Imam jedan problem prije par dana je počeo. Telefon mi je počeo šumit i od tad m istalno puca veza od interneta svaki čas. Probao sam stavit i drugi telefon ali i on šumi. šta bi moglo bit?
Telefon je na optimi a net na t šrotu.
Imam jedan problem prije par dana je počeo. Telefon mi je počeo šumit i od tad m istalno puca veza od interneta svaki čas. Probao sam stavit i drugi telefon ali i on šumi. šta bi moglo bit?
meni su nedavno mijenjali centralu u zgradu i sad ide preko voipa,ukopčaj telefon u ruter u phone
a gdje živiš ako se smije znati?
Pored Kutine, radilo je dobro sve dok nije prošumio telefon.
Pored Kutine, radilo je dobro sve dok nije prošumio telefon.
nazovi 0800-9000 i prijavi kvar (prati upute)
telefon ti je prošumio ovih dana?
vrlo vjerojatno je negdje procurila spojnica u zemlji i vlaga je ušla nakon ovih kiša.
prijavi i doći će i popraviti
Budem ih sutra nazvao.
Zvao sam T Com riješili su problem, i to odmah nakon poziva mi je telefon prestao šumit. Nezam onda šta je to moglo bit. I još je došo tehničar kasnije i kaže da je nešt prespajo na stupu.
Zvao sam T Com riješili su problem, i to odmah nakon poziva mi je telefon prestao šumit. Nezam onda šta je to moglo bit. I još je došo tehničar kasnije i kaže da je nešt prespajo na stupu.
prespojio te na drugu paricu