Metronet povecava brzine

poruka: 3
|
čitano: 2.098
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Metronet povecava brzine

Evo zvali me ovi iz metroneta i kazu sljedece ovo je kopirano s forum.hr-a al su meni rekli isto a nemam volje pisat sve

Izgleda da će metronet povećati brzine i "starim" korisnicima.Kontaktirao sam ih u vezi odjave ugovora pa sam dobio ovu ponudu:

"...
Poštovani,

ovim putem Vam se zahvaljujemo na povjerenju koje ste nam iskazali koristeći Metronet usluge. Slobodni smo Vam predstaviti najnoviju promotivnu promotivnu akciju koju je Metronet pripremio za svoje najvjernije korisnike.

Kao jedan od najvjernijih korisnika, ostvarili ste mogućnost korištenja opcije Dual Flat, koja uključuje neograničeno telefoniranje u fiksnim mrežama i neograničeno surfanje Internetom, za samo 99 kn mjesečno, umjesto dosadašnjih 120 kn, slijedeća 24 mjeseca, odnosno za vrijeme trajanja ugovorne obveze.

Također Vas želimo obavijestiti kako će Metronet SVIM korisnicima, a Vama ODMAH, povećati brzinu pristupa Internetu sa dosadašnjih 2Mbps/384Kbps na 4Mbps/512kbps i to bez povećanje iznosa mjesečne naknade.

Sve što je potrebno napraviti za aktivaciju ovih novih pogodnosti je produljiti ugovornu obvezu na 24 mjeseca..."

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2009 19:04 (Tux Slave).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Metronet povecava brzine

zar metronet nema simetricne brzine

i da sta je s slovenskim t-2 kod nas, bude sta od toga ili jos uvijek cemo ovisit o sugavom skupom t-com

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Metronet povecava brzine

svi ovise tcomu nazalost i onda nemogu biti kunkurentni i zato mi imamo skupi internet

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2009 21:01 (R4zOR229).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice