T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

poruka: 1.227
|
čitano: 332.803
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: T-Com od 2.03.2009 povećanje brzina za ADSL

Jel to s maxTV-om?

16 godina
neaktivan

Eto, prije par dana sam se pohvalio da su mi povecali brzinu na 4 megabita.

I tako je bilo sve do danas.

Danas gledam stanje, smanjili mi na 2 megabita.

Ma bas krasno.

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Prison Breaker kaže...

Ma bas krasno.

jao..nadam se da meni nece smanjit..:(..i onaj speedtest nevalja....ocitam test i pise mi 1700kb/s (nisam siguran da je ta mjerna jedinica) a pokrenem skidat nest s t-com-ove stranice brzina 510kb/sec..
16 godina
dado16 kaže...
Prison Breaker kaže...

Ma bas krasno.

jao..nadam se da meni nece smanjit..:(..i onaj speedtest nevalja....ocitam test i pise mi 1700kb/s (nisam siguran da je ta mjerna jedinica) a pokrenem skidat nest s t-com-ove stranice brzina 510kb/sec..
 Pa od kad ja to još govorim, najbolje vam je probat na t-com stranici.
AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
16 godina
dado16 kaže...
Prison Breaker kaže...

Ma bas krasno.

e moj dado...speed test mjeri u megeBITIMA...a ovo su KILOBAJTI...a i 510 kb pokazuje možda zbog pogrešnog računanja u mozilli...duga priča.
16 godina
neaktivan
dejax12 kaže...

evo ja dns otišo na t-com stranicu i idem skinut onih 100MB kao probna datoteka,da vidim brzinu...kad ono krenulo mi skidat oko 4000KB/sec...i skine mi 10MB za 5sec...i onda se počne polako smanjivat i stane na oko 400KB/sec...i tak nastavi dalje cjelo vrijeme skidat...sad me zanima,zašto jedno 5 sec skida po 4000KB/sec i onda se smanji...(skužio sam da su povećali jer mi je prije tu datoteku skidalo po 150-200KB/sec...

evo i slike...

Primjetio sam da Opera kao da počne skidati   datoteku čak i prije nego što stisnem "Preuzmi" pa izgleda prvih par sekundi
kao da skida većom brzinom od maksimalne. Ponekad kod manjih fileova čim stisnem već je   gotovo. 
Pogotovo ako   sam isti file pokušao skinuti prije a zbog   neke   greške nije uspjelo.
Cache na disku može raditi dosta pomutnje   kod pokazivanja   trenutne brzine downloada.
Možda je tako   i na Firefoxu.

17 godina
Jack Sparrow kaže...
dado16 kaže...
Prison Breaker kaže...

Ma bas krasno.

Pa od kad ja to još govorim, najbolje vam je probat na t-com stranici.

Gdje se nalazi taj T-Com speedtest?

Fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering.
16 godina
DaffyDuck kaže...
dado16 kaže...
Prison Breaker kaže...

Ma bas krasno.

e moj dado...speed test mjeri u megeBITIMA...a ovo su KILOBAJTI...a i 510 kb pokazuje možda zbog pogrešnog računanja u mozilli...duga priča.
 haaha....e moj duffyu....speed test mjeri u kbps-ima...znaci 1700kbps znaci 210 kb/s....znaci speedtest nevalja....a s t-com-ove stranice je 510kb/s....Preporucavam vam idi te na http://www.t-com.hr/privatni/kzona/podrska_savjeti/maxadsl_brzinetest.asp
te tu isprobajte svoju brzinu ;) =)
16 godina
neaktivan

Evo meni su sad povečali brzinu

nadam se da če uskoro i drugimaSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni se čini da ću naručiti ovaj najbrži jer mi treba stalno neš skidam s net-a.Cool

0 0 hvala 0
16 godina
dado16 kaže...
DaffyDuck kaže...
 haaha....e moj duffyu....speed test mjeri u kbps-ima...znaci 1700kbps znaci 210 kb/s....znaci speedtest nevalja....a s t-com-ove stranice je 510kb/s....Preporucavam vam idi te na http://www.t-com.hr/privatni/kzona/podrska_savjeti/maxadsl_brzinetest.asp
te tu isprobajte svoju brzinu ;) =)
 pardon, mislio sam na kilobite.

edit: evo ide 482 kb...that's what i'm talkin about!
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2009 23:41 (DaffyDuck).
16 godina
neaktivan

Meni se povečala brzina a mojem bratiču koji je 30 metara od mene nije povečala se ali na  280KB/sec

pa ako ko zna neka veli hvala unaprjedIznenađen

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E ovo nije fer! Ja koji sam od prvog dana maxadsl korisnik još nemam povećanu brzinu, a oni koji su od prije mjesec dana korisnici,njima je već povećana brzina. ŠMRC

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
miljac007 kaže...

E ovo nije fer! Ja koji sam od prvog dana maxadsl korisnik još nemam povećanu brzinu, a oni koji su od prije mjesec dana korisnici,njima je već povećana brzina. ŠMRC

Ili onima koji ugovor ističe za mjesec-dva ekspresno dižu brzine (kao npr. meni)Smijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan

Stvarno su mutikaše! Znaju da ja neću nikamo od njih pa me drže kao "šećer na kraju".

0 0 hvala 0
17 godina
Prison Breaker kaže...

Ma bas krasno.

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.1gHz),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
16 godina

Menu u T-comu rekli da se na njihovoj stranici može napravit zahtjev da vam se poveča brzina odnosno da se poveča na vašoj centrali, ali ja to nemogu nać.

Sad ko tu koga...

Intel Q6600 @ 3,0 + BigTyphoon 120 Asus P5K-E/WIFI-AP 2GB 800 MHz Kingston Asus EN9600GT WD 320GB Antec Sonata III 500
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ko tu koga j_b_?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 16:18 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...
Prison Breaker kaže...

Ma bas krasno.

Evo danas kad sam skidao najnoviju epizodu jedne serije islo je 4 megabita.
Povecali su, ovaj puta nadam se za posve.
"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Ko tu koga j_b_?

Test na Carnetovom BWM si vjerojatno radio prije testa sa skidanjem testne datoteke od t-coma.

Prema riječima forumaša kojima su povećali brzine, prvo smanje na neku abnormalno nisku brzinu, a nakon par sati povećaju na 4 Mb/s.

Sretniče...
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina

došao i taj dan!

P.S. skidao sam FlashGet-om nekih 380 Mb, uneki trenucima download brzina je bila 1,7mb/s za nevjerovat, a prosjek 600kb/s. tko je ovdje lud !?

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 21:22 (Miha LA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
big_guy kaže...

Ko tu koga j_b_?

Test na Carnetovom BWM si vjerojatno radio prije testa sa skidanjem testne datoteke od t-coma.

Prema riječima forumaša kojima su povećali brzine, prvo smanje na neku abnormalno nisku brzinu, a nakon par sati povećaju na 4 Mb/s.

Sretniče...
 Nadam se da je tako jer ovo mi već zadnjih par sati ide na živce.Pogledajte brzinu downloada.
EDIT:i opet sad na bwm pri skidanju testne datoteke 1.2 mb/sec ali onda padne na 200-400 kb/sec?Zanima me otkud toliko 1.2 MB/SEC?????
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 21:25 (big_guy).
16 godina

Jućer me zvao njihov majstor i kaže da ako budem inzistirao na povećanje, da će oni biti onda prisiljeni da mi ponude raskid ugovora. Kaže da su mi zato na 1mb smanjili radi pucanja veze. Kaže da bolje za sada ovako ostane, i još je rekao da se u gradu razvlaći optika, a pitanje je sada kada će doći i do mene. Pa me sada zanima da li ima neko iz Slavonskog Broda da to potvrdi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 21:17 (ctodorov).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa sta je sad ovo,gledam na t comovim stranicama download speed mi je 100 kB/ps,isto i na speed testu,umjesto na 4mbita oni meni sad

na 1.zahvaljujem t comu Viče

t comova savrsena usluga t comova savrsena usluga
AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3 *** don't mess with the best - or die like the rest ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Uopce se ne zamaram njihovim povecanjima brzine. Sto se mene tice bolje da su digli upload ili smanjili cijenu flata...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eto, meni ide oko 610-620.....posteno!Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina
big_guy kaže...
i_rambo_plache kaže...
big_guy kaže...

Ko tu koga j_b_?

Sretniče...
 Nadam se da je tako jer ovo mi već zadnjih par sati ide na živce.Pogledajte brzinu downloada.
EDIT:i opet sad na bwm pri skidanju testne datoteke 1.2 mb/sec ali onda padne na 200-400 kb/sec?Zanima me otkud toliko 1.2 MB/SEC?????

Ali nisi imao 1,2 MB/SEC jer bi onda već downloadao više od 1,2 mb a ti si downloadao 768 kb !!!
Meni neki put pokaže da downloadam 5,3 mbit/sec a ono za sekundu već 150 kb/s
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina

Nešto se promjenilo i kod mene: prvo mi je jučer skroz do navečer bilo užasno sporo u downladu( 30-50 Kb),

a...onda navečer oko 22.00 je brzina porasla na nekakvih 350-450 Kb. No,pojavio se problem s upload-om,

nemrem niti 50 Mb uploadati....dogodi mi se connection broken i zbogom sve što je upload do tad.

C2D E4300/OC@2.7Ghz,GIGABYTE P-35 DS3-L,3Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3,HDD Seagate 320&500Gb,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec MT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

I kod mene su izgleda digli brzine, okolica Vk ali mi je uplaod strasan. Nadam se da mi neće više čačkat po liniji jer su mi bili digli pa spustili na 1 Mb.

C2D E6550,Abit IP35-E, 2 GB Kingmax(800 Mhz), 8800 GTS 320 MB, WD 400 GB, Philips 200 WS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jesu kome u Zagrebu-Dubravi povećali brzinu! Moja je još uvijek očajna!

Jad i bijeda Jad i bijeda
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 18:18 (goggy).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice