Evo molio bih savijete i mišljenje o mojoj parici. Prva slika je da se vidi operator i model routera, a na drugoj podaci. Imam O2TV paket sa 4Mbit/s i htio sam nadoplatit i uzeti paket na 10 Mbit/s, ali su mi rekli da je to nemoguće. Pa me zanima da li bi mi pomogao prelazak na T-Com i da li bi tamo mogao imati 10 Mbit/s i TV ili no chance.
Inače jedan mjesec sam aktivirao 10 Mbit/s, ali TV se je skomirao i bio je negledljiv, čak sam sa likom iz korisničke službe smanjivao na 9Mbit/s, pa na 8Mbit/s, i tak do 6Mbit/s ali TV je i dalje bio skomiran, a kažu da mi linija ima propusnost 17Mbit/s. Ništa ja to ne kužim. Lagano sam lud.
U potupnosti te razumijem, jer slična je priča i kod mene o čemu sam pisao u drugoj temi. U međuvremenu sam odlučio prijeći u T-com, prijenos broja je u tijeku. Molio sam kolegu, koji radi u T-com-u kao tehničar, da izmjeri brzinu. Ono što je on izmjerio drastično se ralikuje od Optiminih, ali čak i T-comovih podatka koje sam dobio u T-centru odnoso u službi za korisnike (instalacije nisam mijenjao). Optima je imala podatak o propustnosti od 10 Mbps, T-com 11 Mbps, a kolega izmjerio oko 17 Mbps.
Drugi razlog prelaska i mogućnost vdsl koju ćemo, nadam se, naknadno realizirati.
Ajde mi molim te javi kako je prošlo sve to kada se finalizira, jer je meni završila ugovorna obaveza i mogu se slobodno prebaciti na bilo koju drugu mrežu.
Hvala unaprijed.