Jel to s maxTV-om?
T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL
- poruka: 1.227
- |
- čitano: 332.803
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eto, prije par dana sam se pohvalio da su mi povecali brzinu na 4 megabita.
I tako je bilo sve do danas.
Danas gledam stanje, smanjili mi na 2 megabita.
Ma bas krasno.
Ma bas krasno.
Ma bas krasno.
Ma bas krasno.
evo ja dns otišo na t-com stranicu i idem skinut onih 100MB kao probna datoteka,da vidim brzinu...kad ono krenulo mi skidat oko 4000KB/sec...i skine mi 10MB za 5sec...i onda se počne polako smanjivat i stane na oko 400KB/sec...i tak nastavi dalje cjelo vrijeme skidat...sad me zanima,zašto jedno 5 sec skida po 4000KB/sec i onda se smanji...(skužio sam da su povećali jer mi je prije tu datoteku skidalo po 150-200KB/sec...
evo i slike...
Ma bas krasno.
Ma bas krasno.
Evo meni su sad povečali brzinu
nadam se da če uskoro i drugima
Meni se čini da ću naručiti ovaj najbrži jer mi treba stalno neš skidam s net-a.
Meni se povečala brzina a mojem bratiču koji je 30 metara od mene nije povečala se ali na 280KB/sec
pa ako ko zna neka veli hvala unaprjed
E ovo nije fer! Ja koji sam od prvog dana maxadsl korisnik još nemam povećanu brzinu, a oni koji su od prije mjesec dana korisnici,njima je već povećana brzina. ŠMRC
E ovo nije fer! Ja koji sam od prvog dana maxadsl korisnik još nemam povećanu brzinu, a oni koji su od prije mjesec dana korisnici,njima je već povećana brzina. ŠMRC

Stvarno su mutikaše! Znaju da ja neću nikamo od njih pa me drže kao "šećer na kraju".
Ma bas krasno.
Menu u T-comu rekli da se na njihovoj stranici može napravit zahtjev da vam se poveča brzina odnosno da se poveča na vašoj centrali, ali ja to nemogu nać.
Sad ko tu koga...
Ma bas krasno.
Ko tu koga j_b_?
došao i taj dan!
P.S. skidao sam FlashGet-om nekih 380 Mb, uneki trenucima download brzina je bila 1,7mb/s za nevjerovat, a prosjek 600kb/s. tko je ovdje lud !?
Ko tu koga j_b_?
Jućer me zvao njihov majstor i kaže da ako budem inzistirao na povećanje, da će oni biti onda prisiljeni da mi ponude raskid ugovora. Kaže da su mi zato na 1mb smanjili radi pucanja veze. Kaže da bolje za sada ovako ostane, i još je rekao da se u gradu razvlaći optika, a pitanje je sada kada će doći i do mene. Pa me sada zanima da li ima neko iz Slavonskog Broda da to potvrdi.
Uopce se ne zamaram njihovim povecanjima brzine. Sto se mene tice bolje da su digli upload ili smanjili cijenu flata...
Eto, meni ide oko 610-620.....posteno!
Ko tu koga j_b_?
Nešto se promjenilo i kod mene: prvo mi je jučer skroz do navečer bilo užasno sporo u downladu( 30-50 Kb),
a...onda navečer oko 22.00 je brzina porasla na nekakvih 350-450 Kb. No,pojavio se problem s upload-om,
nemrem niti 50 Mb uploadati....dogodi mi se connection broken i zbogom sve što je upload do tad.