Šalji im mail da te maknu ako ti smeta.
I javi povratnu info jel ga maknu na zahtjev.
maknuli su na zahtjev
jel netko mozda dobio od korisnicke sluzbe lozinku za huawei optixstar? mislim da me 5GHz na kanalu 36/160 muci, pa bih se malo htio poigrati s kanalima...
Evo i kod mene optika radi. Nabrzaka testirano.
https://www.speedtest.net/result/d/af554890-779e-4cb9-9245-6fba36da88a7
Ekipa, je netko postavio odlazni mail na Magic?
Na stranicama sam pronašao samo:
6. Ukoliko prijeđem u MAGIC NET, koji je dolazni, a koji odlazni e-mail poslužitelj?
Dolazni e-mail poslužitelj (Incoming mail Server): mail.mtnet.hr (port: 110).
Odlazni e-mail poslužitelj (Outgoing mail Server): mail.mtnet.hr (port:25).
Mora se podesiti šifriranje, koristi li se user i pass i još neke opcije. Meni dosad nije uspjelo s nekoliko kombinacija.
Ekipa, je netko postavio odlazni mail na Magic?
Na stranicama sam pronašao samo:
6. Ukoliko prijeđem u MAGIC NET, koji je dolazni, a koji odlazni e-mail poslužitelj?
Dolazni e-mail poslužitelj (Incoming mail Server): mail.mtnet.hr (port: 110).
Odlazni e-mail poslužitelj (Outgoing mail Server): mail.mtnet.hr (port:25).
Mora se podesiti šifriranje, koristi li se user i pass i još neke opcije. Meni dosad nije uspjelo s nekoliko kombinacija.
-dolazni server je onaj s kojeg dobijaš mail.. nema veze s odlaznim kojeg moraš autorizirati.. tj ako od operatera dobiješ njihov email tad će on biti na njihovoj domeni-serveru pa će tad to biti jednako... no ovo je pravilo za sve-razne kombinacije. ..
-dakle, ovisno koji email server koristiš, dolazne postavke su jedno, odlazne drugo-odvojeno, isto tek kad je to jedan-isti server.. ok?
-i tako se tad traže upute-pravila, pa će svaki operater navesti svoje postavke.. uneseš-podesiš i to je to. tj ovisi i o softwareu-clientu koji korisitš, pop3-imap, mobitel-pc.. što koji soft podržava-nudi-traži + ažuriranja standarda ..
-port 25 je bez šifriranja.. to može raditi za juzera koji je registriran na toj liniji kao vlasnik, tj tad se kao vlasnik linije autoriziraš (zna se pošiljatelj) za sve ostale, npr frend koji ti dođe u goste.. moraju imati tvoj izlazni podatak user-pass.. bez tog nema slanja-izlaza, zakon-spam.. enkripcije su port 465-587.. tsl-starttsl.. ovisno što client podržava i naravno što server nudi, to pročitaš ili pitaš..
i za one kojima je teško googlati ili pitati:
Incoming Mail Server (POP3/IMAP)
Server Address: mail.mtnet.hr
Port: 110 (or 993 for secure IMAP)
Security/SSL: None (or SSL/TLS for 993)
Outgoing Mail Server (SMTP)
Server Address: mail.mtnet.hr
Port: 587 (Standard Submission)
Alternative Ports: 465 or 2525
Security/Authentication: Required (choose "Password" and enter your full email and password)
itd...