- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Uvijek imaju razborita objašnjenja
Pa oni i jesu po T-comom?
Inace, mi u firmi imamo optiku od Optime. Cesto se zna dogodit da im ispadne glavni link prema Zg pa onda guraju preko backupa.
LoL
dooobar :)
ocigledno nemaju backup linkove.. iliti prsten napravljen oko velikih cvorista. toliko o ozbiljnosti.
Pročitaj ovo s linka, autor legendarni Drito Konj, ja sam se lijepo nasmijao.
koji je ovo kralj
ja imam skoro isti problem, ali s t-comom.pucanje veze,pad brzine...
nisam se jos sjetio ovoga s bombom,al cu definitivno morati isprobati
I sta onda odabrat,t-com preskup,b-net mi jos nije dosa u moje podrucje?
Ja vec dugo vremena koristim t-com (od pocetka ADSL-a u Hrvatskoj). Radi bez ikakvog problema.
Ja vec dugo vremena koristim t-com (od pocetka ADSL-a u Hrvatskoj). Radi bez ikakvog problema.
I ja sam na t-comu,zanima me isplati li se pric na druge ili ipak ostat na t-comu i ne imat probleme(neznam imaju li drugi probleme).
Ja koristim Iskon i 50x mi je bolji od t-com-a.. Po usluzi i po cijeni... Veza je uptime 100% nikada nije bilo izgubljene konekcije, kao kod t-com-a kada sam bio bez interneta 3 mjeseca jer gospodi teško doći vidjeti o čemu je problem..
Veza je došla oko 14 sati, barem meni. Da, T-com-ovce su do dosta brzo popravili.
Pročitaj ovo s linka, autor legendarni Drito Konj, ja sam se lijepo nasmijao.
Skoro sam se ugušio od smijeha, nisam dugo pročitao nešto legendarnije.
Iskon je T-comova firma koja daje nešto niže cijene od T-comovoga super skupoga ADSL-a. Iako nema logičnog objašnjenja Iskon mora imati lošiju uslugu od T-coma da svi njihovi korisnici nebi prešli kod jeftinijeg operatera. Zašto uzimati 120 kn kada možeš 180 knod ljudi.
A opet moraš imati Iskon i nuditi internet po 120 kn zbog operatera kao što su Optima, Amis, H1 koji imaju izvrsnu uslugu.
Onda T-com zaposli 20 studenata koji po forumima blate sve žive operatere koji su jeftiniji, te hvale T-com. Najdraže uzrečice su im "Malo skuplje ali kvalitetnije" i "Malo skuplje ali izvrsna podrška"
Fora s ADSL-om je da svi operateri rade preko iste parice i kablova tj. lokalne petlje tako da si svi imaju istu kvalitetu. Jedini problem se događa kada ti operater namjerno želi zagorčati život kao što je opisano u blogu.
Ljudi birajte što jeftiniji internet, sve telekomunikacijske usluge kod nas su precijenjene. Jedini način da rušimo cijene je da T-comu odlazi što više korisnika!
Nije bilo net-a u cijeloj regiji? moš mislit, nisam primjetio da ga nema a u regiji sam, lažu
Nije bilo net-a u cijeloj regiji? moš mislit, nisam primjetio da ga nema a u regiji sam, lažu
Što od Iskona koristiš? Koji paket usluga? Odakle si?
Ne koristim od iskona ali sam pročitao da su izjavili da je net pao u cijeloj regiji, što nije istina
to jest možda je kod njih i pao ali u cijeloj regiji zasigurno ne
Like je legenda Drito Konj i apsolutno u pravu za iskon. Frend sa posla me zove da dođem do njega jer mu je susjed uveo iskon ali da nešto ne šljaka i gle vraga zbilja ne radi.
I za svaki slučaj poberem par modema sa sobom reda radi i več na prvu se vidi da adsl linije nema (nije uključena), zove se služba za korisnike i kreće navlačenje od danas do sutra.
Nakon tjedan ili dva dolazi novi spliter i lik sav sretan me zove da kad to ušteka sad to bude radilo ja mu kažem da nebude ali neka preštekava do mile volje da mu je barem malo lakše.
I dalje traju pozivi simo tamo i uvjeravanja. Prolaze dva mjeseca i računi dolaze promet se skuplja a iskonov je modem u kutiji uredno zapakiran i čeka da neko dođe po njega.
Adsl linija nije uključena ni nakon tri mjeseca a podrška uredno tvrdi da je, te nakon odnošenja rutera kod bilježnika na pohranu i čuvanje, prihvataju tvrdnju da linija ne radi i sve to vrijeme niko nije došao pogledati
zašto. Čak ni zapisnik od drugog frenda koji je onda odkljanjao kvarove i potvrdio da to ne radi nisu uzeli u obzir jer je zaposlenik t-coma i nije radio preko njihovog naloga nego ovako kao uslugu ja njemu osovine, vijke, kučišta on meni rutere i brzinu.
Sve u svemu muka i jad sa tim Iskonom ali je barem printer osto na poklon tada su ga djelili novim korisnicima i rekli sa si ga ostavi zbog nemogučnosti sa nihove strane i td.
Čitam malo po forumu i baš se čudim ovakvim komentarima... ja već 4 godine imam Iskon i nikada nisam imao problema... valjda onda imam sreće :)