Problem s ruterom ili laptopom

poruka: 15
|
čitano: 1.880
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pozdravljeni
Imam problem glede povezivanja na Internet. Do juče je sve štimalo ali od sinoć laptop ne vidi ruter,.pokušao sam resetovati ruter i onda ukucati 192.168.16.1 ali mi.uvijek piše da nema interneta. Mobitel vidi ruter ali laptop ne. Kada spojim ruter s laptopom piše samo Network ali konektovati se ne mogu. Wireless Asus RT-AC1200G+, 1xWAN Gigabit, 4x…

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem s ruterom ili laptopom
Da napomenem još to da ni na jednu mrežu se laptop ne može konektovati

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
piksi007 kaže...
Da napomenem još to da ni na jednu mrežu se laptop ne može konektovati

Vidi li ijednu mrezu? Da nisi iskljucio karticu na lapu?

14 godina
neaktivan
Vidi mreže ali kad unesem pass piše ne može se konektovati. Lampica na laptopu za wireless je upaljena.
14 godina
neaktivan
Izvinjavam se pogriješio sam. Ruter je Lb-link Bl-wr312h. Nakon što sam ga resetovao laptop ga prepozna ali i dalje kad ukucam 192.168.16.1 piše nema internetske veze. Kad idem na Network conections piše wierless Network conection not conected pa ja mislim da je to razlog ali ne znam kako da to napravim

0 0 hvala 0
10 godina

Spoji se zicno s routerom.

Pogledaj dal ti je to internal ip adresa routera s ipconfig /all

Ako je, a nemozes mu pristupit i dalje, a mobitel moze, do laptopa je. Pokusaj reinstalirat network drivere.

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

Pokreni CMD kao administrator i kucaj slijedeće.

netsh winsock reset
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew

netsh int ip reset reset.log

netsh winsock reset catalog

rebootaj pc i probaj onda.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Riješio sam problem. Nanovo digao Windowse i sad radi kao singerica :) očito je bio virus u pitanju
8 godina
protjeran
piksi007 kaže...
Riješio sam problem. Nanovo digao Windowse i sad radi kao singerica :) očito je bio virus u pitanju

Može da bude al ne mora da znači heh

9 godina
odjavljen

A 99% da i nije....

14 godina
neaktivan
Ruter i laptop sam nosio kod čovjeka koji se bavi popravljanjem računara. Kada je.spojio svoj net na.moj laptop nije bilo neta a kada je.priključio ruter moj na svoj laptop radio je ok.
14 godina
neaktivan
Ruter i laptop sam nosio kod čovjeka koji se bavi popravljanjem računara. Kada je.spojio svoj net na.moj laptop nije bilo neta a kada je.priključio ruter moj na svoj laptop radio je ok.
8 godina
protjeran
piksi007 kaže...

To ti govori da je bio problem u nekim postavkama u windosima, nema to veze sa virusima, 100 puta mi se zbrkale net postavke i svaki put sam uspio popravit, uglavnom bude potrebno resetirat na prvobitne postavke i sve se normalizira.

Treba pokušati sve što se da pokušat prije nego se odlučiš na novu instalaciju windowsa, po nekom osobnom iskustvu to tvoje nije imalo veze sa virusima, to što je tom "stručnjaku" najlakše bilo stavit nove windowse i naplatit ne znači da je zaista tako i da je u tome bio problem.

Kako god svi sretni i zadovoljni jer opet imaš net.

14 godina
neaktivan
Sumnjam na virus iz tog razloga što sam prije nestanka interneta skidao dodatak jedan za igricu i poslije toga mi kroz par minuta nestalo
14 godina
neaktivan
A možda je i razlog sto sam sa različitih stranica skidao drajvere jer laptop podržava Windows 8, a ja sam imao. Windows 7 i bas sam se bio pomučio dok sam ih našao. Sada su s Hp-ove stranice skinuti i valjda bude ok

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice