda produljivao ug. obvezu!? T-com je duplo skuplji, ima u Bnet preko carneta 8 mbit flat za 101 kn, u T-com je 4 mbit flat skoro 190 kn... Kamoli popusti za nas studente... Nikakve cijene, nikakve pogodnosti, nije ni čudo da im svi bježe...
Čitam da vi pričate o prijenosnim hdd-ima, to sam si i mislio uzet, no eto ova kaže da nema niš...
sim?
I na koju foru si to dobio? Koja marka hdd-a? Tnx!
i meni ističe ugovor za par dana za adsl pa bi mogao past hdd, taman sam ih maloprije zvao i rekli su da imaju hdd, iako sam se nadao da bi mogli ponudit appleove laptope :)
zaš je ova onda meni rekla da nema niš-.-
isticao je 2-godišnji ugovor i doslo kuc pismo, vidio ovdje za HDD ponudu sto je netko postao 5-7 stranica prije, reko stara ajmo, obnavljaj na jos dvije godine, kad dode paket iduci dan u njemu HDD a na njemu trakom start paket. e oci mi se ozarile
edit: evo : WD 320gb portable elements external hard drive.
zaš je ova onda meni rekla da nema niš-.-
ne znam, probaj doć do neke informiranije :P a i u t-comu su mi rekli za hard i start paket...točnije ta ponuda je od 24.11.10
Hdd ima ok reviewe, nije 7200 rpm no ok, super bi mi došao za backup podataka. Ali tek 26.1. mogu produljivat ugovor (mjesec dana prije pravog isteka), dotad neće niš ostat:(...
P.S. Glupi agenti, po guzici bih ih najradije!:D Znam dok sam i sam radio u t-com call centru, ima stvarno agenata koji nemaju pojma i glupi su i nezainteresirani ko topovi, sorry na izrazu ali bolji mi ne pada napamet:)...
Hdd ima ok reviewe, nije 7200 rpm no ok, super bi mi došao za backup podataka. Ali tek 26.1. mogu produljivat ugovor (mjesec dana prije pravog isteka), dotad neće niš ostat:(...
P.S. Glupi agenti, po guzici bih ih najradije!:D Znam dok sam i sam radio u t-com call centru, ima stvarno agenata koji nemaju pojma i glupi su i nezainteresirani ko topovi, sorry na izrazu ali bolji mi ne pada napamet:)...
A šta će ti 7200 rpm, kad je ionako USB usko grlo, a ne brzina samog HDD-a..
Ja sam danas zvao da probam uhvatiti bilo koju od tih ponuda. Meni je istekao ugovor, ali ga nisam produživao, a druge opcije osim T-Coma nemam. I kada sam pitao mogu li ako prekinem ovaj odnos i potpišem novi ugovor ostvariti šansu na taj popust, i rečeno mi je da ne. Kakve budalaštine
Pa kaj nemreš to isto postić i produljenjem ug. obveze? Ako ne, prekini:P, potpiši opet ako je ikako moguće.
Što se tiče hdd-a, a što ako imam usb 3.0 mobo, bi li to išta promijenilo?
Pa kaj nemreš to isto postić i produljenjem ug. obveze? Ako ne, prekini:P, potpiši opet ako je ikako moguće.
prvo sam pitao da produžim, pa isto nemogu, a onda sam mislio možda ovako bude moglo, kad ono nemože ni tako
USB 3.0 na MBO može ubrzati i USB 2.0 uređaje ali za par MBps..
isticao je 2-godišnji ugovor i doslo kuc pismo, vidio ovdje za HDD ponudu sto je netko postao 5-7 stranica prije, reko stara ajmo, obnavljaj na jos dvije godine, kad dode paket iduci dan u njemu HDD a na njemu trakom start paket. e oci mi se ozarile
edit: evo : WD 320gb portable elements external hard drive.
Malo sutra "100 kuna na računu"! Lažu da boli glava! Moraćeš nadoplatiti 5 puta po 50 kuna bonom da bi dobio. Ali ne 100 kuna već kad nadoplatiš sa 50 kuna imaš 20 minuta besplatnog razgovora unutar T-mobile. Pa ono "za uspostavu poziva"... Nisu oni ludi!?
A što se ti praviš pametan ?
Ne spaja se svaki vanjski hard preko USB-a
Zašto ne bi bio 7200 ?
A što se ti praviš pametan ?
Ne spaja se svaki vanjski hard preko USB-a
Zašto ne bi bio 7200 ?
Ovaj se spava o kojem govorimo...
Hahahahaha...
procitaj malo o cem se govori prije (o disku koji je DOŠAO iz TCOMA) a onda govori molim te...
Najbolje da su ti dali hard koji se spaja na gigabitni LAN!
ak vam treba brzina iscupajte hard van i spojite na sata i to je to
tak sam ja napravio
inace unutra je wd scorpio blue (nisam mogo vjerovat kak je to malo)
ja produzio ugovor na 2 godine nis nisam dobio ovo 7 put puj
ja produzio ugovor na 2 godine nis nisam dobio ovo 7 put puj
i upravo zato sam ja produžio čim je istekao ugovor ;)
jel se može iskoristit da prekineš ugovor na recimo flat koji traje 12 mjeseci i onda opet uzmeš flat na 12mjeseci uz 50% nižu cijenu
ja imam od početka ove godine ugovor na 2godine,i onda sam negdje u 6,7mjesecu napravio ugovor za flat na 12 mjeseci(ispostavilo se da imam flat a uopće nisam bio vezan za njega tj. bez ugovora) da mi je cijena manja za 20kuna....šta da sada radim i koje su mi mogućnosti?
jel se može iskoristit da prekineš ugovor na recimo flat koji traje 12 mjeseci i onda opet uzmeš flat na 12mjeseci uz 50% nižu cijenu
ja imam od početka ove godine ugovor na 2godine,i onda sam negdje u 6,7mjesecu napravio ugovor za flat na 12 mjeseci(ispostavilo se da imam flat a uopće nisam bio vezan za njega tj. bez ugovora) da mi je cijena manja za 20kuna....šta da sada radim i koje su mi mogućnosti?
Nije moguće prekinuti ugovor kako bi se dobila neka pogodnost. 50% niža cijena vrijedi samo za nove korsnike koji potpišu ugovor na 2g, a prvu godinu dobivaj 50% jeftinije. Nazovi 0800 9000 i pitaj što možeš dobiti, ne košta te ništa.