Lijep pozdrav molio bih vas za pomoc ovakva mi je situacija susjed mi je dozvolio da se mogu spojiti na njegov internet i moja antena uhvati jednu crticu ali se nezeli spojiti bilo gdje na kuci da stavim spojim se ali nedugo nakon toga veza mi puca prije sam se hvatao na susjeda koji je 2 puta dalje od ovog i ima 3 puta vise prepreka nego do ove mreze medjutim prosli signal sam hvatao 1 crticu imao sam 500 kb download a on ima 4 mb ps sad je iskljucio net imao je adsl a sad se pokusavam spajati na optima telekom kako je moguce da je tako los signal ako se zelim spojiti na taj net moram izaci iz kuce i sjesti na klupu i tamo imam3 crtice signala a klupa je od moje sobe udaljena 3 metra i jos nesto inace mi antena bude na limu od prozora vani molim vas pomoc planirao sam kupiti novu antenu ali me strah da ni sa njom necu moci uhvatiti net te baciti novce .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

susjed na kojeg sam se spajao prije je 3 kuce od mene i ruter je na drugoj stranikuce tocno 5 zidova ima a do rutera jos signal presjeca kuca moje bake a ovaj susjed na kojeg se pokusavam spojit od njegovog rutera me djeli kuca do mene balkonska vrata i jedan zid i zato sam izbacio antenu na metalnoj sipki vani 2 metra od prozora ali spojim se na net i veza pukne nakon dvadesetak sekundi
Ja prodajem wifi kartice, ako hvataš na klupi 3 crtice, onda nema problema da u kući hvataš signal..... Ja sam istestirao mnoštvo antena ako hoćeš možeš kupiti od mene, ako ti ne pomogne vratiš mi karticu ja ću ti vratiti novce, jednostavno....
Kako si izbacio karticu uz pomoć usb kabela - produžetka???
Imam usb tpt link ali sam dodatno kupio antenu od 5 db i spojio je na stik te stik stavio na produzni usb od 5m prijatelju ti prodajes wifi antene pa mozda bi se mogli dogovoriti :)
Onda ti treba jača antena, tu prodaj i kupiš Kasens 60 DBi i imati ćeš signala......... ja je prodajem usput