Nije problem kritika, nije ti palo na pamet da jedini ti tu stvaras probleme konstatno ? Na ekspert forumu isto si radio... sada ovdje isto radis, cemu to ?
Nikakve probleme ja nisam radio, otisao sam od tamo svojevoljno, ne jer sam ikakve proleme radio. Ako te zanima, pitaj administratora tko je trazio da se username izbrise. A da probleme radim, ako su problemi da ljudi pisu nesto, pa im kazes da nije tocno i napises kako je tocno a oni se uzjapure ko kokice kad vide kukuruz, onda su to problemi valjda.
Da ja sad setam po forumu i pisem kako je more slatko ljudima koji mora nikad nisu vidjeli tvojom logikom nitko mi ne smije rec da pricam gluposti jer je more slano, jer odmah uzrokuje probleme. Tako si ti i par jos ljudi. Nauci se diskutirat kao odrasli ljudi, a ako te netko iritira, kliknes ignore i sve je mirno.
Jel ti treba crtati ili mozes shvatiti da te tvoje teorije za koje necu reci da ne stoje i da nisu tocne ali ne zanimaju 99% korisnika koji nesto ovdje pitaju ?
@Kile84 je postao svoje stanje i pitao nesto...
I sad ti radi teorije koje je tocna doduse, covjeka savjetujes da se vrati na ADSL2+ !? Jel ima to ikakve pameti ?
Kad se covjek zajapuri, u svom bijesu obicno ne vidi ono sto sam radi. Vrati se natrag pa pogledaj konverzaciju. On je nesto napisao jer ga zanima, ti si dao svoj odgovor, ja sam dao svoj, i onda ste se ti i mija uzjapurili da ja pricam gluposti. Ti u biti jer sam se usudio pitati te odakle si izracunao duljinu parice jer eto, meni i dalje nije jasno kako si ti do te brojke dosao. Ti kad mene nesto pitas sto ja napisem ja cu ti odgovorit. Ja nigdje nisam prozvao vase savjete kao gluposti niti napisao da neznate (osim kad idete ispravit ono sto ja pisem). Samo sam rekao sto treba napravit. Malo bolje prati tijek dogadjaja kad se smiris pa procitaj ponovo. Znaci, meni i dalje nije jasno kako si ti do one brojke dosao zato sam te i pitao, a ti si se osjetio uvrijedjen pa je obrambena mehanika kad nesto ne znas da napadas.
Sto se tice drugog, radi nikakve teorije ja to njemu nisam preporucio nego jer ce tako bit bolje, i u teoriji, a onda i u praksi, jer PRAKSA PROIZLAZI IZ TEORIJE. Ako imas nesto u praksi sto se "kosi" s teorijom onda je prolem u praksi. Uz to, mora se zalit jos i na probleme u vezi jer mu i dalje, bio na vdslu ili adslu NESTO NE STIMA S INFRASTRUKTUROM sto je ocito iz prikazanog maksimuma i ostalih parametara koji to prate.
Na kraju, pitanje je sto koga zanima, forum cita hrpa ljudi koji nikad nista nece napisat, pa eto mozda njih zanima zasto je adsl bolji od vdsla na duljim paricama, zasto je bolje da je margina manja, zasto je bolje da ima linija manje protekcija, a ne odgovori tipa "mala ti margina" "to je maksimum koji mozete imat" itd itd. Tvoje je da das svoj savjet, moje da dam svoj, a korisnik ce izabrat sto ce napravit.