Ping 660

poruka: 5
|
čitano: 2.102
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ping 660

Bok ekipa, zadnja dva dana mi je internet bio uzasno spor i iso sam izmjeriti ping na pingtest.net, rezultat je bio 660!!! Resetirao sam par puta router i prvih pola sata bi ping pao na pedeset te se onda opet digao na 600. Zanima me je li to do routera ili do providera posto prvih pola sata ping bude oko 50?

I jos jedno pitanje, koliko na ping utjece download preko torrenta, a koliko upload. Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Ping 660

jako utjece download torrent fileova na igranje igara.

najbolje da ugasis torrent kad igras.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Ping 660

Ma dobro, znam da download lose utjece no vise me zanima kako upload utjece u odnosu na download. Ali hvala svejedno

14 godina
Ping 660

evo ti ovdje na Bug forumu slicna tema http://www.bug.hr/forum/topic/internet/seedanje/17499.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ping 660

Ping skoro da ti i nema veze sa downloadom (npr ako ti jedan seeder salje iz amerike, kine ili ko zna od kud brzina ce ti biti skoro ista kao da ti salje neko iz hr naravno to se podrazumjeva da su njihove upload brzine iste, mozda ce download biti nesto sporiji jer podatci idu preko raznih providera ali to je sve zanemarivo), a sto se tice upload brzine nisam skuzio dal si pito kolko utjece brzina tvoga uploada ili seedera od kojeg vuces podatke.

Znaci ako ti saljes neki torrent i ako ti taj torrent zauzme svu upload brzinu u klijentu onda ce ti zagusiti download brzinu tj smanjit brzinu skidanja.

Naravno ako nemas max brzinu skidanja u klijentu provjeri kolki ti je upload speed (ako nemas nekih torrenta koje moras vratit slobodno ga ogranici da ti ne zauzme max brziniju linije koja ti je doma, ali nemoj skroz na 0kb ogranicit jer ces sa tim usporit skidanje tog torrenta na kojem ogranicis stavis na nekij 10kb ogranicenje), pogledaj kolko seedera ima torrent i na kojoj brzini ti oni salju podatke (u utorrentu ti je to dolje pod peers) mozda su i oni ograncili svoj upload pa ti sporo skida.

A ovo sta se tice konekcije ako imas t-shit i problemi traju par dana zovi ih i prijavi kvar (ako kazu da su otklonili pricekaj par dana i vidi ak je u redu, ak nije onda im moras dosadivat jer nece ni prstom maknut...), a valjda je istoo tak kod drugih operatera.

Valjda ti pomaze odgovor{#} ako te nisam krivo skuzio sta si pito{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice