Gušenje P2P na T-Comu?!!

poruka: 9
|
čitano: 2.488
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gušenje P2P na T-Comu?!!

Vidim da mnogi u zadnje vrijeme imaju problema sa MaxADSLom. Ne vjerujem da su problemi povezani (samo) sa podizanjem brzine. Kod mene se problem javlja sa uvijek istom karakteristikom (vidi sliku).

Nakon 5-6 minuta skidanja torrenta punom brzinom (privatni trackeri), odjednom veza pocne prekidati.

Ako pauziram torrente 10tak miuta, ponovo je sve u redu, 5 minuta .. dok opet ne krene isti problem.

Slucajno ili ne, P2P se  kaznjava?! Ima li tko slicna iskustva?

azureus azureus
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 8:27 (post).

0 0 hvala 0
17 godina
Gušenje P2P na T-Comu?!!

E drago mi je da nisam jedini, ali mi nije drago što se to događa. Naime, skidao sam neku glazbu s privatnog torrenta punom brzinom i odjednom piše nekakavi socket error i prekine skidati. Ja ponovo pokrenem i uredno nastavi, ali se opet isto dogodi nakon nekoliko minuta.

Nadam se da nam T-com neće uskratiti torrente.

92% tinejđera sluša turbo folk.Ako si ti među onih 8% koji slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax 800MHz | Chieftec 550 W (\__/) (='.'=) (")_(") Copy & paste Bunny into your sig to help him gain world domination
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Gušenje P2P na T-Comu?!!

nije do T-coma jer meni radi torrenti rade bez problema. al za svaki slučaj uključite enkripciju ako niste.

17 godina
Gušenje P2P na T-Comu?!!

Kod mene isto sve štima i nema nikakvih problema sa torrentima ili bilo čim drugim.

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gušenje P2P na T-Comu?!!

Kod mene isto, torrenti uvijek se skidaju maksimalnom brzinom i nikakvih problema.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Kod mene isto, torrenti uvijek se skidaju maksimalnom brzinom i nikakvih problema.

isto tako
AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3 *** don't mess with the best - or die like the rest ***
16 godina
protjeran
Gušenje P2P na T-Comu?!!

i mene zakacilo izgleda,skidanje s torennta ,skida full brzinom,pa padne na 20-10-pa se pocme penjat i tako stalno

penje se do 150kb/s pa pada pa raste i tako stalno..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
meni fino radi sve....trenutno skida 505 kb/s :)...al ak ukljucim dva torrenta da skida odjednom onda mi pukne veza...stoga jedan po jedan...
17 godina
zokiN kaže...

i mene zakacilo izgleda,skidanje s torennta ,skida full brzinom,pa padne na 20-10-pa se pocme penjat i tako stalno

penje se do 150kb/s pa pada pa raste i tako stalno..

Pa zar to neovisi o uploadu seedova, a ne o tvom downloadu(većina slučajeva).
Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 1066MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice