Spajanje na wi-fi

poruka: 4
|
čitano: 1.679
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Spajanje na wi-fi

Dobro bi mi došla pomoć i objašnjenje sljedećeg problema. Naime, na poslu postoji wi-fi na koji se spajam. S mobitelom se uspijem spojiti a na laptopu mi tu mrežu uopće ne pronalazi, nije mi jasno zašto. Prošle godine sam se normalno povezivao i s laptopom a sada ništa. Ne vjerujem da je zbog daljine jer je ruter na istom mjestu kao i lani, a hvata mi druge rutere koji su dosta udaljeniji..zna li netko o čemu bi se tu moglo radit?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Spajanje na wi-fi

obriši postojeću konekcijeu (tad će se pojaviti u dostupnim mrežama) i kreiraj novu.  ... (jer je u međuvremenu nešto promijenjeno, npr pass ili enkripcija i stara postavka ne dozvoljava spajanje, nit nudi u popisu jer podaci već postoje ali pogrešni..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
10 godina
neaktivan

Našao sam tamo od prije tu mrežu i 'zaboravio' ju, iliti obrisao. Al opet kad idem na pretraživanje dostupnih mreža, opet mi ne lovi taj wi-fi

16 godina
nick_name10 kaže...

Našao sam tamo od prije tu mrežu i 'zaboravio' ju, iliti obrisao. Al opet kad idem na pretraživanje dostupnih mreža, opet mi ne lovi taj wi-fi

-tad je postavka te mreže (u routeru) takva, npr skriven ssid, mac filtering itd.. pitaj admina ili se spoji žicom pa vidi

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice