INTERNET na HTC DESIRE

poruka: 19
|
čitano: 6.840
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
INTERNET na HTC DESIRE

e sad..hm..neznam kako objasnit bas ali pokusat cu! imam htc desire i zelim preko njega nesto sa interneta skinuti medutim imam samo 20MB besplatno pa me zanima jel netko zna kako mogu namjestiti na htc desire da mi bude internet od kuce mi, ako kuzite sto mislim??? help

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: INTERNET na HTC DESIRE

Aku imas wireless kuci onda nije problem.

:)
15 godina
neaktivan
INTERNET na HTC DESIRE

e kad se ja nekuzim u ta SRANJA IMAM UGLAVNOM OD OPTIME TEL SA INTERNETOM, A INTERNET MOGU KORISTITI NEOGRANICENO A MJESECNO PLATIM 150KN..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koji uredjaj si dobila uz internet. Imas negdje nekakav uredja. Prepisi sta pise na njemu.

17 godina
goodgirl kaže...

e kad se ja nekuzim u ta SRANJA IMAM UGLAVNOM OD OPTIME TEL SA INTERNETOM, A INTERNET MOGU KORISTITI NEOGRANICENO A MJESECNO PLATIM 150KN..

Smanji font :)

Ukljuci na mobitelu wireless i surfaj preko njega.

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan

ccccccccccccccccccccccccc

Samo zbunjujes curu. Sad jadna ide traziti gdje se u browseru smanjuje font ;)

Treba iskljuciti caps lock ;)

ccccccccccccccc

A ja sam star ;)

15 godina
neaktivan
INTERNET na HTC DESIRE

hahahhahah ispast ce da sam glupa ali vas nista nekuzim :( a i da kad to sve lipo namjestim jel mi taj internet vrijedi samo u stanu i okolici ili i malo dalje??? hm..i jel kad to stavim jel mi to sto povecava tel racun? :P izludit ce te s menom :D

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dijete, što će tebi htc desire?
15 godina
neaktivan
INTERNET na HTC DESIRE

dijete?? e pa eto valjda mogu se ucii na njemu..ko da svak zna sve odjednom na mob..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
goodgirl kaže...

hahahhahah ispast ce da sam glupa ali vas nista nekuzim :( a i da kad to sve lipo namjestim jel mi taj internet vrijedi samo u stanu i okolici ili i malo dalje??? hm..i jel kad to stavim jel mi to sto povecava tel racun? :P izludit ce te s menom :D

taj internet ti vrjedi samo u stanu tj. ovisi o signalu - do nekih 20m...nece se nista povecati racun niti nista,isto ko da si na kompu :*

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
17 godina
INTERNET na HTC DESIRE

Dakle kad si spojena na wireless, svoj, susjedov, opci, javni... sta ja znam kakav... ne placas nista dodatno (osim ako prelazis dozvoljeni promet po ADSL-u)... ne povecavaju ti se tel. racuni i slicno.

Kad se odspojis sa wifija onda se spajas preko mobilne mreze koja papa novce. Odspajas se sa wifija ako si daleko, ako nemas signala, ako je nekakva prepreka, ako ga krivo drzis (e da... ti imas Desire... zaboravi na ovo zadnje, to vrijedi samo za iPhone).

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
INTERNET na HTC DESIRE

luka hvala, ma nije sada u mene mob ali pokusat cu kasnije to a cek sto odprilike trebam napraviti??' help :/

0 0 hvala 0
17 godina
INTERNET na HTC DESIRE
I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
goodgirl kaže...

luka hvala, ma nije sada u mene mob ali pokusat cu kasnije to a cek sto odprilike trebam napraviti??' help :/

pa pod postavkama i nacinu povezivanja na mobitelu imas wlan i pronade ti tvoj router tj. tvoj taj internet i spojis se lijepo i surfas.nije tak komplicirano

nabavi onda mob pa nam javi

15 godina
neaktivan
INTERNET na HTC DESIRE

imam i iphone :D hahah a ostao mi mob u u sutu uglavnom hvala svima ako ude kakvih poteskoca javim se :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
goodgirl kaže...

imam i iphone :D hahah a ostao mi mob u u sutu uglavnom hvala svima ako ude kakvih poteskoca javim se :P

a s iphoneom se mozes spojiti i radi internet?

15 godina
neaktivan

E ovako što se toga tiče.. Imam problem, tj. 2 problema sa internetom. Prvi je vezan za mobilnu mrežu, znači ona se uopće ne pali, kada pritisnem da se mobile network upali on mi ja vi da ne može upaliti network zbog krivih APN postavki ili da jednostavno samo ne može upaliti. Probao sam sve promjene sa proxyem, usernameom i glupostima koje pišu na ovom forumu, ali ništa od toga ne radi. Jedino nisam još službu za korisnike zvao, ali pošto je sada 2 ujutro to ću sutra xD kupio sam mob prije par sati. Drugi problem je sa wirelessom... Sve sam lijepo na routeru podesio, upasio MAC broj da ga pusti, spojio se sa mobitelom na mrežu, upisao password, on je spremio network place, ali stalno javlja da je "not in range" bez obzira da li ja njega doslovno stavio pored antene.. Tek sam kupio mobitel, pročitao na netu sve najbolje o njemu bla bla bla i čim ga upalim problemi. Kao prvo nije mi uopće pri prvom paljenju bilo ono kao i na svakom mobitelu da se sve posetira. Ne radi mi mobilna ni wi-fi mreža, neće mi uopće otvoriti market, widgeti za weather mi isto ne rade (iako su valjda sve to problemi zbog nedostatka interneta) uglavnom šizim i nadam se da mi netko može pomoći :S

17 godina
neaktivan

Vrati mob na fabrickepostavke i u routeru ukini sve zastite. Iskljuci mac fltriranje, WEP ili WPA zastitu takodje. Ako to prodje onda ukljucuj jedno po jedno

15 godina
protjeran
napster92 kaže...

E ovako što se toga tiče.. Imam problem, tj. 2 problema sa internetom. Prvi je vezan za mobilnu mrežu, znači ona se uopće ne pali, kada pritisnem da se mobile network upali on mi ja vi da ne može upaliti network zbog krivih APN postavki ili da jednostavno samo ne može upaliti. Probao sam sve promjene sa proxyem, usernameom i glupostima koje pišu na ovom forumu, ali ništa od toga ne radi. Jedino nisam još službu za korisnike zvao, ali pošto je sada 2 ujutro to ću sutra xD kupio sam mob prije par sati. Drugi problem je sa wirelessom... Sve sam lijepo na routeru podesio, upasio MAC broj da ga pusti, spojio se sa mobitelom na mrežu, upisao password, on je spremio network place, ali stalno javlja da je "not in range" bez obzira da li ja njega doslovno stavio pored antene.. Tek sam kupio mobitel, pročitao na netu sve najbolje o njemu bla bla bla i čim ga upalim problemi. Kao prvo nije mi uopće pri prvom paljenju bilo ono kao i na svakom mobitelu da se sve posetira. Ne radi mi mobilna ni wi-fi mreža, neće mi uopće otvoriti market, widgeti za weather mi isto ne rade (iako su valjda sve to problemi zbog nedostatka interneta) uglavnom šizim i nadam se da mi netko može pomoći :S

Ili kupi bilo koji iphone, izvadi iz kutije, uključi i uživaj u radu!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice