Kako ubrzati internet

poruka: 4
|
čitano: 7.004
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kako ubrzati internet

Kako ću ubrzati internet a da nemjenjam hardver za internet?

Ja još nisam upoznat s time pa mi pomozite ...

Jd.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako ubrzati internet
Ma daj mani se gluposti nema te stvari koja ce ti ubrzati net... onoliko koliko ti nudi ISP toliko ces i dobiti, nikakvo cackanje po registryu i instaliranje nekog softvera za to nece ti pomoci, ja ti mogu preporuciti samo jedan softver koji ti je na neki nacin vezan za ovo tvoje pitanje, a to je cFosSpeed... ovaj program ti omugucava maksimalni download i upload istovremeno jer je poznato da prilikom downloada usporis brzinu uploada i obratno... znaci samo ga instaliraj i koristi net kao i uobicajno dok ti program ne prepozna max download i upload i to je to...et toliko od mene
14 godina
neaktivan
Imam internet ADSLflat (1536/192)
Kada skidam neki torent sa BitTorrentom ili nekim drugim programom maksimalna brzina skidanja mi je 180-190 Kb/s.
A kada idem na Mozilu ili na Chrome i sad hoću nešto da skinem, (prethodno ugasim BitTorrent da mi nebi opterećavao Chrome,Mozillu svojim skidanjem fajla) i sad,na primjer,skidam neku pjesmu i brzina mi bude 30 Kb/s maksimalno,neki .pdf file opet brzina 30 mks. bilo šta da skidam sa brovzerima ta mi je brzina,a nekad zna biti i ispod 10,e to me stvarno počinje nervirati jer mi treba puno da čekam dok se nešto skine.
Sve sam pokušavao kako da riješim taj problem,pretraživao forume itd. al nisam naišao na nešto što bi mi pomoglo.

Ako neko zna u čemu je problem,da li u samim brovzerima ili u postavkama za internet molim da mi pomogne,bio bih mu zahvalan.......
15 godina
Koooja kaže...
Imam internet ADSLflat (1536/192)
Kada skidam neki torent sa BitTorrentom ili nekim drugim programom maksimalna brzina skidanja mi je 180-190 Kb/s.
A kada idem na Mozilu ili na Chrome i sad hoću nešto da skinem, (prethodno ugasim BitTorrent da mi nebi opterećavao Chrome,Mozillu svojim skidanjem fajla) i sad,na primjer,skidam neku pjesmu i brzina mi bude 30 Kb/s maksimalno,neki .pdf file opet brzina 30 mks. bilo šta da skidam sa brovzerima ta mi je brzina,a nekad zna biti i ispod 10,e to me stvarno počinje nervirati jer mi treba puno da čekam dok se nešto skine.
Sve sam pokušavao kako da riješim taj problem,pretraživao forume itd. al nisam naišao na nešto što bi mi pomoglo.

Ako neko zna u čemu je problem,da li u samim brovzerima ili u postavkama za internet molim da mi pomogne,bio bih mu zahvalan.......

mozda prespor intenet?!...nemora znaciti da ti je internet stalno 1536/192 jer internet je onoliki koliko ti operater moze pruziti...pogledaj preko speedtesta kolika ti je brzina

★★★★★
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice