Optima telekom internet izdvojena tema

poruka: 3.236
|
čitano: 1.396.693
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Optima telekom internet
FeeDzOR kaže...

sljedeći mjesec mi ističe ugovor s Optimom.

oće li bit iš novo u ponudi? jer mi se više isplati uzet "MAX3 S" nego "O3 flat"

ne vidim šta je bolji max3 s paket od o3 flata

13 godina

koja je razlika između media convertera i ont-a i zasto primjerice metronet koristi media converter (barem je koristio) a neki drugi ont

11 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Da li je bolji vip paket ili optima  gledajući na cijenu i brzinu interneta?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 14:51 (peksimo99).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je kraj ugovora u 11.mjesecu, jos se premisljam, ako do tada ne vidim novo TV sucelje... Nikako da se uhvatim precizno izracunati tel+10mbps+tv+full paket (Optima) i tel+12mbps(edit, 20)+tv+prosireni (BNet), a uz cijenu bitne su i prednosti/mane tih operatera.

Igrom slucaja mater je naslijedila stan od susjede i nakon renovacije moglo bi se iznajmiti, ne bi bilo lose provuci drugi STB za TV u taj stan pa se uz najam dobije krcato TV programa i brzi Wifi, pola racuna se ubaci u cijenu najma i ko Bog :D.

Real eyes realize real lies...
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2014 19:15 (N3N0).
13 godina
neaktivan
Media converter je ONT, nema razlike, istoj svrsi sluze samo ih neki zovu ovako neki onako.

Bolja ti je solucija Bnet. Ako mislis 2 tv-a i brzinu od preko 10 Mbita. Po bakru to ne bude islo.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
Optima telekom internet

metronet koristi mediaconverter u kombinaciji sa nekim mikrotikom dok npr verizon koristi ont sa nekim njihovim routerom. ont je sa routerom kod njih spojen koaksijalcem. meni to ne izgleda isto. neki treci isp koristi router koji ima intergriran prikljucak za optiku. koja ke razlika između te tri kombinacije?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
peksimo99 kaže...

Da li je bolji vip paket ili optima  gledajući na cijenu i brzinu interneta?

B-net , brzi internet + 40-ak programa 129 kuna, nemože bolje !

http://prntscr.com/41mlk6

11 godina
neaktivan
Samo što nije baš dostupan na širokom području kao meni :)
12 godina
neaktivan
peksimo99 kaže...

Nažalost da.

Vip je dosta skup, 10 mbits dođe 230 kuna dok je optima i tcom dođu oko 170 kn za istu brzinu, ja bi ti preporučio tcom ali sve to varira, neko ima dobra iskustva neko loša 

17 godina
neaktivan
LukaM kaže...
peksimo99 kaže...

Nažalost da.

Vip je dosta skup, 10 mbits dođe 230 kuna dok je optima i tcom dođu oko 170 kn za istu brzinu, ja bi ti preporučio tcom ali sve to varira, neko ima dobra iskustva neko loša 

Nadi mi Optimu 10/1Mbit ili T-com za 170kn i odmah cu raskinuti postojeci ugovor.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan
LukaM kaže...
peksimo99 kaže...

Nažalost da.

noj budalesati

Live to win!!!
12 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Može sam krivo preračuna valute ali oko 170 kuna je ja mislim

http://prntscr.com/41oh9m 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
LukaM kaže...

Može sam krivo preračuna valute ali oko 170 kuna je ja mislim

http://prntscr.com/41oh9m 

Ne znam sto gledam {#}

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
neaktivan
HDesignz kaže...
FeeDzOR kaže...

oće li bit iš novo u ponudi? jer mi se više isplati uzet "MAX3 S" nego "O3 flat"

zato što ima 10mbps koje optima naplaćuje dodatnih 62kn

13 godina
neaktivan
FeeDzOR kaže...
HDesignz kaže...
FeeDzOR kaže...

zato što ima 10mbps koje optima naplaćuje dodatnih 62kn

i misliš da svi mogu imat 10 mb/s u HR? :)

14 godina
odjavljen
Optima telekom internet

jel jos neko ima problema sa optimom da nece uopce da otvara youtube videa,jutros mi se to desilo,prominio dns server isti k,zva korisnicku sluzbu seronje opce nece da prijave kvar a google mi se ucitava 2 minute,kazu da je to generalni problem po ciloj hrvatskoj koji se otklanja,

0 0 hvala 0
16 godina
Nitro233 kaže...

jel jos neko ima problema sa optimom da nece uopce da otvara youtube videa,jutros mi se to desilo,prominio dns server isti k,zva korisnicku sluzbu seronje opce nece da prijave kvar a google mi se ucitava 2 minute,kazu da je to generalni problem po ciloj hrvatskoj koji se otklanja,

Meni sve radi kako treba, cijeli dan.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
Optima telekom internet

Pozdrav. Ispunio sam zahtjev na optiminom webu O2 surf+ (prešao bi sa t koma na optimu) pa me zanima šta sljedeće, hoće mi poslat papire neke za potpisat?

