sljedeći mjesec mi ističe ugovor s Optimom.
oće li bit iš novo u ponudi? jer mi se više isplati uzet "MAX3 S" nego "O3 flat"
ne vidim šta je bolji max3 s paket od o3 flata
oće li bit iš novo u ponudi? jer mi se više isplati uzet "MAX3 S" nego "O3 flat"
koja je razlika između media convertera i ont-a i zasto primjerice metronet koristi media converter (barem je koristio) a neki drugi ont
Da li je bolji vip paket ili optima gledajući na cijenu i brzinu interneta?
Meni je kraj ugovora u 11.mjesecu, jos se premisljam, ako do tada ne vidim novo TV sucelje... Nikako da se uhvatim precizno izracunati tel+10mbps+tv+full paket (Optima) i tel+12mbps(edit, 20)+tv+prosireni (BNet), a uz cijenu bitne su i prednosti/mane tih operatera.
Igrom slucaja mater je naslijedila stan od susjede i nakon renovacije moglo bi se iznajmiti, ne bi bilo lose provuci drugi STB za TV u taj stan pa se uz najam dobije krcato TV programa i brzi Wifi, pola racuna se ubaci u cijenu najma i ko Bog :D.
metronet koristi mediaconverter u kombinaciji sa nekim mikrotikom dok npr verizon koristi ont sa nekim njihovim routerom. ont je sa routerom kod njih spojen koaksijalcem. meni to ne izgleda isto. neki treci isp koristi router koji ima intergriran prikljucak za optiku. koja ke razlika između te tri kombinacije?
Da li je bolji vip paket ili optima gledajući na cijenu i brzinu interneta?
B-net , brzi internet + 40-ak programa 129 kuna, nemože bolje !
http://prntscr.com/41mlk6
Nažalost da.
Vip je dosta skup, 10 mbits dođe 230 kuna dok je optima i tcom dođu oko 170 kn za istu brzinu, ja bi ti preporučio tcom ali sve to varira, neko ima dobra iskustva neko loša
Nažalost da.
Vip je dosta skup, 10 mbits dođe 230 kuna dok je optima i tcom dođu oko 170 kn za istu brzinu, ja bi ti preporučio tcom ali sve to varira, neko ima dobra iskustva neko loša
Nadi mi Optimu 10/1Mbit ili T-com za 170kn i odmah cu raskinuti postojeci ugovor.
Nažalost da.
noj budalesati
Može sam krivo preračuna valute ali oko 170 kuna je ja mislim
http://prntscr.com/41oh9m
Može sam krivo preračuna valute ali oko 170 kuna je ja mislim
http://prntscr.com/41oh9m
Ne znam sto gledam
zato što ima 10mbps koje optima naplaćuje dodatnih 62kn
zato što ima 10mbps koje optima naplaćuje dodatnih 62kn
i misliš da svi mogu imat 10 mb/s u HR? :)
jel jos neko ima problema sa optimom da nece uopce da otvara youtube videa,jutros mi se to desilo,prominio dns server isti k,zva korisnicku sluzbu seronje opce nece da prijave kvar a google mi se ucitava 2 minute,kazu da je to generalni problem po ciloj hrvatskoj koji se otklanja,
jel jos neko ima problema sa optimom da nece uopce da otvara youtube videa,jutros mi se to desilo,prominio dns server isti k,zva korisnicku sluzbu seronje opce nece da prijave kvar a google mi se ucitava 2 minute,kazu da je to generalni problem po ciloj hrvatskoj koji se otklanja,
Meni sve radi kako treba, cijeli dan.
Pozdrav. Ispunio sam zahtjev na optiminom webu O2 surf+ (prešao bi sa t koma na optimu) pa me zanima šta sljedeće, hoće mi poslat papire neke za potpisat?
Koja je sljedeća procedura?
jeste dobili s racunom obavijest da ce se ovaj mjesec nadogradit opti tv? evo kraj mjeseca se polako blizi a od nadogradnje jos nista
jeste dobili s racunom obavijest da ce se ovaj mjesec nadogradit opti tv? evo kraj mjeseca se polako blizi a od nadogradnje jos nista
puštena je nadogradnja, strpi se :)
a jel mi stigne kakva obavijest ili moram sam resetirat stb svaki dan da vidim jel dostupna nadogradnja? nemoj mi spominjat stb, grom mi je skurio ruter i opti tv i tehnicar doso, uzeo sam novi ruter u najam za 9 kn mjesecno i skuzio je da je i opti tv skuren i samo je uzeo moj i otiso u auto po drugi koji je donio bez kutije, kablova i daljinskog, mislio sam si super ne spominje nikakvu cifru za to, kad ono stigne mi racun za taj mjesec 1200 kn, ja gledam koji krc, ispada da je taj novi stb 800 kn a tehnicar mi uopce nije reko da se nplacuje, da sam znao nebi ga ni uzimao, radije cu jos ova 3 mjeseca izdrzat bez opti tv-a dok mi ugovor ne istekne...poslao sam prigovor ili da oproste tih 800 kn jer nije mojom greskom izgorio ili nek si nose natrag to, pa jbmu mater kakva je to kultura morao je upozoriti da je to 800 kn al ne on samo suti...sad cekam rijesenje
a jel mi stigne kakva obavijest ili moram sam resetirat stb svaki dan da vidim jel dostupna nadogradnja? nemoj mi spominjat stb...
...sad cekam rijesenje
Stb uređaj ti nisu smjeli naplatiti. Tehničar te onda dobro zeznuo...
Kad ti mijenjaju stb ostave ti stari daljinski, ako on uredno radi također i kabele. Pazi ovo meni je tehničar kad je vidio pokupio moram naglasiti (Duracellove) baterije koje sam stavio u daljinski par dana prije nego mi je spržilo uređaj.
Jutros mi stigla nadogradnja i Albis vec počeo zezati kao što si rekao... svako malo crveno na stb-u.
Nakon toga ide restart pa proradi, ali ne znam do kada tako s obzirom da si spomenuo kako samo novi korisnici dobivaju
SML 482HD.
Pa da tako nekako, ali to se tek počelo događati(2 puta) nakon ove nadogradnje od jutros. Inače prije nije bilo problema i uredno je radio. Vidjet ćemo kako će se uređaj ponašati u narednih par dana...
Malo su napuhali nadogradnju, ali interface izgleda 10 puta bolje.
evo stiglo mi je rijesenje, ispricavaju mi se kazu da je greskom naplacena naknada za stb od 1000 kn tako da sve je rijeseno, sad samo cekam da mi dode ta nadogradnja da vidim sta su to skemijali...ak mi se ne svidi idem na H1 kad istekne ugovor