Imam problem glede povezivanja na Internet. Do juče je sve štimalo ali od sinoć laptop ne vidi ruter,.pokušao sam resetovati ruter i onda ukucati 192.168.16.1 ali mi.uvijek piše da nema interneta. Mobitel vidi ruter ali laptop ne. Kada spojim ruter s laptopom piše samo Network ali konektovati se ne mogu. Wireless Asus RT-AC1200G+, 1xWAN Gigabit, 4x…
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problem glede povezivanja na Internet. Do juče je sve štimalo ali od sinoć laptop ne vidi ruter,.pokušao sam resetovati ruter i onda ukucati 192.168.16.1 ali mi.uvijek piše da nema interneta. Mobitel vidi ruter ali laptop ne. Kada spojim ruter s laptopom piše samo Network ali konektovati se ne mogu. Wireless Asus RT-AC1200G+, 1xWAN Gigabit, 4x…
Vidi li ijednu mrezu? Da nisi iskljucio karticu na lapu?
Spoji se zicno s routerom.
Pogledaj dal ti je to internal ip adresa routera s ipconfig /all
Ako je, a nemozes mu pristupit i dalje, a mobitel moze, do laptopa je. Pokusaj reinstalirat network drivere.
Pokreni CMD kao administrator i kucaj slijedeće.
netsh winsock reset
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew
netsh int ip reset reset.log
netsh winsock reset catalog
rebootaj pc i probaj onda.
Može da bude al ne mora da znači heh
A 99% da i nije....
To ti govori da je bio problem u nekim postavkama u windosima, nema to veze sa virusima, 100 puta mi se zbrkale net postavke i svaki put sam uspio popravit, uglavnom bude potrebno resetirat na prvobitne postavke i sve se normalizira.
Treba pokušati sve što se da pokušat prije nego se odlučiš na novu instalaciju windowsa, po nekom osobnom iskustvu to tvoje nije imalo veze sa virusima, to što je tom "stručnjaku" najlakše bilo stavit nove windowse i naplatit ne znači da je zaista tako i da je u tome bio problem.
Kako god svi sretni i zadovoljni jer opet imaš net.