Dakle meni je download na speedtest.net 1Mb/s - download ,a 0.30Mb/s upload
meni pise na mom modemu da mi je download : 5Mb/s ,a upload 1Mb/s
I da znam razliku izmedju megabita i megabajta...
svaka pomoc je dobrodosla!!
Dakle meni je download na speedtest.net 1Mb/s - download ,a 0.30Mb/s upload
meni pise na mom modemu da mi je download : 5Mb/s ,a upload 1Mb/s
I da znam razliku izmedju megabita i megabajta...
svaka pomoc je dobrodosla!!
Malo bolje objasni. Pošalji nam screenshot s Speedtest.net i iz modema gdje ti piše 5 Mb/s. Također ne bi bilo loše da nam kažeš o kojem je ISP-u riječ...
U modemu obicno pise brzina na kojoj se spaja sa centralom a ne koju brzinu ti imas od strane providera....
U modemu obicno pise brzina na kojoj se spaja sa centralom a ne koju brzinu ti imas od strane providera....
To ovisi. Nekad router ne prikazuje max, a rijtko je pustena brzina razlicita od one koju router prikazuje.
Ponekad mozda ali uglavnom pise brzina linije a ne brzina koju korisnik ima. Sjetim se kad me je kolega iz sarajeva uvjeravao da ima gigabitnnu brzinu prema netu a tada MTEL imao brzinu 0,75 gigabita ;) Kaze pa pise dolje kad upalim komp ;)
Mislim da ti modem daje max brizinu linije. Znam da tako ima moj prijatelj.
Imam utisak da se ova mala brzina dobije samo ako se na ruter spaja preko wifi uz puno smetnji a ne normalno sa LAN kablom.
Ponekad mozda ali uglavnom pise brzina linije a ne brzina koju korisnik ima. Sjetim se kad me je kolega iz sarajeva uvjeravao da ima gigabitnnu brzinu prema netu a tada MTEL imao brzinu 0,75 gigabita ;) Kaze pa pise dolje kad upalim komp ;)
Nije ponekad, vec u vecini slucajeva, pogledaj slike u "povezivanje na internet" pa ces vidjet. Jako rijetko ono sto prikazuje router nije i ona brzina koju imas. Taj frend nije znao razliku izmedju lokalne i vanjske mreze vjerojatno.
Hvala svima na pomoci!!! :D
Puno ste mi pomogli!!