Dobro bi mi došla pomoć i objašnjenje sljedećeg problema. Naime, na poslu postoji wi-fi na koji se spajam. S mobitelom se uspijem spojiti a na laptopu mi tu mrežu uopće ne pronalazi, nije mi jasno zašto. Prošle godine sam se normalno povezivao i s laptopom a sada ništa. Ne vjerujem da je zbog daljine jer je ruter na istom mjestu kao i lani, a hvata mi druge rutere koji su dosta udaljeniji..zna li netko o čemu bi se tu moglo radit?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
obriši postojeću konekcijeu (tad će se pojaviti u dostupnim mrežama) i kreiraj novu. ... (jer je u međuvremenu nešto promijenjeno, npr pass ili enkripcija i stara postavka ne dozvoljava spajanje, nit nudi u popisu jer podaci već postoje ali pogrešni..)
Našao sam tamo od prije tu mrežu i 'zaboravio' ju, iliti obrisao. Al opet kad idem na pretraživanje dostupnih mreža, opet mi ne lovi taj wi-fi
Našao sam tamo od prije tu mrežu i 'zaboravio' ju, iliti obrisao. Al opet kad idem na pretraživanje dostupnih mreža, opet mi ne lovi taj wi-fi
-tad je postavka te mreže (u routeru) takva, npr skriven ssid, mac filtering itd.. pitaj admina ili se spoji žicom pa vidi