Speedtouch router i Left 4 dead 2

poruka: 3
|
čitano: 1.675
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Evo imam jedan problem. Imam Thompson Speedtouch router i kad se joinam na neki server u Left 4 dead 2 igri unutar 20-30 sekundi izgubim vezu sa serverom. To se dogadja cijelo vrijeme na svim serverima neovisno o pingu ( ping je oko 40 ) i neovisno o vezi. Vidio sam da dosta ljudi ima isti problem bas sa tim routerom al ne mogu nac rjesenje. Isto mi se desava i na Counter Strike serverima. Igram preko Steama ako to sta pomaze. Imam Amis i zvao sam sluzbu za korisnike al oni nemaju pojma.  Hvala unaprijed...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
i ja sam imao taj problem sa left 4 dedom 2, ali ne svaki puta kada sam se spojio, to mi je bila 1 originalna igra koju sam kupio na steamu. Bio sam jako živčani zbog toga i prestao sam igrati L4D2. i nakon nekoliko mjeseci ponovno sam je instalirao (sada koristim win7) i više nemam taj problem. Probaj staviti nove windowse!
Nepotopiv sve dok ne izmisle kuvertu u koju stane graficka =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Speedtouch router i Left 4 dead 2

otvori speedtouch web sučelje i pod aplication and games sharing imas profil "steam games" i dodijeli ga svom kompu na mrezi. probaj se opet joinati na neki server i javi rezultate.... ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice