ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 931.631
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: ADSL u BiH
kemal_r kaže...

Pa bio sam i ja pod ugovorom a meni rekli: ti ne možeš, samo oni koji tek prvi put potpisuju ugovor - bilo da se radi o novim korisnicima bilo da se radi o korisnicima koji su bili bez ugvora (na neodređeno vrijeme). a je li ti istekao u prošlom mjesecu?

Nije bio isteko kad sam ga produzio to je bilo oko 15.11 istico je krajem mjeseca.

meni su rekli da na to imaju pravo svi koji su bez ugovora i svi kojim istice ugovor za vrijeme te akcije "ponude".

17 godina
kemal_r kaže...

Je li moguće da je sada i 20 i 40 GB po istoj cijeni ili je greška na stranici (slika)?

nije, vidiš da ti piše cijena HEJ box paketa uz ugovor na 24 mjeseca.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 10:28 (crni83).
17 godina
ADSL u BiH

Što se mene tiče i da nude Mercedes CLK uz potpisivanje ugovora nebih više pristao, jedino da izgorim po glavi ili da me ne'ko opali lopatom. {#}

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
boxer kaže...

Što se mene tiče i da nude Mercedes CLK uz potpisivanje ugovora nebih više pristao, jedino da izgorim po glavi ili da me ne'ko opali lopatom. {#}

Da ima M:tel ovdje kod mene nebi mi palo napamet koristiti smece od ht-a kojem veza puca 20 puta na dan -.-"

i uz to placam brzinu 4096/256 kbit/s a imam ovo

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 17:32 (mario1990).
17 godina
mario1990 kaže...
boxer kaže...

Da ima M:tel ovdje kod mene nebi mi palo napamet koristiti smece od ht-a kojem veza puca 20 puta na dan -.-"

I kod mene ista navedena brzina a evo rezultata:

E sad sam u dilemi, da li produžiti ugovor i dobiti dupli promet (20 GB) ili čekati istek ovog ugovora (do 6. mjeseca) pa možda bude bolja ponuda.... šta predlažete?

15 godina
neaktivan
kemal_r kaže...
mario1990 kaže...
boxer kaže...

I kod mene ista navedena brzina a evo rezultata:

E sad sam u dilemi, da li produžiti ugovor i dobiti dupli promet (20 GB) ili čekati istek ovog ugovora (do 6. mjeseca) pa možda bude bolja ponuda.... šta predlažete?

Ako ti ugovor istice tek u 6 mjesecu, onda ova ponuda za dupli promet tebi i ne vrijedi. to je samo za one sto im istice ugovor u proslom i ovom mjesecu.

15 godina
Irfan kaže...

Izgleda da polako dolaze bolji dani (za neke dijelove BiH) što se tiče BiH! Ako se gamad u parlamentu slože, trebalo bi od početka nove godine na snagu stupiti zakon kao što funkcioniše u Hrvatskoj, telefonska infrastruktura neće biti u vlasništvu BiH Telecoma niti bilo kojeg drugog "tiranina", prelazi u državno vlasništvo, i samim tim svi će imati mogućnost da biraju čije usluge da koriste, bilo telefonske ili internet usluge!

Ja lično taj dan ne mogu dočekati, da uživam u rušenju i koprcanju BH Telecoma, a svakim danom im je sve lošije i lošije, u Bihaću trenutno postoje 4 Wireless providera internet usluga, peti dolazi, a samo pogledajte usluge i cijene m-tel-a!

Ja se nadam isto da ce se stvari promijeniti, samo nisam siguran za internet usluge.

Naime, bilo je vijesti da ce se telefonski broj moci prebaciti na novog providera ali nitko nista se spominje za internet veze. Bojim se da ne bi bilo da se moze prebaciti broj u mtel mrezu ali DSL da ne mogne.

Bacit cu par mailova na par mjesta (RAK, mtel, itd.) da se malo raspitam oko te problematike. Nadam se pozitivnom odgovoru. U tom slucaju bih sva svoja tri HT broja i dvije ADSL veze prebacio na mtel. {#}

sig
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

hebem ti kišu i sve nikako da se popnem na kuću da vidim dali ima ikakvih prepreka između mene i AP, nemogu s ovim htom ni sekunde više diže mi tlak iz dana u dan

0 0 hvala 0
17 godina
Black3005 kaže...

hebem ti kišu i sve nikako da se popnem na kuću da vidim dali ima ikakvih prepreka između mene i AP, nemogu s ovim htom ni sekunde više diže mi tlak iz dana u dan

Šta kaže tvoj speedtest.net?

15 godina
neaktivan

šuti bolan nesmim otić na speedtest da me trefi infrakt bolje da neznam kolika je brzina, čekić mi je tu u sobi onaj švabac dušu dao za ravaljivanje samo je pitanje dana/sata/minute/sekunde kad će ovaj čekić i modem imat bliske odnose

inače imam onaj najači paket a evo testova pogledajte samo ping

http://www.speedtest.net/result/1059836329.png

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 18:43 (Black3005).
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

imam jedno pitanje......naime, imam adsl 8G bhtelecom paket i nude mi ovo:

-ADSL 8Gkorištenje brzine prijenosa2048/256 Kb/s(brzina download-a je 2048 Kb/s, a upload-a je 256 Kb/s);

- 1 korisnički račun;

- neograničen upload

- 8GB download saobraćaja

- 2 e-mail adrese kapaciteta 200 MB na bih.net.ba domeni

- G-hosting

Pored ovih usluga svim ADSL paketima su pridružene i osnovne usluge: WWW pretraživač, FTP, News, Telnet, Proxy, Ping.

G hosting - baziran na LinOS platformi (ukljucen u cijenu ADSL 8G i 20G paketa)

200 MB disk prostora (sumarni disk limit)

5 GB saobracaja (HTTP + FTP)

1 com.ba poddomena (npr. www.domena.com.ba)

1 MySQL baza

5 e-mail adresa (na hostanoj/zakupljenoj domeni)

Prekoraceni 1 GB saobracaja (KM/mjesecno)    2,00

Prekoraceni 1 MB disk prostora(KM/mjesecno)   0,02

...........ja nekontam sta sve ovo znaci pod g-hosting...i da li je to besplatno....(znam da ima neke weze sa vlastitom stranicom...) .....pa ak neko zna molim da mi objasni...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 16:21 (El_Nino_09).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

to znaci da mozes koristiti njihov hosting, tj. dobijas mjesto za svoj web site. medjutim, ima kvaka (kao i uvijek sa bh telecomom). u cijenu pretplate je ukljucen odredjeni iznos bandwitha (prometa, koji korisnici ostvare posjecivanjem tvog site-a), a za prekoracenje, svaki GB se dodatno placa, tj. placa vlasnik hosting accounta. to ti dobro dodje, ako namjeravas postaviti neki licni web site, limitiranog sadrzaja.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

a da li to znaci da se ovo:

-200 MB disk prostora (sumarni disk limit)

-5 GB saobracaja (HTTP + FTP)

svaki mjesec ponistava tj. da je to ogranicenje za 1 mjesec......(ovo ostalo sam skonto {#})

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Sad su dodali i neke laptope u ponudu za one koji potpisuju ugovor.

http://www.ht.ba/hr/Privatni/Akcije-i-novosti/Akcije-i-novosti/Radost-blagdana

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Black3005 kaže...

meni se čini da što se tiče i mene ovom ht-u je odzvonilo

nije još ali kraj je sve bliže

đubrad su ukinuli ht zaposlenicima paket u pola cijene, tako da je neizvjesno kada će ova brzina od 8 mb i promet od 20 gb skočit sa 27 km na 50 km

to je jedino što me držalo njihovim korisnikom, je bilo nedovoljno ali ipak u pola cijene je bilo u nekim granicama normale...

Od kada ovo?? Od kuda ti takve informacije, i jesi siguran da su to ukinuli??
Ja koliko znam to nisu ukinuli. Mislim da bi se vidjelo po racunu da su ovo ukinuli, a koliko sam primjetio meni je racun bio sasvim OK.

14 godina
neaktivan
ADSL u BiH

aktivirao sam G-hosting ali imam problem neznam kako napraviti stranicu......da li neko ima iskustva sa g - hostingom bh telecoma...da me uputi....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ima li ikakvih naznaka za povečanje brzine ili smanjivanje cijena flata kod HT Mostara

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
spartak17 kaže...

Ima li ikakvih naznaka za povečanje brzine ili smanjivanje cijena flata kod HT Mostara

Za povecanje brzina nisam cuo nista, 

a za cijene flata rekli su mi u ht-u da bi trebali smanjiti cijene u 2011 sad kad ce to biti ko zna..{#}

14 godina
mario1990 kaže...
spartak17 kaže...

Za povecanje brzina nisam cuo nista, 

a za cijene flata rekli su mi u ht-u da bi trebali smanjiti cijene u 2011 sad kad ce to biti ko zna..{#}

31,12,2011

dejanceeeeeeeeee
15 godina
neaktivan

31,12,2011

Nebi se cudio...{#}

17 godina
ADSL u BiH

Surfajući malo netom i pregledavajući stranice u bookmarksima naletim na jedan link gamerske i korisničke kuknjave vezano za HT Mostar. Ima zanimljivih razmišljanja.

Evo da podjelim sa vama, čak ima i prigodna muzička pozadina. LOL.

Pored nekih razmišljanja koja su slična mojim, ima ovdje i nekih tekstova koji zadiru u politiku i dubioze sa kojima se nebih zamarao jer za to imaju nadležne institucije.

http://www.hejba.com/

http://www.hejba.com/ne-potpisati-ugovor-sa-ht-eronet

http://www.hejba.com/kaznena-prijava

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Zna li iko hoće biti povećanja brzina za m:tel ?

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ADSL u BiH
Ljudi imat cemo sad u veljaci ili ozujku 20 gigi svi koji smo sad na adsl start paketu od 10 giga a oni na maxi paketu sa 20 na 40 gigi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jeti kaže...
Ljudi imat cemo sad u veljaci ili ozujku 20 gigi svi koji smo sad na adsl start paketu od 10 giga a oni na maxi paketu sa 20 na 40 gigi!

nemoj mi molim te džabe budit nadu

15 godina
neaktivan
Jeti kaže...

Odakle ta informacija?

17 godina
ADSL u BiH

Moram priznati da sam ugodno iznenadjen Pincom wic-em u zadnje vrijeme. Naime koristio sam wic prije nekoliko godina, ali su bili katastrofa. Stalno neki problemi... Uglavnom raskinuo sam ugovor i presao na drugog wireless ISP-a. Mreza doo, i oni su bili sto se tice stabilnosti i svega puno bolji od wic-a ali im je mana sto su im paketi prespori. Govorim o flat paketima, s tim da ovi u wic-u imaju fair use, crnu listu itd... Mreza ima pravi flat, bez ogranicenja. Problem je bio sto za otprilike istu cijenu (oko 150 kn   ) wic ima 3072/256 kb/s, a mreza 512/192 kb/s (u medjuvremenu podignuto na 768/256). S tim sto je mreza bila puno konstantnija, i nije imala stalno neke probleme, izbacivanja itd. Medjutim kako imam 2 laptopa na kojima se intenzivno koristi net, to mi je presporo pa sam se vratio na wic. Do prije 3 tjedna sam bio na 2,4 gHz mrezi, i imao sam opet problema s vezom, ali kad sam se prebacio na 5gHz, internet mi leti. Znaci u 3 tjedna brzina konstantmo na max, ni jedno izbacivanje, ma milina. Tako da ako lovite WIC, moja preporuka, ali samo s antenom koja radi na 5 gHz, na 2,4 ni slucajno. Po meni puno bolje i isplativije od ADSL-a

0 0 hvala 0
17 godina
Jeti kaže...

Ovu informaciju čuo sam i ja prije 20 dana, ali nije još potvrđena pa nisam htio ništa pisati. Uglavnom, prema informaciji trebali bi svi dobiti dupli promet. Otprilike u 3 mjesecu bi se trebalo dogoditi,a do tada živi bili pa vidjeli.

16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ja sam cuo da to ide sa produljenjem ugovora.

Go hard or go home ... Low life !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gman kaže...

Ja sam cuo da to ide sa produljenjem ugovora.

Pa od 10-12 mjeseca je bila akcija duplo više prometa za one koji produže ugovor. Akcija je završena, a ove informacije se odnose kao na akciju koja će obuhvatiti sve. Nešto kao prije godinu dana kada su povećali svima promet i brzinu bez obzira.  To su još neprovjerene informacije i ostaje za vidjeti. 

16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

A hebiga, meni 13.01 istekao ugovor. Moraju ga povecati, zbog konkurencije.

Go hard or go home ... Low life !
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice