Max TV problem u instalaciji

poruka: 7
|
čitano: 2.649
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
MaxTV
Znači dobio sam danas maxtv i idem ga instalirat, i sve uredno pospajam. No nakon što upalim prijemnik piše mi povezivanje i nakon toga neuspjelo povezivanje. Možda netko zna što bi to moglo biti?
EnlightenedPhoenix 24.6.2011. RIP Zauvijek ćeš ostati u našim srcima

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

imam isti problem jesi li ti svoj uspio rijesit i kako?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Max TV problem u instalaciji
Perceto kaže...

imam isti problem jesi li ti svoj uspio rijesit i kako?

Pogledaj dali si spoji lankabel iz STB (uređaj od maxtv-a) u lan 3 ili lan 4 na routeru od interneta. Ne smije biti spojen u 1 ili 2.

Kad to napraviš, ugasi upali router od interneta, ako ne radi, zovi szk, možda ti nije puštena usluga...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
protjeran

spoio sam na 4ti sve sam uradio kako pise pokuso vise puta ali nepomaze pokusavo sam spajat i u 3 ali isto nista

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Max TV problem u instalaciji
Perceto kaže...

spoio sam na 4ti sve sam uradio kako pise pokuso vise puta ali nepomaze pokusavo sam spajat i u 3 ali isto nista

Ugasi uplai router od interneta, ako ne radi, zovi szk, možda ti nisu pustili uslugu...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
protjeran

zvao sam i rekli su da su pustili uslugu..

stvarno neznam sta je ovo.....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam ipak zvao u centar za korisnike i došli mi kući, šteta jer sam tad bio u školi, ali bio je problem u ruteru. Ne znam koji točno.

EnlightenedPhoenix 24.6.2011. RIP Zauvijek ćeš ostati u našim srcima

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice