Dugo spajanje na internet

poruka: 6
|
čitano: 2.902
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dugo spajanje na internet

Imam Bnet kablovski internet i na win 7 svaki put kad dižem sistem treba mu oko 2-3 min da se spoji, jel ima načina da se to ubrza, na xp sve radi savršeno i čim se dignu win on je spojen na net. Slika u prilogu.

Poslije jebanja nema kajanja.

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Dugo spajanje na internet
kovaos kaže...

Imam Bnet kablovski internet i na win 7 svaki put kad dižem sistem treba mu oko 2-3 min da se spoji, jel ima načina da se to ubrza, na xp sve radi savršeno i čim se dignu win on je spojen na net. Slika u prilogu.

jel povezan kablom ili wirelessom

17 godina
neaktivan

kablom

17 godina
kovaos kaže...

Pa prema slici imaš 9 programa i treba malo pričekati da se loadiraju driveri i ostali startup programi.

Ja imam 3 programa i uglavnom pričekam oko 30 sekundi da bi se mogao konektovati na internet.

Isključi Winamp agent, Skype i ostale programe koji ti nisu potrebni prilikom dizanja sistema.

It's good to be smart - It's smarter to be good
17 godina
neaktivan

To nemože biti točno jer mi je prije bio spojen čim bi se sistem digao a i na poslu gdje imam isto bnet čim se digne sistem komp je online.

17 godina
kovaos kaže...

To nemože biti točno jer mi je prije bio spojen čim bi se sistem digao a i na poslu gdje imam isto bnet čim se digne sistem komp je online.

Meni je ovako na Win 7, a na poslu na xp radi ok.

It's good to be smart - It's smarter to be good
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice