Kabel za internet

poruka: 3
|
čitano: 7.483
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kabel za internet

Želio bih prenijeti komp u podkrovlje, ali problem je u tome što dolje u boravku imam MAXtv, i za to bi mi onda trebao jedan dugačak kabel (onaj koji spaja router s kompom, ili onaj koji spajam router s MAXtv-om, nezz jel ima kakva razlika u ta dva kabla). Gdje se može naći takav kabel za kupit i koliko bi došao metar(ako se prodaje na metar)?

Još jedan je problem, i kada bih to spojio trebao bi mi dosta dugačak kabel, jedno 25 metara, pa nezz dali bi bilo kakvih problema zbog toga što je dosta dugačak?

EDIT: dali se taj kabel zove UTP?

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2011 14:14 (system).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kabel za internet

Da taj kabel se zove UTP, nema nikakve razlike između kabela za povezivanje MAXTVa i routera i kabela za povezivanje routera i PCa. Što se tiče dužine nema nikakvih gubitaka na dužini oko 100 m, pogledaj si na stranici Cipoteke koliko je metar, tamo ti oni mogu odrezat na dužinu i stavit ti konektore, ili ako imaš kliješta za stavljat konektore onda možeš i sam, ali bolje je da ti to naprave oni.

Valentin

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Kabel za internet
Valentin17 kaže...

Da taj kabel se zove UTP, nema nikakve razlike između kabela za povezivanje MAXTVa i routera i kabela za povezivanje routera i PCa. Što se tiče dužine nema nikakvih gubitaka na dužini oko 100 m, pogledaj si na stranici Cipoteke koliko je metar, tamo ti oni mogu odrezat na dužinu i stavit ti konektore, ili ako imaš kliješta za stavljat konektore onda možeš i sam, ali bolje je da ti to naprave oni.

oke, hvala puno.

EDIT: kupio sam :)

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 19:33 (system).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice