Problem Youtuba ili providera?
- poruka: 32
- |
- čitano: 10.511
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
imam t-drek i isti problem.. na winsima
a na linuxu nemam ...
Ja sam probao Google DNS i bolje mi radi. I nema štekanja.
I meni je isto tako bilo,
od kako sam stavio google dns malo je bolje.
evo ja sam preko Vip Broadbanda i ništa ne šteka, gledam HD bez ikakvog štekanja...
na netbooku, win7 i linux isto je...
to ti je do drivera :P
salim se to ti je do youtube-a serveri su im u k....
T-Com, ista stvar u zadnje vrijeme. I to ne samo YouTube.
HT Mostar ovdje, ista glupost se događa.
do youtubea ili do providera..u ovom slucaju t-coma...al uglavnom je do youtubea...nisu im serveri bas u dobrom stanju u zadnje vrime ocito...ima ti vec jedna tema o tome..
Tu možete provjerit vašu brzinu.
to vam je do youtube-a 100% i ovisi kako koji video jer nisu svi na istom serveru
neki puta vam i npr. 480p radi brze od 360p... i ja sam na t-comu pa trenutno nemam problema sa njim ,ali kasnije oko 8-9 youtube postane dosta spor zbog naravno pretrpanih servera
to vam je do youtube-a 100% i ovisi kako koji video jer nisu svi na istom serveru
neki puta vam i npr. 480p radi brze od 360p... i ja sam na t-comu pa trenutno nemam problema sa njim ,ali kasnije oko 8-9 youtube postane dosta spor zbog naravno pretrpanih servera
istina...u kasne ure se puno visi na njemu...pa se to desava...
Može li se kako antivirus podesiti da ne skenira stream sa youtuba? KIS 2011 mi toliko uspori stream da ne mogu gledati čak ni 240p. Kada instaliram npr. ESET SS ili Comodo sve ide normalno. Primijetio sam da svaki antivirus uspori učitavanje videa u različitoj mjeri.
Ma nevalja ni youtube ni tcom
meni t-com radi kak spada bas nikakvih problema nemam
sve stranice se otvaraju kak spada i brzina downloada je normalna
Ja sam također korisnik T-Coma i imam/imao sam navedene probleme.
Nekad jednostavno videi koje sam prije normalno mogao gledati, učitavaju se puno sporije, no opet nekad normalno rade.
Vjerujem da je to do youtubea jer mi se sve ostalo učitava zadovoljavajućom brzinom.
To je do YouTubea sigurno. Kad god rade neku promjenu (sučelje itd....), a u zadnje vrijeme jako često rade nekakve promjene, filmići štekaju.
Ja sam također korisnik T-Coma i imam/imao sam navedene probleme.
Nekad jednostavno videi koje sam prije normalno mogao gledati, učitavaju se puno sporije, no opet nekad normalno rade.
Vjerujem da je to do youtubea jer mi se sve ostalo učitava zadovoljavajućom brzinom.
Jubitu je preopterecen u dost slucajeva, zato štuca pa kad štuca onda ti samo otiđi na Vimeo i pusti jedan HD video za usporedbu pa ti odma bude jasno di je problem.
Jubitu je preopterecen u dost slucajeva, zato štuca pa kad štuca onda ti samo otiđi na Vimeo i pusti jedan HD video za usporedbu pa ti odma bude jasno di je problem.
Na T-comu sam, Vimeo radi bez greške, Youtube kako kada, uglavnom loše.
Ja sam isto na t-com, sve radi bez greške.
meni u zadnjih dva dana užasno šteka,rijetko koji video mogu pogledati normalno,a zanimljivo je da kada se spojim sa mobitelom preko wirelessa,sve radi odlično i bez štekanja.oćito je da je problem u youtube-u a ne provideru zbog toga što na drugim stranicama normalno gledam bilo koji video,i na speedtestu mi je brzina standardnih 4 Mbita.
jutub serveri svaki sat proteraju po nekoliko terabajta prometa.naravno da je do njih
Bespuće googlanja me dovelo na ovaj forum, pa rekoh da vidim da li bi tko znao ili imao kakav prijedlog vezano uz moj problem.
Također u zadnje vrijeme imam ogromne probleme nikakav youtube video ne mogu normalno pogledati, a onda mi se na to nadoveže da mi cijela veza oslabi pa dolazi do čestog pucanja. Računalo je očišćeno odnosno reinstalirani windowsi, nije do modema, nije do splitera, nije do kablova izmijenio sam ih, nije do linije tako mi kažu jer su je mjerili, nije do računala jer savršeno radi kada ga odnesem negdje drugdje, itko ikakvu ideju ima šta bi još moglo biti? Dakle česti prekidi internet veze, a kad je ima kao npr. sada sve to visi o koncu...
Na Optimi sam i 1080p na YouTubeu mi učitaje ko lud ... kao vama 240p na t-comu
zamjeni modem i spliter vjeruj mi i provjeri spojeve na splitru zavisi kako imas napravljen spliter i provjeri spojeve na uticnici od telefona..
Stvar je da je ispravno radio godinama, tako da je to sve vjerojatno dobro spojeno, odjednom počeli problemi. Inače 3 modema sam zamjenio, spliter također, jedino nisam oko utičnice ništa radio. Još jedino eventualno to pokušat.
Okončanje situacije:
Promijenio sam vanjske kablove u iznosu nekih 45 metara i to je to sada radi.