Error 678

poruka: 5
|
čitano: 3.202
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Error 678

Evo ovu grešku dobivam svaki put kad se pokušam spojiti preko VOLJATELA.Imao sam i duži razgovor sa njihovim agentom koji mi je rekao da promjenim DNS i IP adrese što sam i napravio ali opet se javlja ista greška...

Da li još netko koristi voljatel i da li ima kakvih problema?Ako netko zna kako to popraviti molio bih da mi kažete?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Error 678

Pa zar nitko?Oprostite na duplom postu ali volio bih rješiti ovaj problem jel me jako živcira!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
RE: Error 678

Koliko znam,problem bi mogao biti u ospojenim kablovima,znači,odgovarajući konektor u odgovarajući port.Možda je i do toga,pa onda uključiti računalo,da pokupi sve te periferijeSve su to male struje,mali signali.

16 godina
neaktivan
RE: Error 678
Ema2 kaže...

Koliko znam,problem bi mogao biti u ospojenim kablovima,znači,odgovarajući konektor u odgovarajući port.Možda je i do toga,pa onda uključiti računalo,da pokupi sve te periferijeSve su to male struje,mali signali.

Pa da je u tome problem,onda ne bih mogao ni preko T-coma na int....A evo što si na Voljatel help desk odgovorili a ja ne kužim baš koja je bila njihova misao?!?!?!

"Moguće je da je u modemu prije bilo namješteno kao tip spajanje dial on demand, pa ako ste se išli spojiti sa Voljatelovim podacima prije nego što ste ste otvorili browser ili nešto drugo šta zahtjeva spajanje na internet na taj način bi to trebalo proći."

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 22:09 (big_guy).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice