Mišljenje o Amis 3u1 optičkom paketu

poruka: 2
|
čitano: 1.982
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Zanima me, pošto krajem ovog mjeseca mislim prekinuti ugovor s Bnetom htio bih vas pitati o mišljenu Amisovog 3u1 optičkog paketa.

Nije mi baš svejedno pošto sam prije pokušao prijeći na Amis, ali zbog nedostatka infrastrukture nije bilo moguće se prespojiti na njih a već su mi nudili ugovor (logika...)

I sad kako je ipak prošlo godinu dana, očekujem da se to riješilo, i da su se ipak prikupila neka mišljenja o njima pa bih zamolio ako mi možete iznijest iskrena mišljenja o njima.

Zahvaljujem unaprijed

-Filip

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav. Ja imam Amis 2u1 preko optike i mogu reći da je usluga odlična. Veza i brzina su stalne i nema nikakvih pucanja. Ako se odlučiš za njih vjerojatno ćeš dobiti router Telsey CPL7 koji je me odlično služi. Ako ti je dostupno na optici moj savjet ti je da si uzmeš taj paket. Koliko sam skužio, na forumu ima još nekoliko ljudi koji imaju Amis preko optike pa pričekaj odgovor. Meni je osobno najbolje kod Amisa to što je flat flat i nema nikakvog fair usea kao što je to slučaj kod B.neta.

Ne znam kakva je njihova televizija, nisam je nikada imao ali čuo sam da je dobra.

LP

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 23:38 (Marko :D).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice