Iskon pao?

poruka: 17
|
čitano: 5.246
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Iskon pao?
poz! Evo kod mene nema interneta cijelo jutro na poslu, a vidim još nekima koji su na iskonu. Pa eto ako netko ima info neka se javi ;) osijek je u pitanju...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Iskon pao?
Evo zvali su me iz iskona i rekli da u cijeloj regiji nema interneta jer je optički kabel bacio riku i sad ga t-com popravlja...
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Whatever kaže...
eterna luchar kaže...
Evo zvali su me iz iskona i rekli da u cijeloj regiji nema interneta jer je optički kabel bacio riku i sad ga t-com popravlja...

Uvijek imaju razborita objašnjenja {#}

Pa oni i jesu po T-comom?

Inace, mi u firmi imamo optiku od Optime. Cesto se zna dogodit da im ispadne glavni link prema Zg pa onda guraju preko backupa.

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

LoL

dooobar :)

ocigledno nemaju backup linkove.. iliti prsten napravljen oko velikih cvorista. toliko o ozbiljnosti.

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Whatever kaže...

Pročitaj ovo s linka, autor legendarni Drito Konj, ja sam se lijepo nasmijao.

http://dritokonj.mojblog.hr/p-nije-ovo-amerika/88721.html  {#}

koji je ovo kralj{#}

ja imam skoro isti problem, ali s t-comom.pucanje veze,pad brzine...

nisam se jos sjetio ovoga s bombom,al cu definitivno morati isprobati

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Iskon pao?

I sta onda odabrat,t-com preskup,b-net mi jos nije dosa u moje podrucje?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
17 godina
zoharbizo kaže...

Ja vec dugo vremena koristim t-com (od pocetka ADSL-a u Hrvatskoj). Radi bez ikakvog problema.

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
14 godina
tnakir kaže...
zoharbizo kaže...

Ja vec dugo vremena koristim t-com (od pocetka ADSL-a u Hrvatskoj). Radi bez ikakvog problema.

I ja sam na t-comu,zanima me isplati li se pric na druge ili ipak ostat na t-comu i ne imat probleme(neznam imaju li drugi probleme).

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
Iskon pao?

Ja koristim Iskon i 50x mi je bolji od t-com-a.. Po usluzi i po cijeni...  Veza je uptime 100% nikada nije bilo izgubljene konekcije, kao kod t-com-a kada sam bio bez interneta 3 mjeseca jer gospodi teško doći vidjeti o čemu je problem..

Maky
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samo da obavjestim da je veza došla poslijepodne u neko doba, s obzirom na kvar i brzo je popravljeno...
16 godina
eterna luchar kaže...
Samo da obavjestim da je veza došla poslijepodne u neko doba, s obzirom na kvar i brzo je popravljeno...

Veza je došla oko 14 sati, barem meni. Da, T-com-ovce su do dosta brzo popravili.

14 godina
neaktivan
Whatever kaže...

Pročitaj ovo s linka, autor legendarni Drito Konj, ja sam se lijepo nasmijao.

http://dritokonj.mojblog.hr/p-nije-ovo-amerika/88721.html  {#}

Skoro sam se ugušio od smijeha, nisam dugo pročitao nešto legendarnije.

Iskon je T-comova firma koja daje nešto niže cijene od T-comovoga super skupoga ADSL-a. Iako nema logičnog objašnjenja Iskon mora imati lošiju uslugu od T-coma da svi njihovi korisnici nebi prešli kod jeftinijeg operatera. Zašto uzimati 120 kn kada možeš 180 knod ljudi.

A opet moraš imati Iskon i nuditi internet po 120 kn zbog operatera kao što su Optima, Amis, H1 koji imaju izvrsnu uslugu.

Onda T-com zaposli 20 studenata koji po forumima blate sve žive operatere koji su jeftiniji, te hvale T-com. Najdraže uzrečice su im "Malo skuplje ali kvalitetnije" i "Malo skuplje ali izvrsna podrška"

Fora s ADSL-om je da svi operateri rade preko iste parice i kablova tj. lokalne petlje tako da si svi imaju istu kvalitetu. Jedini problem se događa kada ti operater namjerno želi zagorčati život kao što je opisano u blogu. 

Ljudi birajte što jeftiniji internet, sve telekomunikacijske usluge kod nas su precijenjene. Jedini način da rušimo cijene je da T-comu odlazi što više korisnika!

2 0 hvala 1
16 godina
Iskon pao?

Nije bilo net-a u cijeloj regiji? moš mislit, nisam primjetio da ga nema a u regiji sam, lažu

bug caruje, um klade valja

1 0 hvala 0
16 godina
Oldy kaže...

Nije bilo net-a u cijeloj regiji? moš mislit, nisam primjetio da ga nema a u regiji sam, lažu

Što od Iskona koristiš? Koji paket usluga? Odakle si?

16 godina
Iskon pao?

Ne koristim od iskona ali sam pročitao da su izjavili da je net pao u cijeloj regiji, što nije istina

to jest možda je kod njih i pao ali u cijeloj regiji zasigurno ne

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2011 22:34 (Oldy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iskon pao?

Like je legenda Drito Konj  i apsolutno u pravu za iskon. Frend sa posla me zove da dođem do njega jer mu je susjed uveo iskon ali da nešto ne šljaka i gle vraga zbilja ne radi.

I za svaki slučaj poberem par modema sa sobom reda radi i več na prvu se vidi da adsl linije nema (nije uključena), zove se služba za korisnike i kreće navlačenje od danas do sutra.

Nakon tjedan ili dva dolazi novi spliter i lik sav sretan me zove da kad to ušteka sad to bude radilo ja mu kažem da nebude ali neka preštekava do mile volje da mu je barem malo lakše.

I dalje traju pozivi simo tamo i uvjeravanja. Prolaze dva mjeseca i računi dolaze promet se skuplja a iskonov je modem u kutiji uredno zapakiran i čeka da neko dođe po njega.

Adsl linija nije uključena ni nakon tri mjeseca a podrška uredno tvrdi da je, te nakon odnošenja rutera kod bilježnika na pohranu i čuvanje, prihvataju tvrdnju da linija ne radi i sve to vrijeme niko nije došao pogledati

zašto. Čak ni zapisnik od drugog frenda koji je onda odkljanjao kvarove i potvrdio da to ne radi nisu uzeli u obzir jer je zaposlenik t-coma i nije radio preko njihovog naloga nego ovako kao uslugu ja njemu osovine, vijke, kučišta on meni rutere i brzinu.

Sve u svemu muka i jad sa tim Iskonom ali je barem printer osto na poklon tada su ga djelili novim korisnicima i rekli sa si ga ostavi zbog nemogučnosti sa nihove strane i td.

http://www.youtube.com/glodalica
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iskon pao?

Čitam malo po forumu i baš se čudim ovakvim komentarima... ja već 4 godine imam Iskon i nikada nisam imao problema... valjda onda imam sreće :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice