Treba mi mišljenje nekog ko ima iskustva,a radi se o tome da sam trenutačno na paketu ADSL 10GB,a na tom paketu sam od veljače,a prije sam imao start paket (1gb) i paket sam promjenio preko t-com korisničkih stranica.E sad me zanima jel se može opet mjenjat paket (aktiviram flat u tekućem mjesecu,od sljedećeg je aktivan) ? Mislio sam promjenit paket ovaj mjesec,tak da mi vrijedi od sljedećeg.A zanima me jel npr. kad mi od idućeg mjeseca paket bude flat,jel se može nakon 6 mj. opet vratit na 10GB istim postupkom (jer je ugovor potpisan do kraja 2009) ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koliko ja znam to jest koliko sam cuo paket se moye mijenjati svaki mjesec..
Mozes mjenjati svaki mjesec drugu tarifu, recimo sada stavis flat i pocme ti vrijediti od 1.5, a onda lako prebacis na 10gb prije kraja 5 mjeseca.
Thanks,tak sam i mislio al sam htio bit siguran.
Svaki mjesec možeš imat novi paket
mozes izmjenjivat svaki mjesec.tako i ja radim i nema problema
E sad molim vas ak mi može neko preporučit neki torrent stranicu sa filmovima,serijama i igrama (po mogućnosti privatni tracker)
Možeš mjenjati svaki mjesec, bitno je da prije početka sljedećeg mjeseca promjeniš tarifu. Najbolje odeš u Opiomu te uzmeš "ADSL Traffic" gdje promet plačaš Optimi,a brzinu idalje T-Comu. 2GB=20kn, 25GB=70kn i Flat=99kn, bolje 70kn za 25GB nego 60kn za 10GB u T-Comu.
Da,ali moraš kod Tcoma imat 1 gb(osnovni paket)
E sad molim vas ak mi može neko preporučit neki torrent stranicu sa filmovima,serijama i igrama (po mogućnosti privatni tracker)
Da,ali moraš kod Tcoma imat 1 gb(osnovni paket)
Ja sam dobio onaj novi speedtouch modem,pa se ne moram spajati na int,nego kad mi se upali intenet lampica ja sam automatski spojen,kak da to promjenim,pa da im ne plaćam 20 kn za 1 gb?
(imam volja time 48 h pa zato pitam)
upišeš 192.168.1.1 u adress bar u browseru i tamo negdje u opcijama mode prebaciš iz routing u bridge.
Bar je tako kod mene u zyxel-u
Samo još jedno pitanje : Kolko otprilike se smije skinut i uploadat na flatu mjesečno ? Čuo sam da neki tipovi imaju i po 200GB mjesečno prometa.Npr. ak ja potrošim više od 100GB jel će mi smanjit brzinu ?
Samo još jedno pitanje : Kolko otprilike se smije skinut i uploadat na flatu mjesečno ? Čuo sam da neki tipovi imaju i po 200GB mjesečno prometa.Npr. ak ja potrošim više od 100GB jel će mi smanjit brzinu ?
Ja sam dobio onaj novi speedtouch modem,pa se ne moram spajati na int,nego kad mi se upali intenet lampica ja sam automatski spojen,kak da to promjenim,pa da im ne plaćam 20 kn za 1 gb?
(imam volja time 48 h pa zato pitam)
Ako nisi ostvario nikakav promet to jest nisi se povezao na T-Comovo korisničko ime u mjesecu NE NAPLAĆUJE SE PROMET, nego recimo kao meni naplati samo Optima jer sam koristio SAMO njihov promet. Dakle plačaš T-Comu brzinu 79,00kn (osnovnu brzinu), a Optimi promet ukoliko koristiš njihov.
Ak dobro kužim plaća se 178 kn mjesečno za flat paket jel to ukupno sve il brzina ide posebno pa bi to bilo 257 kn mjesečno ?
Ak dobro kužim plaća se 178 kn mjesečno za flat paket jel to ukupno sve il brzina ide posebno pa bi to bilo 257 kn mjesečno ?