a brzina je 32 mbps
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a brzina je 32 mbps
Da je bila brzina 32 Mbps, skidao bi oko 4000 kbps.
Pa bnet koji ima brzinu 8Mbps, ti skida oko 1000kbps.
To je dokaz da opet lazes..
Radije nemoj spamati nego iskreno reci istinu,jer na
ovom forumu ti nitko nece povjerovati.
hahahah klinjo uhvaćen u laži
ontopic: rekord mjesecni 300gb,tcom 4mbit prosjecno nekih 60ak gb mjesecno
U 10. mjesecu sam napravio 100gb i nešto sitno imam 2mbps
Dosad sam samo 11 gb, kad neskidam nista posebno previse, vec sam se zasitio, jedino ce pasti Black Ops u utorak
Do sada malo manje od 100-injak GB...koristim Ht mostarov flat paket plus od 1024/128kbit/s....
HD filmovi čuda rade....
dosad najveci torrent koji sam skinuo je bila cijelokupna Star Trek fransiza, sve i voyager, enterprise, deep space 9... negdje oko 300gb...
znaći bio si spojen na svoju mrežu i na susjedovu (naravno istovremeno )i tako sa par laptopa?
imao sam dopustenje od susjeda
those were the days...
danas mi ove nove barabe nebi dale da se spojim da imaju 100 GBps....
znaći bio si spojen na svoju mrežu i na susjedovu (naravno istovremeno )i tako sa par laptopa?
Što je pjesnikhtio reći:
Da su postojale dvije mreže, da je jedna bila njegova spora, a jedna susjedova koja je bila brza.
Ili je bio spojen sa laptopom na obje mreže.
Uglavnom inešto tu smrdi gadno, pogotovo ako se po stranim forumima istospominje da je nemoguće skinut 12 tb.
PC- spojen na moju tadasnju mrezu- skida svo vrijeme
LAPTOP 1- spojen na mrezu prvog susjeda, svo vrijeme skida
LAPTOP 2- spojen na mrezu drugog susjeda- skida sve osim zadnjeg dana jer se pokvario punjac pa sa ga ugasio da ustedim bateriju dok n kupim novi
na kraju skinuto 11.98 TB i nest sitno...
uz to sve tri su veze bile 32 mbps posto je ta zgrada mogla imati tu vezu, sada zivim u kuci i nemogu :(
Evo ti jedno lijepo pitanje
Koje si ti godiste, jer moj mali brat u osnovnoj isto tako zna zafrkavati ljude...
Ja u prvoj sedmici korištenja flata skinuo samo 20GB ali sam u BiH i imam jako malo brzinu(1mbps)
LAPTOP 2- spojen na mrezu drugog susjeda- skida sve osim zadnjeg dana jer se pokvario punjac pa sa ga ugasio da ustedim bateriju dok n kupim novi
uz to sve tri su veze bile 32 mbps posto je ta zgrada mogla imati tu vezu, sada zivim u kuci i nemogu :(
a gdje si ti to molim te sve potrpao?
kažeš da si imao samo 2 laptopa i 1 računalo?
Ma znas, covjek mozda ima laptope po 2tb harda, vjerojatno ima i nekoliko prijenosnih harda, pa znas sto vjerojatno ima i neki sjajan komp za sve te igre,,,Pa pogledajte mu samo pod moj komp
10. mjesec 422GB a ovaj tekući(11.) tek 37GB.
Prosjek je inače 200GB.
sta tako nisi odmah rekao,evo vidis kako ti sad odmah svi vjeruju.ali to opet nije nista,jer sam ja u 1mjesecu skinio 50tb.sts sad?
Ma da mi je znati gdje su vam stali svi ti fileovi koje ste skinuli, mora da imate pun k.... hard diskova ili neki magični disk na koji stane 50 tb
Ma da mi je znati gdje su vam stali svi ti fileovi koje ste skinuli, mora da imate pun k.... hard diskova ili neki magični disk na koji stane 50 tb
Da,ja imam SSD od 60TB pa mi sve stane
E pa ljudi, ja imam SSD od 500TB, a skidam dnevno 3TB... Čekajte, upravo mi je kroz ulicu prošla crna krava s krilima orla :)
ja imam dva od 500TB u raid 0 takoder 90000Gbps vezu skidam kao lud nadam se da me t-com nece opomenuti! imam olican internet pogledam film prije nego ga skinem!
da i zaboravili ste spomenuti da niste nis pametnije od njega kad se spusta na taj nivo
Da,ja imam SSD od 60TB pa mi sve stane
E pa ljudi, ja imam SSD od 500TB, a skidam dnevno 3TB... Čekajte, upravo mi je kroz ulicu prošla crna krava s krilima orla :)
ja imam dva od 500TB u raid 0 takoder 90000Gbps vezu skidam kao lud nadam se da me t-com nece opomenuti! imam olican internet pogledam film prije nego ga skinem!
lako se hvalit sa ukupnim prometom
ajmo tko ima veci upload mjesecni
ja skinem mjesecno 979746464646446 kilobajta
ja skinem mjesecno 979746464646446 kilobajta
912 460 TB? Lijepo lijepo
a koliko je to bajta