T-Com Flat Internet

poruka: 20
|
čitano: 7.464
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
T-Com Flat Internet

Treba mi mišljenje nekog ko ima iskustva,a radi se o tome da sam trenutačno na paketu ADSL 10GB,a na tom paketu sam od veljače,a prije sam imao start paket (1gb) i paket sam promjenio preko t-com korisničkih stranica.E sad me zanima jel se može opet mjenjat paket (aktiviram flat u tekućem mjesecu,od sljedećeg je aktivan) ? Mislio sam promjenit paket ovaj mjesec,tak da mi vrijedi od sljedećeg.A zanima me jel npr. kad mi od idućeg mjeseca paket bude flat,jel se može nakon 6 mj. opet vratit na 10GB istim postupkom (jer je ugovor potpisan do kraja 2009) ?

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
T-Com Flat Internet

koliko ja znam to jest koliko sam cuo paket se moye mijenjati svaki mjesec..

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
T-Com Flat Internet

Mozes mjenjati svaki mjesec drugu tarifu, recimo sada stavis flat i pocme ti vrijediti od 1.5, a onda lako prebacis na 10gb prije kraja 5 mjeseca.

Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 17:54 (BORG).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
T-Com Flat Internet

Thanks,tak sam i mislio al sam htio bit siguran.

92% tinejdžera sluša turbofolk,ako si i ti među njima kopiraj si ovo u potpis. Zastava Yugo 89.g. alu felge,klima,CD i DVD player,nema zadnja sjedala (instalirani lcd monitori),prostor za kučište pc-a,V8 motor od 350KS nepovoljno prodajem !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
T-Com Flat Internet

Svaki mjesec možeš imat novi paketNamigiva

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-Com Flat Internet

mozes izmjenjivat svaki mjesec.tako i ja radim i nema problema

AMD 5000+ Duo 3,0 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
T-Com Flat Internet

E sad molim vas ak mi može neko preporučit neki torrent stranicu sa filmovima,serijama i igrama (po mogućnosti privatni tracker)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
T-Com Flat Internet

Možeš mjenjati svaki mjesec, bitno je da prije početka sljedećeg mjeseca promjeniš tarifu. Najbolje odeš u Opiomu te uzmeš "ADSL Traffic" gdje promet plačaš Optimi,a brzinu idalje T-Comu. 2GB=20kn, 25GB=70kn i Flat=99kn, bolje 70kn za 25GB nego 60kn za 10GB u T-Comu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 21:26 (Miha LA).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
T-Com Flat Internet

Da,ali moraš kod Tcoma imat 1 gb(osnovni paket)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: T-Com Flat Internet
Xbox360 Modder kaže...

E sad molim vas ak mi može neko preporučit neki torrent stranicu sa filmovima,serijama i igrama (po mogućnosti privatni tracker)

NE!!!
Koliko ja znam, to je na ovom forumu strogo zabranjeno!
Traži sam
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina
IRebic kaže...
Xbox360 Modder kaže...

NE!!!
Koliko ja znam, to je na ovom forumu strogo zabranjeno!
Traži sam

Smije se pricat o torrent stranicama samo se ne smiju davat linkovi, regaj se na partis.si cuo sam
da su dobre brzine ali nisam nista skidao.
EDIT: demonoid ti je otvoren
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 21:36 (BORG).
17 godina
protjeran
big_guy kaže...

Da,ali moraš kod Tcoma imat 1 gb(osnovni paket)

Da, ali ako se niti jednom na mjesec ne spojiš sa njihovim usernameom i passwordom, neneplate ti start paket, znači samo brzinu platiš
16 godina
neaktivan
T-Com Flat Internet

Ja sam dobio onaj novi speedtouch modem,pa se ne moram spajati na int,nego kad mi se upali intenet lampica ja sam automatski spojen,kak da to promjenim,pa da im ne plaćam 20 kn za 1 gb?

(imam volja time 48 h pa zato pitam)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
T-Com Flat Internet

upišeš 192.168.1.1 u adress bar u browseru i tamo negdje u opcijama mode prebaciš iz routing u bridge.

Bar je tako kod mene u zyxel-u

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
17 godina
T-Com Flat Internet

Samo još jedno pitanje : Kolko otprilike se smije skinut i uploadat na flatu mjesečno ? Čuo sam da neki tipovi imaju i po 200GB mjesečno prometa.Npr. ak ja potrošim više od 100GB jel će mi smanjit brzinu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox360 Modder kaže...

Samo još jedno pitanje : Kolko otprilike se smije skinut i uploadat na flatu mjesečno ? Čuo sam da neki tipovi imaju i po 200GB mjesečno prometa.Npr. ak ja potrošim više od 100GB jel će mi smanjit brzinu ?

Daj ti koji to pričaju, pričaju gluposti neče ti smanjiti brzinu niti išta drugo.
AMD Athlon x2 6000+(3100mhz)///Asus M2N68 nForce 630a/GeForce 7025///XV GeForce 9600GT 1gb sonic(GPU:700/ Memory:2000)///2x2gb DDR2(800mhz) Kingmax///WD blue 500gb (16mb)///DVD+RW/-RW/RAM LG GH22LP20///Samsung DVD-ROM
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 16:05 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Ja sam dobio onaj novi speedtouch modem,pa se ne moram spajati na int,nego kad mi se upali intenet lampica ja sam automatski spojen,kak da to promjenim,pa da im ne plaćam 20 kn za 1 gb?

(imam volja time 48 h pa zato pitam)

Ako imaš MAXadsl start paket (1 GB) ,moraš platit tih 20 kn potrošil ti njih ili ne!!

@xbox360 Modder : ne slušaj svačije idiotarije! Flat znači upravo to i niko te neće usporit niti ograničit promet pa da radiš i 100 TB mjesečno!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 16:13 (kizo2703).
17 godina
T-Com Flat Internet

Ako nisi ostvario nikakav promet to jest nisi se povezao na T-Comovo korisničko ime u mjesecu NE NAPLAĆUJE SE PROMET, nego recimo kao meni naplati samo Optima jer sam koristio SAMO njihov promet. Dakle plačaš T-Comu brzinu 79,00kn (osnovnu brzinu), a Optimi promet ukoliko koristiš njihov.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
T-Com Flat Internet

Ak dobro kužim plaća se 178 kn mjesečno za flat paket jel to ukupno sve il brzina ide posebno pa bi to bilo 257 kn mjesečno ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Ak dobro kužim plaća se 178 kn mjesečno za flat paket jel to ukupno sve il brzina ide posebno pa bi to bilo 257 kn mjesečno ?

to je sve, tolko ti dodje racun i nista vise, niti ista manje...
Psssssst Zecovi spavaju
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice