ADSL laptop

poruka: 5
|
čitano: 4.233
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
ADSL laptop

Poštovanje,

imam pitanje...mogu li uzeti adsl ako imam doma samo laptop...znam da mogu ako je uvijek uštekani mrežni kabel u laptop...ali ako onda želim van i spojit se na net mislim da ne mogu jer nikamo nije zaštekani kabel ili se varam....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: ADSL laptop
Mozes, uzmi wireless router (sa antenom) za bezicno spajanje.
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
14 godina

aha,ali onda dok dobijem paket prvo napravim instalaciju na laptopu,konfiguraciju(naravno priključim kabel i sve) i onda ce funkcionirati...ali ne kužim kako kad nije nikamo zaštekani mrežni kabel koji ide o routera?

16 godina
ADSL laptop

-WLAN (bežični) je identično kao bežićni kućni telefon. Koliko je domet baze (signala) toliko daleko može biti udaljen telefon - notebook.

-ako misliš na dalje od kuće, tad ti treba ''bežićni internet'', to je kao mobitel. - ako si razumio razliku između telefona i mobitela.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Nista na laptopu ne trebas raditi na laptopu, bitno je da u sebi ima ugradjenu wireless antenu i da je driver za nju instaliran (ofc). Kad dobijes router (tj.internet), on se mora spojiti sa splitterom kod telefona (dugi uski kabel (ne UTP) i u struju xD. I onda kad se internet veza osposobi, imas wep key, imas laptop, upalis wireless (mora biti tipka na laptopu), pronadjes mreze, stisnes na svoju, upises taj wep key i Voila!
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice