Problem s wirelessom

poruka: 5
|
čitano: 1.963
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s wirelessom

Bok!

Imam problema sa spajanjem na wireles. Imam Asusov lapatop A6KM koji bez problema spajam na Kasdin router na koji je povezan NetGearov accpoint. Kada probam laptop spojiti na bilo  koji dostupni wireless on jednostavno odbija suradnju ili javlja da je veza limited or no conectivity. Konkretno danas sam probao spojiti na T.SpeedTouch 780WL (T-COM) i on se jednostavno prek wirelessa ne zeli spojiti na internet,preko kabela bez greške :(  pokušao sam sa reinstalacijom drivera za wireless karticu, reinstalacijom windowsa i on jednostavno i dalje odbija bilo kakvu suradnju.

Nadam se da netko ima bilo kakav odgovor,hvala Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s wirelessom
babydux kaže...

Bok!

Imam problema sa spajanjem na wireles. Imam Asusov lapatop A6KM koji bez problema spajam na Kasdin router na koji je povezan NetGearov accpoint. Kada probam laptop spojiti na bilo  koji dostupni wireless on jednostavno odbija suradnju ili javlja da je veza limited or no conectivity. Konkretno danas sam probao spojiti na T.SpeedTouch 780WL (T-COM) i on se jednostavno prek wirelessa ne zeli spojiti na internet,preko kabela bez greške :(  pokušao sam sa reinstalacijom drivera za wireless karticu, reinstalacijom windowsa i on jednostavno i dalje odbija bilo kakvu suradnju.

Nadam se da netko ima bilo kakav odgovor,hvala Namigiva

reinstalirao si Win ?? a jesi li pomislio nazvati službu za korisnike??

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
16 godina
neaktivan
Problem s wirelessom

SpeedTouch 780WL ako je t-comov ima već postavljenu  WEP zaštitu tako da moraš na laptopu upisat WEP key koji bi mora bit na omotu cd-a koji dolazi s ruterom

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mreža je konfigurirana i moj pass je stavljen gore. Uglavnom,ne kuzim jer zadnje 2 godine koliko je lap star se samo mogu spojiti na wireless na koji se spajam od prvog dana i ni na jedan drugi. Pronađem ih 10 ako treba ali ni na jedan se moj lap ne zeli spojiti. Imam drugi laptop koji se bez problema spaja na svaki wireless. Ne znam da li je kakva pogreška u postavkama?

16 godina
neaktivan

Gle ja ne znam tvoje iskustvo sa korisničkom podrškom,ali jedina stvar koju T-Comova sluzba zna reči je freset. Uglavnom oni nisu zaduzeni za konfiguraciju tvoje mreze,njihova je briga samo da usluga koja je tebi dana radi,a ti spoji svoj komp s tim kak sam znas. ako ti ne radi modem,ako ti je veza spora slijedi prijava kvara i zato su oni tu da to riješe. moje pitanje nije bilo upućeno k tome da zovem sluzbu za korisnike nego vise tehničko pitanje vezano uz laptop,zato jer sam na jednom forumu danas nasao da su ljudi čak updateali svoj bios zbog ovakvih ili sličnih problema.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice