Nerjesiv problem

poruka: 6
|
čitano: 2.114
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nerjesiv problem

Pozdrav!

Ljudi,imam T com maxadsl vec skoro 4 godine,vecinu vremena sam imao flat paket,makar ne znam zasto jer moja brzina je konstantno bila ispod 1 MB/sec.vecinom od 30-70 KB/sec.Zvao sam tehnicare koji su dolazili vec mnogo puta i svaki put mi kazu da sam previse udaljen od centrale,kompletne kabele su promjenili,modem su mi mjenjali vec jedno 4-5 puta sigurno.Zvali su cak i neku svoju "posebnu" ekipu.I tako sad ja neki dan opet njih po ne znam koji put zovem,po ne znam koji put mi mjenjaju modem i opet nista.Kazu da su parice promjenili.Pricam s jednim poznanikom koji radi u Iskonu (meni nije dostupan ni Bnet ni Optima),i kaze da mi je Iskon dostupan,provjerio sam i na njihovoj stranici.Ja bi uzeo ovaj paket HR.Duo Unlimited al ono sto mene zanima je dal neko zna dal Iskon koristi T comove parnice i centrale?jel ako se odjavim sa T com-a i uzmem Iskon,a bude mi opet spor net nisam nista uspio napravit.Hvala.

Ja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Nerjesiv problem
Facemix kaže...

Pozdrav!

Ljudi,imam T com maxadsl vec skoro 4 godine,vecinu vremena sam imao flat paket,makar ne znam zasto jer moja brzina je konstantno bila ispod 1 MB/sec.vecinom od 30-70 KB/sec.Zvao sam tehnicare koji su dolazili vec mnogo puta i svaki put mi kazu da sam previse udaljen od centrale,kompletne kabele su promjenili,modem su mi mjenjali vec jedno 4-5 puta sigurno.Zvali su cak i neku svoju "posebnu" ekipu.I tako sad ja neki dan opet njih po ne znam koji put zovem,po ne znam koji put mi mjenjaju modem i opet nista.Kazu da su parice promjenili.Pricam s jednim poznanikom koji radi u Iskonu (meni nije dostupan ni Bnet ni Optima),i kaze da mi je Iskon dostupan,provjerio sam i na njihovoj stranici.Ja bi uzeo ovaj paket HR.Duo Unlimited al ono sto mene zanima je dal neko zna dal Iskon koristi T comove parnice i centrale?jel ako se odjavim sa T com-a i uzmem Iskon,a bude mi opet spor net nisam nista uspio napravit.Hvala.

hehe :)

pa normalno da ce koristiti iste parice odnosno kabel i centralu od t-coma sto mislis da ce kopati i postaviti novi kabel samo zbog tebe duzine kilometar ili vise njih.  :)

a u kojem mjestu zivis?

http://www.youtube.com/watch?v=QsLjkDkWhtU
14 godina
neaktivan
Nerjesiv problem

Iskonova usluga HR.DUO ti je usluga preko t-com linije..znaci daju istu uslugu kao t-com za mozda malo manje novaca i nesto vise pogodnosti, evo meni se to recimo isplati..

Ostale Iskonove usluge su preko njihovih linija, ali ti to onda sigurno nije dostupno..

A ti provjeri u routeru koja ti je max brzina linije, pa vidi jel prodaju maglu ili sta..

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 0:47 (brane47).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zivim malo dalje iza Dugog Sela...a i mislio sam da je tako.hvala vam,ipak cu onda ostat na T com i pricekat da se nesto promjeni...valjda bude jednog lijepog dana.

Ja
14 godina
Facemix kaže...

zivim malo dalje iza Dugog Sela...a i mislio sam da je tako.hvala vam,ipak cu onda ostat na T com i pricekat da se nesto promjeni...valjda bude jednog lijepog dana.

Da sam na tvome mjestu tlacia bi ih svaki dan,ama bas svaki.Zasto placati 4mbita ako ih nemas?{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Nerjesiv problem

Jedino sto bi ti bilo ok je da mozes prijeci na hr.duo jer tamo imaju 1mbps flat, pa bolje onda placati to..

Ali u drugu ruku i nebi jer bi bio privezan novim ugovorom, ili morao dati 400-500 kn za router pri potpisivanju da bi izbjegao ugovornu obvezu..

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 13:35 (brane47).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice