Problem sa wrelessom

poruka: 9
|
čitano: 1.414
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa wirelessom

Doma imamo wireless a samo s ednim kompjuterom se mozemo spojit na njega.Iz nekog cudnog razloga Kad se pokusamo spojit s jednim od ostala 2 laptopa ne uspjevamo.Problem je u tome sto nas uopce ne trazi za lozinku makar je mreza pod lozinkom koju znamo.znamo ju samo ju nemamo priliku nigdje upisati.Isto tako se dogada kad se pokusamo spojit sa iPhonom.Imamo 2 i na oba dva se dogada isti problem.Naime, na Iphonu trazi lozinku ali kad ju napisemo samo ignorira.Niti kaze da lozinka ne valja niti nas spoji na internet.Prckam po novom laptopu vec danima da nadem neku mogucnost kako da se spojim ali nista.Na drugim mjestima se mogu spojit dakle nije stvar u racnalu nego u mrezi.Poludit cu vec stavrno neznam sta bi vise probao.

Stvarno bi bio jaaako zahvalan kad bi me netko prosvjetlio sto da napravim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa wirelessom

Bilo milion puta al ukratko. Ako vam router uspostavlja vezu i na njega se kacite bezicno uradite sledece:

Udjite u router i skinite bilo kakvu zastitu sa wireless mreze, ukljucite dhcp. Pokusajte se konektovati. Trebalo bi raditi.

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Bilo milion puta al ukratko. Ako vam router uspostavlja vezu i na njega se kacite bezicno uradite sledece:

Udjite u router i skinite bilo kakvu zastitu sa wireless mreze, ukljucite dhcp. Pokusajte se konektovati. Trebalo bi raditi.

Jako sam zahvalan na odgovoru ali ja to neznam uraditi.Kako skinuti zastitu s mreze i kako ukljuciti dhcp?

Jako bi me spasili da mi to objasnite ili da mi date neki link koji to objasnjava.

hvala unaprijed.

17 godina
neaktivan

Uh. Malo bi predugacko trajalo da ti ovako objasnjavam. Ako imas msn dodaj me i pokusacu ti sutra objasniti. Icemo korak po korak.

17 godina
Problem sa wrelessom

http://www.teamviewer.com/index.aspx

skini to, daj nekom kod koji ti izbaci... preuzet će taj neko kontrolu na tvom pc-u i poštelovat router.

to se radi masovno ljudima,posebno kad nisu spojivi na trackerima.

regjular ircer ti to sredi za minutu.

upamti postavke za spajanje na net ,user name i pass u slučaju da router treba resetirat na tvorniče postavke.

pozdrav svima
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa wrelessom

NE treba resetovati. Mozda reboot al se time ne gube postavke.

17 godina
Problem sa wrelessom

pa neka napravi to...  znaš onu narodnu.. ukucaš http://192.168.1.1

pa onda username admin i pass 0000

i čačkaš po routeru...malo googlaj.

pozdrav svima
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa wrelessom

Za nekoga ko ne zna naci adresu routera t je siguran put u prekid sve komunikacije sa netom.

17 godina
Problem sa wrelessom

pa neka netko čovjeku pomogne. ja nebih.

dao sam samo nužne smjernice i što dowloadati.

koja krupna kap hladnog znoja na čelu i uspjet će.

pozdrav svima
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice