Školski WiFi

poruka: 33
|
čitano: 18.243
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Školski wifi
hakiranje je vjestina laska u sustave s zeljom za ucenjem, ja se spajam ljudima sa flat rateom zbog zelje za internetom
kuzis razliku ;)
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
15 godina
neaktivan
Ako ti je wpa jos najuspjesnije ti je bruteforce,medutim ako je postavljena dobra sifra zaboravi
Najlaksi put do sifre je da pitas,mozes jos pokusat sa spojenog kompjutera probit sifru od rutera pa pokusat izvuc sifru za enkripciju
RazorNapster
15 godina
neaktivan
zapravo, ako napravis handshake onda ti je prakticniji dictionary attack, ali samo ako imas veliku wordlistu, a ako se neka mreza zove nes tipa network ili wifi, ili ako se brines da bi oni mogli promjeniti password, napravi hash table i vise nikada neces morati raditi handshale vec ces samo moci traziti s wordliste,...
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice