ADSL u BiH izdvojena tema

poruka: 2.541
|
čitano: 933.028
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
ADSL u BiH

Ne znam bi li i mogao potrošit 38 gb koliko sporo skida.Skidam sam 100 mb pa mi treba 12 minuta.{#}

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: ADSL u BiH
dejan1471 kaže...

Ne znam bi li i mogao potrošit 38 gb koliko sporo skida.Skidam sam 100 mb pa mi treba 12 minuta.{#}

jel se sjećaš kolika je točno brzina bila, ako ide punom brzinom treba bit 128 kb/s i u takvim uvjetima moraš skidati 84 sata da bi prekršio fair use (bar tako govori tekst na službenoj stranici, moguće da je u praksi drugačije - ne bi se iznenadio)

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ja sam jučer i danas skino već 40GB....Moram novi eksterni HDD kupovat.....kakav je verbatum....

Pozzzz

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Champollion kaže...
dejan1471 kaže...

jel se sjećaš kolika je točno brzina bila, ako ide punom brzinom treba bit 128 kb/s i u takvim uvjetima moraš skidati 84 sata da bi prekršio fair use (bar tako govori tekst na službenoj stranici, moguće da je u praksi drugačije - ne bi se iznenadio)

Nisam gledao brzinu

dejanceeeeeeeeee
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Ja sam od idućeg na flatu (1024/128) = 39KM, i baš me briga za fair use i limite, skidam pa vas izvjestim kada mi smanje brzinu i daju opomene.

Au sto je to kod vas zaje*ano. U mtel-u 1024/128 = 25 KM mjesecno i nema nikakvih ogranicenja...

15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Najveća greška HT-Mostara jest što su meni dali flat....hehehe...:)

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
spartak17 kaže...

Nisu oni tebi (a i meni) ništa dali - to sve skupo plaćamo. A i to što imaš - zažalit ćeš koliko plaćaš kad ti još i brzinu smanje na flat....

17 godina
spartak17 kaže...

Meni više izgleda da ovako ispada nego kao što ti misliš.

Odnos cijene i performansi kod HT Mostara Odnos cijene i performansi kod HT Mostara
Aktuelni politički moto: "Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio."
14 godina
neaktivan

čekaj pričate li vi ovdje o 37 GB mjesečno ili tjedno i kako uopće računate koliko se može potrošiti?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 0:48 (maxpayne1).
17 godina
ADSL u BiH

Evo ja samo da se pohvalim da sam ovaj mjesec pukao preko 250GB na WIC-pincom.

a cak mi torrent nije bio upaljen svaki dan :D

Vi HT-ovci nikad necete znawti sta je PRAVI falt, kakvo je to ogranicenje ;)

ma bit ce bolje i u ovoj vukojebini.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Dokaz kako kradu ovi u HT-u. Gornji dio pokaziva potrošnju prema HT-u, donji u routeru, i to 8 sati kasnije. HT je brojao do ponoći, onda se router restarta, a na routeru sam izvukao potrošnju u 8 sati.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ma ja sam do sada najbinije skinuo....63GB filmova od 4gb

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
spartak17 kaže...

Ma ja sam do sada najbinije skinuo....63GB filmova od 4gb

Hebes to, skidaj svaki film u HD - 63 GB svaki.{#}

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
15 godina
neaktivan

hehehhe....ma dobra je slika i ovdje od 4gb.....ripa ih PS3 team....

Pro Deo Et Patria
16 godina
neaktivan
maxpayne1 kaže...

čekaj pričate li vi ovdje o 37 GB mjesečno ili tjedno i kako uopće računate koliko se može potrošiti?

Tjedno, već je bilo priče o tom al evo ponovo, polovina od maximalnog tjednog downloada se može potrošiti sve preko tog znači smanjenje brzine.

15 godina
neaktivan

Skinuo sam 63gb i još mi nisu smanjili brzinu.....nije čak ni kako treba biti 1mbit

Pro Deo Et Patria
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Evo vidio sam sada na nihovoj stranici za duplo veći promet...

http://www.ht.ba/hr/Vijesti-i-press/Novosti/Do-konca-godine-akcija-za-dupli-promet-u-ADSL-paketima

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

LOL 2GB za 20km??? S time da je bio 1GB?

Ma daj, lol

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Champollion kaže...
maxpayne1 kaže...

Tjedno, već je bilo priče o tom al evo ponovo, polovina od maximalnog tjednog downloada se može potrošiti sve preko tog znači smanjenje brzine.

I onda na kraju skuzis da taj "flat" od HT-a bas i nije flat. nego neki paket pun ogranicenja, ali dobro, bolje ista nego nista.

Ja sam sebi davno rekao bolje i nikakva brzina bez ogranicenja, nego da mi ide svjetlosnom brzinom a imam ogranicenje 20GB.

Mi necemo vidjeti pravi internet dok ne dobijemo konkurenciju. Ali pravu konkurenciju, znaci netko tko moze pokriti i Mostar, Čapljinu, Ljubuški, Grude, Posušje, Široki, tek kad netko takav dode onda ce HT morati spustiti cijene. Što se samog Mostara tiče situacija je povoljna, imamo monet, x-net i pincom i tu mozes izabrati sta ti odgovara, ali HT zaraduje na ovim okolnim gradovima, na onim koji ne mogu birati.

Znam da je kod ostalih problem pocetno placanje, x-net i pincom traze antenu, koja dode 160-240 KM, i monet prikljucak koji dode 160KM, ali pogledajte na dulje staze, jednom to platite i imate odlican net, da 30KM dobijete brzinu 2/256 ( u pincomu, slicno je u sviju) i pravi flat, znaci nema ogranicenje, postoji fair use kaluza. Pod fair use se podrazumijeva da se ne ude bas bezorazan, znaci da je svaki dan full opterecenje mreze, iako meni je, ruku na srce, torrent radio i po tjedan dana po 250 kbps (full) i nitko mi nista nije rekao.

monet ima opciju od 00-07 se promet ne broji, tako da je sve bolje nego sugavih 25 gb tjedno od HT-a.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
spartak17 kaže...

http://www.ht.ba/hr/Vijesti-i-press/Novosti/Do-konca-godine-akcija-za-dupli-promet-u-ADSL-paketima

E sad možda i ja potpišem ugovor i to nakon nekoliko godina korištenja.

17 godina
Champollion kaže...
spartak17 kaže...

E sad možda i ja potpišem ugovor i to nakon nekoliko godina korištenja.

E vidiš moga bi i ja. Imam na poslu i kod kuće, znači na 12 mjeseci ugovor, što je ukupno 80GB prometa mjesečno, to mi je sasvim dosta. Od ovih 40GB sam uspio odvojit 6GB na skidanje zakrpe za WoW i sve je stalo na knap, tako da će mi 80GB bit i više nego dovoljno.

15 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Spala brzina.....hebiga....najbitnije skinuto....

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
spartak17 kaže...

Spala brzina.....hebiga....najbitnije skinuto....

Prijatelju, samo natrpaj pun uTorrent onoga sto zelis skinut, ogranici upload na 2 kbps svakom, minimiziraj ga i ostavi do kraja mjeseca da ti bez prekida skida.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
17 godina
spartak17 kaže...

"Svi novi i postojeći korisnici koji do konca godine podnesu zahtjev za potpisivanje ugovora na 12 ili 24 mjeseca za ADSL pakete ADSL JUNIOR, ADSL START i ADSL MAXI dobit će dvostruki mjesečni promet za istu cijenu pretplate za vrijeme trajanja ugovora."

Ja sam dosada mislio da je ovo neka zajebancija, ali ovo stvarno i misle.

Fucking unbelievable... 

Baš da vidim kako će se situacija odvijati, jer ja ovo naprosto nemogu da svarim.

Aktuelni politički moto: "Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio."
17 godina
boxer kaže...

"Svi novi i postojeći korisnici koji do konca godine podnesu zahtjev za potpisivanje ugovora na 12 ili 24 mjeseca za ADSL pakete ADSL JUNIOR, ADSL START i ADSL MAXI dobit će dvostruki mjesečni promet za istu cijenu pretplate za vrijeme trajanja ugovora."

Ja sam dosada mislio da je ovo neka zajebancija, ali ovo stvarno i misle.

Fucking unbelievable... 

Baš da vidim kako će se situacija odvijati, jer ja ovo naprosto nemogu da svarim.

Pa produzi ugovor na jos godinu dana, i ja sam vario kad si mi doso i reko da su ti dali 1 Gb vise sto si potpisao ljetos, pa te nije tad hvatala zgaravica {#}

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina

Pa oke, ali to nije bila diskriminacija kao sada.

16 godina
neaktivan
ADSL u BiH

Ima li vas još iz Orašja?

Ima li kakvih "naznaka" da bi mogla biti "uvedena" nova mreža?

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4ucker kaže...

Imaš wireless operatere "Ćutuk" i "Satmedia" pa provjeri ako ti odgovaraju.

16 godina
neaktivan
boxer kaže...
4ucker kaže...

Imaš wireless operatere "Ćutuk" i "Satmedia" pa provjeri ako ti odgovaraju.

...Za jednu sam već čuo, no nisam bio siguran da li se prebaciti, kod prijatelja su kvarovi prilično česti i dosta su spori... A sad, koliko je to istina, ja ne znam, nisam imao priliku to i "osjetiti"...

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
17 godina
ADSL u BiH

Evo maloprije citam na bljesku, i jedan od korisnika kaze da je zvao u HT i da nude dupli promet samo za prva tri mjeseca, ito samo za nove korisnike, kopiram njegov post:

Ja ih zvao i javi mi se muškarac, rekoh HVALA TI BOŽE ovaj sigurno vlada situacijom, pitam ga važi li ova ponuda za dupli promet za  stare ili samo za nove korisnike koji NISU vezani ugovorom, kaže mi on mrtav hladan:
-KAKVA PONUDA
JA: pa ima ponuda, rekao mi je kolega da dajete dupli promet
Operater: MA NA KOJEM STE VI PAKETU???
Ja: START, imam sad 10 giga
OPERATER: Da i to plaćate 29 km plus PDV
JA: Gospodine znam šta plaćam i šta imam zanima me ova nova ponuda!!!
Operater: Sačekajte trenutak......__________________ DA; ako potpišete ugovor na 24 mjeseca imate 3 mjeseca internet samo za 1KM!
JA: Ali zanima me promet!
Operater: PROMET???
Ja: DA, PROMET, dupli promet!
Operater: Tko vam je to rekao???
JA: hehehe ima i na internetu ponuda od HT-a da novi korisnici dobivaju duplki promet....
Operater: Ma to je biće za ta prva tri mjeseca dupli promet... nije za stalno, samo prva 3 mjeseca....

Sada, ili im je operater totalni kreten (nebi me cudilo), ili nas opet prcaju u paksu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 8:02 (goodye).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice