computer: intel(R) celeron(R) CPU
eto podataka o laptopu , pa da li mi može tko naći local area network za taj laptop , pošto mi brat na studiju nema wireless
kako mislis naci?
Ti to zajeba..s ili si ozbiljan?
Ma budem ja pogledo u staklenu kuglu samo da je malo ispoliram nevidim baš najbolje zadnje vrijeme.
Start - control panel - network conection - desni click na local area conestion i u dnu imas dvije kucice u prvu stavi kvacicu a u drugoj iskljuci i eto ti local area conection. ;)
koji lap?
ukucas u google hp 4520s i zamsli, prvi link je link koji trzais.
Stvarno nerazumijem ljude, lakše im je naći neki forum, regat se na njega otvorit novu temu i pitat da im netko da link od drivera, pa zatim čekat odgovore, nego otvorit google i utipkat ime uređaja za koji trebaju drivera i još samo napisat driver download i stisnut enter i par pogledat par linkova i u 90% slučajeva če nači driver koji traže.
Sad si i bezobrazan. Jesi li uopste pokusao sam? Ocigledno nisi jer ne mogu vjerovati da ti prvi link u prvom pokusaju ne bi bio onaj sto sam ti dao. Drugo dobio si drivere tj. link na njih ni hvala da kazes. Kucna kultura nula bodova.
Sto se mene tice slobodno obrisi. Sa takvim stavom nisi ni zasluzio da ti se pomogne.