Idem u podstanare pa me zanima ima li netko iskustva sa mobilnim routerima?Da imam svoj router i koristim 4g mrežu bilo gdje i bilo kada da sam neovisan o telefonskom priključku.
Ideje i iskustva?
Idem u podstanare pa me zanima ima li netko iskustva sa mobilnim routerima?Da imam svoj router i koristim 4g mrežu bilo gdje i bilo kada da sam neovisan o telefonskom priključku.
Ideje i iskustva?
nema nekog mudrovanja-izbora.. osim birati model za SIM ili dongle (usb stikić), svaki koji se prodaje na našem tržištu mora podržavati lokalne ISPove-uređaje (kompatibilan).. ubaciš, radi. Pa do ljetne reklame tele2..
alternativa, koristiš mobač za share wifija..
Ideje i iskustva?
Trenutno ti se jedino isplati Tele 2 pokućni, Vip Homebox je sranje,a ostale mobilne internet opcije su skuplje od ovih navedenih i idu samo na USB stick.
Jedino drugo rješenje ti je nabavka routera sa strane, pa samo uzeti SIM karticu s internet tarifom, ali te tarife su preskupe i imaju premali promet.