Koja je sljedeća procedura?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zcat ce te netko prvo, poslat papire na potpis s kopijom osobne, ili ce ti poslati svog prodajnog potrcka. Probaj nazvat jos 0800 0088 pa ce ti tocnije rec.
15 godina
Optima telekom internet

jeste dobili s racunom obavijest da ce se ovaj mjesec nadogradit opti tv? evo kraj mjeseca se polako blizi a od nadogradnje jos nista

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

jeste dobili s racunom obavijest da ce se ovaj mjesec nadogradit opti tv? evo kraj mjeseca se polako blizi a od nadogradnje jos nista

puštena je nadogradnja, strpi se :)

13 godina
neaktivan
Tocno, nadogradnja je pustena, svakim danom se povecava za 500 po principu, 22. 500, 23. Novih 1000, pa onda jos 1500, pa joa 2000 korisnika, nocas bi trebalo bit obuhvaceno jos 2500 korisnika, sve skupa bi bilo 7500 korisnika opti tv usluge.
I doso je novi stb. Radi se o SML 482HD BASE. Trenutno ide samo novim korisnicima, tehnicari ga jos nemaju za moguce zamijene.
15 godina
Optima telekom internet

a jel mi stigne kakva obavijest ili moram sam resetirat stb svaki dan da vidim jel dostupna nadogradnja? nemoj mi spominjat stb, grom mi je skurio ruter i opti tv i tehnicar doso, uzeo sam novi ruter u najam za 9 kn mjesecno i skuzio je da je i opti tv skuren i samo je uzeo moj i otiso u auto po drugi koji je donio bez kutije, kablova i daljinskog, mislio sam si super ne spominje nikakvu cifru za to, kad ono stigne mi racun za taj mjesec 1200 kn, ja gledam koji krc, ispada da je taj novi stb 800 kn a tehnicar mi uopce nije reko da se nplacuje, da sam znao nebi ga ni uzimao, radije cu jos ova 3 mjeseca izdrzat bez opti tv-a dok mi ugovor ne istekne...poslao sam prigovor ili da oproste tih 800 kn jer nije mojom greskom izgorio ili nek si nose natrag to, pa jbmu mater kakva je to kultura morao je upozoriti da je to 800 kn al ne on samo suti...sad cekam rijesenje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni je jutros dosla, ali nisam provjerio sta je to, kuci sam popodne. Koliko mi se cini nema youtubea i jos nekih gluposti koje su pisale na onoj stranici prije koji mjesec, prakticki nebitna nadogradnja. Jedino je dobro ako su popravili Albisov bug s listom favorita.
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

a jel mi stigne kakva obavijest ili moram sam resetirat stb svaki dan da vidim jel dostupna nadogradnja? nemoj mi spominjat stb...

...sad cekam rijesenje

Stb uređaj ti nisu smjeli naplatiti. Tehničar te onda dobro zeznuo...
Kad ti mijenjaju stb ostave ti stari daljinski, ako on uredno radi također i kabele. Pazi ovo meni je tehničar kad je vidio pokupio moram naglasiti (Duracellove) baterije koje sam stavio u daljinski par dana prije nego mi je spržilo uređaj. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 16:32 (Stux).
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Tocno, nadogradnja je pustena, svakim danom se povecava za 500 po principu, 22. 500, 23. Novih 1000, pa onda jos 1500, pa joa 2000 korisnika, nocas bi trebalo bit obuhvaceno jos 2500 korisnika, sve skupa bi bilo 7500 korisnika opti tv usluge.
I doso je novi stb. Radi se o SML 482HD BASE. Trenutno ide samo novim korisnicima, tehnicari ga jos nemaju za moguce zamijene.

Jutros mi stigla nadogradnja i Albis vec počeo zezati kao što si rekao... svako malo crveno na stb-u.
Nakon toga ide restart pa proradi, ali ne znam do kada tako s obzirom da si spomenuo kako samo novi korisnici dobivaju
SML 482HD
.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 16:41 (Stux).
15 godina
neaktivan
Sta gasi ti se sam od sebe tj. ide u standby? Meni nijedanput... A bug liste favorita su rijesili tako da su prakticki makli listu favorita. Ali barem u redoslijedu programa mogu skrivati sto zelim, tako da je svejedno.
14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Sta gasi ti se sam od sebe tj. ide u standby? Meni nijedanput... A bug liste favorita su rijesili tako da su prakticki makli listu favorita. Ali barem u redoslijedu programa mogu skrivati sto zelim, tako da je svejedno.

Pa da tako nekako, ali to se tek počelo događati(2 puta) nakon ove nadogradnje od jutros. Inače prije nije bilo problema i uredno je radio. Vidjet ćemo kako će se uređaj ponašati u narednih par dana...
Malo su napuhali nadogradnju, ali interface izgleda 10 puta bolje.

15 godina
neaktivan
A eto, makli su mi ono najbitnije, da mogu namjestiti sve programe po redu, po svojoj zelji. Sad i kad stavim favorite, idu po redoslijedu npr 1 2 3 4 300 301 907 umjesto 1 2 3 4 5 6 7...
15 godina
Optima telekom internet

evo stiglo mi je rijesenje, ispricavaju mi se kazu da je greskom naplacena naknada za stb od 1000 kn tako da sve je rijeseno, sad samo cekam da mi dode ta nadogradnja da vidim sta su to skemijali...ak mi se ne svidi idem na H1 kad istekne ugovor

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice