ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 931.627
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
ADSL u BiH

NAPOMENA:

NE MORATE potpisivati ugovor na godinu/dvije da bi uzeli ove pakete.

Paketi su dostupni i za ugovore na neodredjeno vrijeme.

Ja takodjer nisam vezan ugovorom i isao sam danas promijeniti u ovaj 39 + PDV.

sig

0 0 hvala 0
16 godina
Re: ADSL u BiH
Matty kaže...

NAPOMENA:

A najam opreme? je li ista cijena i na određeno i na neodređeno?

13 godina
neaktivan
ADSL u BiH

24km 3.5mbita najjaci net sto se isplati uzeti u Banja Luci. Mtel je tako nepouzdan u zadnje vrijeme da je to cudo, raja kuka non stop kako im brzina varira plate 10mbita a nemaju vise od 7 konstantno :S

jedva cekam kad cu imati 10 mbita za tu cifru..ne treba mi vise :D

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ja dobijem ovu brzinu za 25 KM,m:tel..

http://www.speedtest.net/my-result/3140923872

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

+PDV zar ne i onda si na 29KM mjesecmo, gdje ispadne da placas 0.5mbita 5km. Jesi mozda na nekom paketu ili?

15 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Intelovac123 kaže...

+PDV zar ne i onda si na 29KM mjesecmo, gdje ispadne da placas 0.5mbita 5km. Jesi mozda na nekom paketu ili?

Mislim da je pdv uracunat u to,al nisam siguran.

Paket Optima

http://www.mtel.ba/adsl-tarifni-paketi/

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
chaselol kaže...
Intelovac123 kaže...

Mislim da je pdv uracunat u to,al nisam siguran.

Paket Optima

http://www.mtel.ba/adsl-tarifni-paketi/

To ti je druze cifra bez PDV ti placas 29km i nesto sitno jos ;)

Preskui su u m:tel stvarno, ja sam presao na elta kablovski i evo 24km *uracunat pdv* 3.5mbit, 512kb/s upload radi odlicno. Mada majku mu i to je preskupo kad vidim sta telemach daje u Sarajevu >.>

16 godina
ADSL u BiH

Pa BIHnet za nešto manje od 30 KM nudi paket 10 Mbit/s.

0 0 hvala 0
17 godina
ADSL u BiH

Telemach je, ja mislim trenutno najpovoljniji, 22 KM - 8/1, uz ugovor na 2 godine brzina je 10/1,5

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ADSL u BiH

Dobio napokon povecanje brzine.

Naravno da nisu povecali samovoljno, bio je potreban jedan ostar i dug email, gdje sam im rekao sve sto ih ide i jos malo vise. 

Dakle zalite se, recite im sve sto vam pada na pamet, jer ne postoji nista sto cete im rec a da nisu zasluzili. 

1 0 hvala 1
15 godina
mmmnnn kaže...
Matty kaže...

NAPOMENA:

A najam opreme? je li ista cijena i na određeno i na neodređeno?

Naravno da ne. To ostaje kako i jest.

Uostalom, ADSL modema ima novih za 200tinjak kuna (50tak KM) tako da ne vidim smisao placati njima 5 ili 9 KM za modem. Ja imam svoj modem otkako se ADSL uopce pojavio na ovim prostorima.

Usput, jutros me zovu iz Eroneta, neki mladji tip, inace ama bas nikada ne zovu, jedino ako imaju kakav shit za ponudit a da se prodam za dvije godine ugovora:

E:"vidimo da vam je istekao ugovor na adsl"

Ja: nije istekao nego vec godinama imam ugovor na neodredjeno vrijeme. Imam ga radi toga sto vasa firma nikad ne nudi nesto dobro ili nesto bolje od drugih, uvijek nesto losije.

E: "hmh, dobro, a da li mozda zelite potpisati ugovor na dvije godine ? Znate, modem bi placali samo 1 KM".

Ja: Modem je moj i ja ne placam uopce za istog. Pa zar vam ne pisu te stvari tamo na ekranu, pod mojim podacima ?

E: "Sve OK, nego zelite li mozda potpisati na dvije godine pa mozete uzeti..." (tu ga prekinem)

Ja: Sta ? Jadni tablet ili jos jadniji mobitel ?

E: "Hm, da pa ovaj...." (opet ga prekinem jer nema vise sta pametno za reci)

Ja: Slusaj stari, znam da je ovo tvoj posao ali reci mi iskreno da li bi ti uzeo ovo sto vi sada nudite ?

E: (tip se smije) "Pa bas i ne bi."

Ja: Eto vidis. Nego, uvedite vise taj vDSL pa cemo poslovati i usput otpustite cijelu marketing sluzbu jer ne znaju raditi svoj posao.

E: (opet se kiselo smije) "Dobro, hvala na vasem vremenu"

sig
16 godina
ADSL u BiH

Hahahhaha

Mene su gnjavili isto tako.

Najgore je što su me stalno zvali na fiksni tel i kako mene uglavnom nema u kući baba se javljala.

Zvali su jedno 10 puta i gnjavili ju sa nekim opcijama.

Baba naravno nema pojma ni o čemu, na kraju su je uvjerili i čim sam tu večer došao kući kaže mi:

"Sutra ujutro moraš hitno otić do HT Eroneta i potpisat ugovor na 2 godine jer zovu već 10 dana zaredomi kažu da neće više zvati i da ćeš ti biti kriv"

Ja sam joj rekao da im kad drugi put budu zvali da im dadne moj broj mobitela:

Naravno rekao sam im svašta!

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 19:30 (mmmnnn).

0 0 hvala 1
17 godina
Ramo kaže...

Naravno da nisu povecali samovoljno, bio je potreban jedan ostar i dug email, gdje sam im rekao sve sto ih ide i jos malo vise. 

Dakle zalite se, recite im sve sto vam pada na pamet, jer ne postoji nista sto cete im rec a da nisu zasluzili. 

Nisam upratio ako si ranije napisao - je li ti ugovor 4/320 a povećali ti duplo? je li ti trio paket?

17 godina
kemal_r kaže...
Ramo kaže...

Nisam upratio ako si ranije napisao - je li ti ugovor 4/320 a povećali ti duplo? je li ti trio paket?

Nije trio paket, imam adsl i home TV, bez telefona, koji je na gazdu. 

Povecali su samo download sa 4 na 8. 

Ali samo kad ne radi Home tv, dok je upaljen brzina je oko 5,5. 

17 godina
Kod mene ista brzina i sa HOMETV i kad ugasim. Opet cu sutra probati.
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Pozdrav

Trebao bih priključiti nešto tipa home tv, da li na području Orašja postoji ijedan drugi operater osim (s)eronet-a? U biti sada plaćam telefon i internet što me izađe isto koliko i ovaj trio start paket gdje bih uz ovo dvoje dobio i iptv. Hoćul izgubiti na brzini interneta, hoćul imati problema s tim TV-om, i slično? Vidim da se mnogi žale i na kanale i na sve općenito u vezi njih.

0 0 hvala 0
15 godina
ADSL u BiH

Kao sto sam vec bio pisao u vezi glasina iz Eroneta da bi ove godine konacno tebao krenuti vDSL, na njihovom site se pojavio poziv na natjecaj za "Nabavu xDSL CPE opreme", tj. xDSL opreme za korisnike ("modemi", routeri, itd.)

Evo link:

Natjecaj

Zato ne nasjedajte na Eronetove trenutne ponude i ne potpisivajte nista na dvije godine. :)

sig
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 14:00 (Matty).

0 0 hvala 0
16 godina
ADSL u BiH

Ja sam potpisao na 1 godinu duet paket i još mi nisu povećali brzinu a rekli su da će se automatizmom od 1.1 će brzina povećati. Jesu li ikome povećali brzinu?

Nadam se da će s vDsl-om požurit, no ne bojim se da neće prije 1 godine oni to ponudit korisnicima.

0 0 hvala 0
15 godina
ADSL u BiH

Ja sam takodjer svoja dva broja/paketa stavio na DUO od 8 Mbit i takodjer sam poslao upit kada ce pustiti u pogon tu brzinu. Odgovorili su mi: "01.01.".

Jos nista, takodjer.

Usput, zasto si potpisao na godinu kada je cijena ista ?

sig
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 16:06 (Matty).

0 0 hvala 0
16 godina
ADSL u BiH

To sam u ćaćinom stanu potpiso na godinu, zbog najma modema.

Nije on ni zahtjevan.

Kod sebe sam uzeo duet 2 paket na neodređeno bez vremenske obaveze

Ni ćaći ni meni još nisu povećali brzinu.

Molio sam ih da mi pustu brzinu i u 12 mjesecu na foru, "vaš sam korisnik veše od 15 godina" al rekli su da ne mogu jer sve ide automatizmom i da će sve 1.1 biti automatski  povećano.

heb.em im politiku lažljivu

0 0 hvala 0
15 godina
mmmnnn kaže...

To sam u ćaćinom stanu potpiso na godinu, zbog najma modema.

Nije on ni zahtjevan.

Kod sebe sam uzeo duet 2 paket na neodređeno bez vremenske obaveze

Ni ćaći ni meni još nisu povećali brzinu.

Molio sam ih da mi pustu brzinu i u 12 mjesecu na foru, "vaš sam korisnik veše od 15 godina" al rekli su da ne mogu jer sve ide automatizmom i da će sve 1.1 biti automatski  povećano.

heb.em im politiku lažljivu

Savjet - kupi mu modem. Ja uzeo za sestru prije par mjeseci u Moj Mikro u Metkoviću za 60 kuna. Samo pazi da bude Annex A, to je obicno za Optima Telekom.

sig
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 20:27 (Matty).
13 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Isto sam uzeo novi duet paket jos nema povecanja brzine losi su skroz.

0 0 hvala 0
15 godina
ADSL u BiH

Zvao sad sluzbu za korisnike, kazu strpite se do sutra blagdani su pa se nije prebacilo.

Ja im kazem da su mi rekli 30.12. da ce to ici automatski 01.01. u ponoc. Zenska ce na to "A znate, ono,....ovaj....khmmm....".

Nije da sitnicarim radi ta dva dana sto nemam brzi net ali da seru - seru. Uredno ce sve naplatiti sto je u njihovu korist.

Da rade kako treba, mijenjali bi pakete u sred mjeseca ako treba, kao drugi operateri po drugim zemljama. Ali eto, valjda je nekome tesko sloziti sustav da tako radi i tetama u racunovodstvu da zbrajaju dvije razlicite tarife u jednom mjesecu.

sig

1 0 hvala 1
16 godina
ADSL u BiH

katastrofa, ja sam se davno prestao čuditi njihovom bezobrazluku i laganju.

Toliko su me puta zeznuli da se jednostavno iznenadim ako nešto bude kako su obećali.

monopol i to je to

0 0 hvala 0
16 godina
ADSL u BiH

automatizam proradio nakon 3 dana!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Kod mene i dalje ista brzina :(

0 0 hvala 0
16 godina
Publicenama kaže...

Kod mene i dalje ista brzina :(

šalji im mail ili ih zovi.

15 godina
ADSL u BiH

Upravo tako.

Tek nakon par poziva i par mailova su meni promijenili brzinu.

sig

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Da li je telemach dostupan u Rep. Srpskoj?

Gledao sam malo brzine i puno su veće od m:tel-ovih

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ima li tko problema sa downloadom kad hocu da skinem nesto preko browsera ili torrenta download je spor, ali kad gledam youtube ili twitch nemam nikakavih problema. Ne vjerujem da sam probio tjedni limit sto se tice downloada. Imam trio paket, downloado sam oko 100gb za ovaj mjesec  trio paket 

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 1:18 (Publicenama).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice