Pozdrav.Zanima me kako mogu povezati 2 racunala bez ikakvog kabela(crossover ili tako nesto).Znaci spojena su na isti router u kcui(bezicno).Oba koriste windows 7.Hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-ako su spojena na router (nevažno wire ili wireless), računala su umrežena. Sve ostalo ovisi o željama, znanju (manje o softwareu...)
Ako je cilj dijeliti fileove, treba podesiti user-passworde i dozvoliti sheranje. (desnim klikom...)
Zapravo zelim da mogu igrati igre u LAN-u.Motes li mi rec korak po korak ako nije problem ili barem neki link molim te.Hvala
Zapravo zelim da mogu igrati igre u LAN-u.Motes li mi rec korak po korak ako nije problem ili barem neki link molim te.Hvala
u bugovu tražilicu utipkaj ''umrežavanje''... barem 50tak tema...
-s druge strane, čemu brinuti unaprijed? - upali, pokreni LAN game i uživaj u multiplayeru.. (osim problematičnih cr.ack.ova).
edit, klik.
Da bi igro igre u lanu mislim da moraš pingat drugi komp. Odi u CMD i upisi ping 192.168.1.1. I onda samo odes u igru i napravis server a ovaj koji je na drugom raćunalu samo neka ode na join game i neka dvaput klikne na taj server koji si ti napravio. Nadam se da si skužio, ako nisi samo pitaj.
Pise request timed out??
Pise request timed out??
-Ista radna grupa
-1. racunalo 192.168.0.1
-2. racunalo 192.168.0.2
- firewall po mogucnosti off ili stavi to u exceptions
- restart kompjutera
Koji korak neznas, pitaj