Osim mog brata on skida puno,pa hvala bogu nema ga kući jer je na fakultetu.
haha...ajd uzivaj dok mozes ;)
Osim mog brata on skida puno,pa hvala bogu nema ga kući jer je na fakultetu.
haha...ajd uzivaj dok mozes ;)
Aj sad će se malo lakše disat, imat ću 2x20GB promet (kod kuće + na poslu). 40GB je već izdržljivo, a prva dva miseca mi je flat rate pa ću se tu ubit skidajući tako da se kasnije mogu primirit i zadovoljit sa 40GB misečno :)... samo da me brzina od 8Mbita ne "zakolje" pa i tih 40GB bude malo >.<
A hoce vjeruj.
ja 2 mbit plaćam 35km a neograničen je promet,torrent mi divllja ispod 250kbps ne ide a nekad zna i na 500 kbps skočit al je uvijek oko 400
A hoce vjeruj.
Ma neće ovo je baš prosjek, uz normalno surfanje kao i kad si imao 10gb , samo na to nadodaš jednu igru, 3-4 filma i eto kvota ispunjena ;)
Heheheh.Ajd molim te pogledaj za koliko ces pojesti tih 40 GB na toj brzini ;)
Za normalno surfanje i dva tri filma ti ne treba 8 Mbps.Dovoljno je i dva. A i to je previse.
čini mi se da m-tel dolazi u Livno.......pa ćemo se i mi malo opustit
korisnici HT MOSTAR ADSL imali tko problema u zadnjih mjesec dana??. internet mi stalno puca svakih 15minuta, na 1-2min me prekine. znaci do 15:00sati radi nekako ne puca i brzina je ok 3.5mb/s. posle 15:00 brzina pada na 0.7mb/s i puca veza, tako sve do mozda 1 ili 2 sata noci i onda opet radi normalno samo sto je brzina 1.5/mbs (upload brzina je uvijek ok 0.21mb/s) prvo nije radio nikako pa su mi mijenjali modem/router cak 3. i ovo se stalno desava! prije je bilo sve ok dok nisu povecali brzinu i promet u 2.mj. (jos ih nisam zvao zbog ovog problema)
korisnici HT MOSTAR ADSL imali tko problema u zadnjih mjesec dana??. internet mi stalno puca svakih 15minuta, na 1-2min me prekine. znaci do 15:00sati radi nekako ne puca i brzina je ok 3.5mb/s. posle 15:00 brzina pada na 0.7mb/s i puca veza, tako sve do mozda 1 ili 2 sata noci i onda opet radi normalno samo sto je brzina 1.5/mbs (upload brzina je uvijek ok 0.21mb/s) prvo nije radio nikako pa su mi mijenjali modem/router cak 3. i ovo se stalno desava! prije je bilo sve ok dok nisu povecali brzinu i promet u 2.mj. (jos ih nisam zvao zbog ovog problema)
Ovo kao da sam ja pisao. Upravo sam takve probleme doživljavao već skoro mjesec dana.
Danas su mi stavili modem u router način rada, i evo par sati nisam primijetio nikakve probleme.
Inače router način rada su stavili zbog sebe da bi pratili pucanje konekcije jer su ljudi ostali bez ijedne ideje u čemu je problem.
Novi kompjuter, već 3 modem, instalacije ok, protok max 10 mbit po mjerenju od centrale, bio je Xp, sada je Win 7 (slični simptomi).
Zasada imam dobru komunikaciju, dali su mi privatne brojeve mobitela da ih zovem i prijavljujem kvarove ako ih bude.
Ako imaš problema, preporuka je ZOVI!
to je i kod mene. kompjuter OK stavio sam novi system prije 3/4 dana win7:
ne znam do cega je, ovo su sad stavili 4 modem, isto su donosili svoj laptop isti problemi. oni to naprave odu i nakod 2 sata opet puca.
dosadilo mi ih zvati a moram opet!.
zz ljudi, jedno pitanje, buraz mi je uveo net, ali kaze da mu je ovaj donio onaj bezicni modem/ruter, i da ga je stavio kod telefona, sada mu laptop radi ali desktop nije skopcan, pa me zanima jel mi bolje vuci 10 metara kabela do sobe, ili kupiti onaj usb za hvatanje signala, ili pak bezicnu karticu za komp?
ja mtelu placam brzinu od 1mb...a on mi daje 850 mb\s
850 mb/s =?
850 mb/s =?
ja mtelu placam brzinu od 1mb...a on mi daje 850 mb\s
Imas 850 vecu brzinu od one koju placas i bunis se?
;)
zz ljudi, jedno pitanje, buraz mi je uveo net, ali kaze da mu je ovaj donio onaj bezicni modem/ruter, i da ga je stavio kod telefona, sada mu laptop radi ali desktop nije skopcan, pa me zanima jel mi bolje vuci 10 metara kabela do sobe, ili kupiti onaj usb za hvatanje signala, ili pak bezicnu karticu za komp?
Bezicna kartica za komp.
Čini mi se da M-tel nije loš...primamljiv je
jel mi netko može reći kakav je CLL internet...m-tel će početi pružati tu uslugu u mom kraju...hvala
Zna li neko kakav je to CLL internet
11.3 ja sam već imo 19 gb evo neznam kako sam izdžo ali evo 21.3 ja na 20.2 gb. HD na you tube učita za sekund ne osjeti se dok te ne udari po džepu. fimlovi neke piz...ije i opa. valjda ću se sljedeći mjesec moć kontrolirat mada mi je još ostalo 100 gb harda to će do ljeta bit popunjeno
Ja vama cijelo vrijeme govorim da 20 ili 40 GB nista na velikim brzinama. To se potrosi da i ne osjetis.
E vala, meni fino došlo 4mbit download i 10 gb prometa.
Trenutno sam potrošio oko 6,5 gb, a nagledao sam se videa na youtubeu i nekih tutorijala, skinuo dva filma, nešto muzike, par patcheva, par duzih video razgovora, naigrao se online cod2 do mile volje i što je najvažnije! svega 2 puta pogledao koliko sam napravio prometa (oni koji imaju mali limit znaju o čemu pričam).
Bez nekog ustručavanja, meni dosta za sada.
ja sam vec potrosio 18 gb nezz kako cu do kraja ovog mj
ogranicen promet na ove brzine je samo navlakusa...
To trubim cijelo vrijeme. Kakve ti korist 8mbps i ogranicenje od 40 gb ili koliko je vec. Bez ikakvog smisla i navlakusa da se trosi skupi dodatni promet.
Ako je potpisa ugovor ovaj mjesec (03 mjesec) onda mu flat počinje od 01.04.
Ako je potpisa ugovor ovaj mjesec (03 mjesec) onda mu flat počinje od 01.04.
A ovaj mjesec?
A ovaj mjesec?
Ovaj mjesec ima 10GB prometa. Znači da je prekoračija 5GB...nažalost :(
Danas je 16.3,a ja imam još koji 1 GB do 10 GB,a imam paket od 20 GB.
ja sam na mtelu...brzina je 1mbit/s al zato imam flat!
ja imam 2 mbps ;)