Iskon (NOVA PONUDA)

poruka: 10
|
čitano: 8.290
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Iskon (NOVA PONUDA)

stigli su neki novi paketi, po mom mišljenju jako loši... ja imam dostupnu bijelu zonu a to su paketi

DUO Fun (flat aDSL do 4 Mbps uz garantiranu minimalnu brzinu od 2 Mbps) - 210kn

DOU Fit (flat aDSL do 1 Mbps uz garantiranu minimalnu brzinu od 0,5 Mbps) - 190kn

ne znam koji je gori  {#}

edit: u fun paketu se dobije 60min razgovora, a u fit 200min)

HR.DUO Smart- paket koji je bio prije ovoga je nudio isto što i DUO Fit za 121kn a

HR. DUO Surf  - stari paket - je imao iste brzine + to da su imali telefoniranje od 100min za 163kn

*po čem to mogu bit poboljšanja?? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 15:52 (nOObIlO).

3 0 hvala 0
15 godina
Re: Iskon (NOVA PONUDA)

"Stari" paketi su i dalje aktivni i odnose se narančastu zonu iliti Iskonovu infrastrukturu, a bijela zona koriti T-com infrastrukturu i od tuda više cijene. Ista shema kao i kod drugih operatera.

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
15 godina

U tim fit i fun paketima je uracunata pretplata tcom-u od 70kn. Kako mi se cini manje vise sve je isto, samo se dobije 1 racun koji se placa iskonu. Nek me netko ispravi ako sam u krivu

14 godina
neaktivan
Iskon (NOVA PONUDA)

poprilično sam uvjeren da nije uključena t-com pretplata..

0 0 hvala 0
15 godina

Nije uključena T-com pretplata jer pretplatu plačaš Iskonu, ali je uključena naknada za korištenje T-com infrastrukture.

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
14 godina
neaktivan
Iskon (NOVA PONUDA)

Bas sad gledam te ponude, i nadjem ovu temu..

Ja imam HR.DUO Surf, koji je nekih 170 kuna, malo vise, 4mbita, 100 minuta, kao sto je receno..e sad, ovo je promasaj, osim ako tu ne uracunaju tu pretplatu t-comu, jer je to losija ponuda za vise novaca, bas cu ih nazvati sutra mozda..

Moje misljenje je da je u to uracunata t.com pretplata, pa te ispadne malo jeftinije na kraju..MIslim da je tako, jer jednostavno nemoze dlat brzine 1 Mbit kostati 190 kuna..nemoze..

EDIT: Malo sam istrazivao..i nasao sam da je ova nova ponuda 2 racuna na jednom, znaci preko t-comove iznajmljene infrastrukture, ali nista neplacamo t-comu dodatno, samo iskonu..evo 2 slike..

Na starom paketu pise istaknuto da se mora placati jos t-comu pretplata, ali na novom paketu ne..izadje nesto jeftinije..

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 3:33 (brane47).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mislim prijeći s T-Coma na iskon.

Uzeo bi si TRIO.CARNet Plus za 116kn mjesečno uz flat i 5mb/s s telefonom.

Kako mislim da je to najpolovljnija opcija koju mogu prihvatiti kakva su do sada iskustva nekih iskonovaca?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
17 godina
Ag008 kaže...

Kako mislim da je to najpolovljnija opcija koju mogu prihvatiti kakva su do sada iskustva nekih iskonovaca?

Imam problema s telefoniranjem, a ostalo radi bez greške gotovo uvijek.

Ne mogu reći koliko je velik problem s telefoniranjem jer telefon gotovo uopće ne koristim - katkad prođe mjesec da ne nazovem nikog - ali se sastoji u tome da prilikom javljanja ili prilikom biranja broja, povremeno dolazi do resetiranja rutera.

16 godina
Ag008 kaže...

ja sam na iskon trio...i nemam nikakvih prigovora...radi ko urica, nemam problema sa telefoniranjem iako ne telefoniram previse...cijena na 3 mbit oko 230 kn...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 17:22 (Srednji).
13 godina
neaktivan
Iskon (NOVA PONUDA)

Kako dugo treba čekati da uzmem neki drugi paket?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice