Nikad više kod T-Coma

poruka: 66
|
čitano: 11.692
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Nikad više kod T-Coma
ja00022 kaže...
opcom kaže...

ja gotovo iste probleme imam s optimom tako da se ne prevariš-ja se vraćam t-com-u čim uzmognem... ono što sam ja prošao sa optimom ne bih ni neprijatelju(a to je optima) poželio

odaklem si ti ja s optimom nemam problema vec s svojim kompom (kad god zasteka pukne net) il je ruter il je komp al ne zovem sluzbu zbog toga jer mi to nista ne znaci...optima je najvise fer vjeruj mi i moslim da si ti neki T-comovac i pljues bez razloga cuo sam se s 30tak osoba na optimi iz razlicitih krajeva hr i nisu imali problema koji se nije dao rijesiti

rado ću ti dati podatke ime prezime i sve. sada trenutno je i sudski spor na vidiku. a nisam nikakav t-com-ovac,nego je činjenica da mi net treba za posao,a na t-com-u NISAM imao problema. to su činjenice.

Z
17 godina
neaktivan
opcom kaže...

rado ću ti dati podatke ime prezime i sve. sada trenutno je i sudski spor na vidiku. a nisam nikakav t-com-ovac,nego je činjenica da mi net treba za posao,a na t-com-u NISAM imao problema. to su činjenice.

čuj znam ljude koji u centru zg-a imaju problema s t-shitom......isto tako znam da je meni kod optime tjedan dana nakon sto sam dobio internet veze pocela mal mal crkavati i ja nazvao sluzbu i oni nesta tam kod sebe napravili i et vise mi se to ne desava...sam cij uvijek postoji nesta sta se moe lose desiti--------

You will never walk alone p.s. ak imam kakvih gramatickih gresaka to je zbog nove tipkovnice :-))
16 godina
neaktivan
Nikad više kod T-Coma

imam max adsl od tcom več 2 godine i nijednom problem i ništa čak se nije niti jednom srušila mreža

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RPG vs TENK kaže...

imam max adsl od tcom več 2 godine i nijednom problem i ništa čak se nije niti jednom srušila mreža

Nije bitno da li ti puca mreža i imaš li problema s internetom,ali je bitno to da T-COM za svoju uslugu ubire masne pare od naivaca koji neznaju za bolje...Dovoljan dokaz ti je koliko su pokvareni i retardirani ti je da većina građana ove zemlje koristi T-Comovu infrastrukturu za internet i njihove parice,i sad fino je došao Amis kao jedan od povoljnijih ISP-a i ljudi su polako počeli prelazit s T-Coma na Amis,no T-Comovska banda je ljudima rekla kako njihova parica ne podržava ADSL internet(pa ko tu koga j**e,ti isti ljudi su imali ADSL preko T-Coma i kako sad nemogu imati ADSL)i tako je većina korisnika ostala pri T-Comu ali je Amis pokrenuo sudski postupak i T-Comovcima su zabranili takve postupke prema korisnicima koji prelaze na drugog operatera...Eto ovo je tek toliko da se zna kakva su Bagra..

17 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...

.. no T-Comovska banda je ljudima rekla kako njihova parica ne podržava ADSL internet(pa ko tu koga j**e,ti isti ljudi su imali ADSL preko T-Coma i kako sad nemogu imati ADSL)...

Ovo je čak i donekle točno, tj. odnosi se na određena područja. Iako i T-Com i Amis koriste Annex B protokol, postoje razlike. T-Com za tel. liniju koristi POTS/ISDN područje + ADSL, dok Amis koristi DSL frekvenciju i za telefoniju i za ADSL. Zatim, postoji i razlika u modulacijama - G.992.1/G.992.5.

Nije mi cilj braniti T-Com, nemam ništa s njima, ali čisto s tehnološke strane znam da nije uvijek sve tako jednostavno.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
protjeran
Nikad više kod T-Coma

Da kažem pomaklo se sa mjesta moje, nakon što sam prijavljivo kvar svaki dan, jedan dan nazovem i kaže tip iz Call centra: Pa vi ste poslovni korisnik zovite na drugi broj. I ja nazvo i drui dan zovu me i kažu promjenit će kabal neki stari. I promjenili ga ali gušenje ostalo isto. I prijavim ja opet kvar i danas dolazi tehničar i mjeri i kaže da mi je linija u k..cu i da nešto stvarno nevalja sa žicama jer susjed koji je dalje od centrale ima bolju vezu nego ja.

I stra opet dolaze da vidge gdje točno linija nevalja.

Izgleda da malo drugačije gledaju na tebe ako si poslovni korisnik a ne privatni.

E, da i sad su mi smanjili brzinu na pola Mbita.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice