neznam kako da to izvedem umrežio sam računala imam u anteni ruter mešto mickotik tako nekako
uglavnom samo mi jedno računalo more na net kad se drugo spoji prvo izbaci i tako.
neznam kako da to izvedem umrežio sam računala imam u anteni ruter mešto mickotik tako nekako
uglavnom samo mi jedno računalo more na net kad se drugo spoji prvo izbaci i tako.
OMFG. Jel' ti sam uopce kuzis sto si zelio napisati ?!?!
Daj objasni na hrvatskom o čemu se radi.
Polako
bolan ovako triban spojit internet na 2 računala.internet je wireless.
bolan ovako triban spojit internet na 2 računala.internet je wireless.
A sto ti kaze taj tvoj uredjaj ? Jel' u bridge ili router 'mode-u' ?!?!
kako mogu to vidit
kako mogu to vidit
Pa spoji se na njega...
e nemogu
ne znam login podatke
mikrotik je ruter
e nemogu
ne znam login podatke
mikrotik je ruter
A mo's si misliti kako ja znam 
.
Probaj potraziti savjet na http://mikrotikhack.com/
, ako vec ne pise u dokumentaciji koji je defaultni pass.
I, da, nauci koristiti google... Odoh dok me ne skuze.
gleda sam već nisam moga nać odgovor na login
gleda sam već nisam moga nać odgovor na login
Je, pa onda nazovi one kod kojih si to kupio ili koji su ti to 'dali' i pitaj njih, ako vec nema u dokumentaciji (a cudno mi je da nema)...
Uostalom, na toj stranici imas i forum pa lijepo pitaj... Od gledanja nitko nije zaradio niti lipe...
Dovuci Internet do drugog Mikrotika,loguj se preko njega na Internet,napravi routu u njemu,omoguci DHCP server,ukljuci mrezu iz tog Mikrotika u switch iz switcha vozi na sve racunare koliko ih imas i rijesio si problem,mozes i susjedu prevuci nET nikakav problem.
e ovako sam ja to riješio
umrežio sam računala priko switch sherao internet.I onda mi je internet tio samo na jednom računalu .
taj problem sam riješio tako što sam na računalu kojem sam šerao postavio ip adresu 192.168.0.9 a na drugm računalu sam stavio automacko dodavanje addrese i računalo je pri kazalo šeranu konekciju.
znaši ako na oba rakunala stavimo automatsko dodavanje ip neće prikazati konekciju i ako postavimo na oba računala ip i sto neće prikazat.
vjerojatno je to neka caka rupa ili tako nešto jer ovo nisam nigdi vidio.