Max ADSL ping problem

poruka: 6
|
čitano: 3.447
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Max ADSL ping problem

Znaci od danas popodne meni je ping u svim online igrama nasrastao skoro za duplo (na serverima na kojem mi je bio 30 sad je 60 ) .Na speed test ping je takoder skocio sa 28 na 37 i brzina je pala sa 4.4mbit na 3.7mbit.Dali je to moza zbog loseg vremena ? i ako kad je i prije bilo losije vrijeme internet je radio normalno...Zanima li me dali vi imate slica isukstva u tom problemu ? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 17:18 (Phnemonen).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Max ADSL ping problem

Probaj restartat router.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Max ADSL ping problem

Jesam..nema poboljsanja

0 0 hvala 0
14 godina
Max ADSL ping problem

Jučer su svi imali problema sa pingom, meni nije radil maxtv, a igram i cod2 online, ping mi je obično oko 30, a jučer je bil 50-100, stalno je skakal, server me je izbacil bar 10 puta, kod susjeda par kuća dalje isti problem, a danas sam pital ostale igrače na serveru i oni kažu da je i njima izbacivalo isto zbog visokog pinga. Probal sam i speedtest i on mi je pokazal ping 24, tako da mi nije baš jasno, vjerovatno nešto kod t-coma. Danas budemo vidili.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 9:29 (Valentin17).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Max ADSL ping problem

Cini mi se da je danas jos gore ,svi omnigenus serveri su s****** ,svi laggaju ,meni ping varira od 14-60 :S 

0 0 hvala 0
14 godina
Max ADSL ping problem

Meni je maxtv proradil jučer kasno, a danas vidim da mi je ping u cod2 30-40, par puta je malo skočil na 70, bude se stabiliziralo valjda.

Valentin

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice