Zvucnici

poruka: 35
|
čitano: 10.445
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Zvucnici

htio bi kupit zvucnike philips SPA 5300 2.1

PA AKO MI MOZETE RECI KAKVI SU ILI PREPORUCIT NEKE DRUGE

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvucnici
A neznam ti reć za njih sad ništa jer ih nisam čuo.
Al nez koliko je bas dobar jer mi se čini da je od plastike a svi basevi koje sam dosad cuo a da su od plastike su bili losi.
Ako ti je svejedno za sistem ja bi ti preporucio 2.0 sistemce od geniusa
model ti je sp hf 3000a.
Ja ih imam stvarno zvučnici su strava.
Imaju puno snage i dosta basa.
Ustvari sve će ti bit jasno kad ih uživo vidiš.
Poz
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Zvucnici

vidio sam ih na links vidit cu jso hvala

15 godina
neaktivan
Zvucnici

ako želiš baš 2.1 sustave pogledaj malo crative labs.

kod logitecha se nećeš usrećiti do 500 kn.

ako možeš ić do oko 600 kn onda uzmi z3 ako slušaš tehno,trance house i tako jer imaju dosta jak i čist bas.

a nez šta slušaš pa ti ne mogu točno preporučit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2010 15:36 (explorer 4).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

rock,pop,...

15 godina
protjeran
explorer 4 kaže...

ako želiš baš 2.1 sustave pogledaj malo crative labs.

kod logitecha se nećeš usrećiti do 500 kn.

ako možeš ić do oko 600 kn onda uzmi z3 ako slušaš tehno,trance house i tako jer imaju dosta jak i čist bas.

a nez šta slušaš pa ti ne mogu točno preporučit.

pa koliko para toliko mjuze...stara dobra izreka..u načelu..pc zvučnici nisu za neku rasturačinu,osim tu i tamo u igrama,gdje ne postoji baš stalnofull opterećenje po sub-u i satelitima...mislim,na sustave 2.1.... ima moćnih 5.1 i 7.1 Creative....ti su sasvim druga priča,ali cijena je....khhhh-khhhh...opet nije puno za onoga kome to znači...i opet....treba prvo odmjeriti potrebe...

15 godina
neaktivan
Zvucnici
Za to ti je najbolje uzet genius drvene 2.1 sistemce ako ih nađeš ili nešto od creative.
Poslat ću ti na privatne prijedloge

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

tako je...za rock i pop je drvo najbolje....sint zvukovi  opet bolje pašu metalnim zvučnicima sa neodimijum jezgrama...

15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Rađe ne jer jeftini 5.1 sistemi nisu dobri za te pare jedva da ćeš dobit u tom slučaju dobar 2.1 sistem.
17 godina

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvucnici

isplate se itekako za to što drugi nude za 400 kn.

imam ih ja meni su dosta dobri i zadovoljavaju moje uvjete.

eto tu na linksu pogledaj mišljenja korisnika to što tamo piše sam ja napisao pa ti vidi.

ne sviđa mi se što su kratki kablovi.

ako trebaš što opširnije javi se na privatne poruke.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 15:12 (explorer 4).

2 0 hvala 1
17 godina
Zvucnici

Uzet cu ih def. U utorak javim dojmove.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvucnici

ako ti ne treba bas odvojen nemožeš pogriješit samo uzmi

0 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

ako ti ne treba bas odvojen nemožeš pogriješit samo uzmi

Ma bas kako si reko za tulum, meni treba za manje festice u manjem prostoru. Do sad sam imao srot MS-ove za 30 kn koji su obavljali funkciju onda moraju i ovi za 380 :D

15 godina
neaktivan

aha za feštice će bit super.

imaju snage i više nego dovoljno.

ko od linije zvučnici iznenadit ćeš se kad čuješ.

17 godina
explorer 4 kaže...

aha za feštice će bit super.

imaju snage i više nego dovoljno.

ko od linije zvučnici iznenadit ćeš se kad čuješ.

A mozes ih spojit na komp preko 3.5mm chincha ? Nadam se da mozes :)

15 godina
neaktivan
Zvucnici

da da tako se i spajaju na komp a još ćeš dobit kabel da ih i na tv spojiš.

to su ti ustvari hi-fi zvučnici

1 0 hvala 1
17 godina
linuxjuzer kaže...

sint zvukovi  opet bolje pašu metalnim zvučnicima sa neodimijum jezgrama...

metalni zvučnici s neodimijskim jezgrama? Daj objasni malo što bi to trebalo biti molim te xD

@explorer 4

Ne, to nije ni blizu Hi-Fi zvučnicima bez obzira šta piše na njima :)

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
15 godina
protjeran
Zvucnici

Kupi novi BUG pa procitaj temu o zvucnicima!Nevinašce

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Vido kaže...
linuxjuzer kaže...

sint zvukovi  opet bolje pašu metalnim zvučnicima sa neodimijum jezgrama...

metalni zvučnici s neodimijskim jezgrama? Daj objasni malo što bi to trebalo biti molim te xD

@explorer 4

Ne, to nije ni blizu Hi-Fi zvučnicima bez obzira šta piše na njima :)

@ vido.....

evo link na creative sustav gdje su sateliti u metalnom kućištu.....

http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/H_L3800_p.jpg

a neodimijum magneti na linku....

http://www.kjmagnetics.com/neomaginfo.asp

15 godina
neaktivan

ako ti tako kažeš :)

mislio sam da jesu jer su stvarno veliki al ako je tako onda ok.

poz

17 godina
Zvucnici

Hehe, znam ja za to da ali kažem da si se krivo izrazio pa da te ispravim, nisu nikakve neodimijske jezgre nego neodimijski magneti, nema jezgara u zvučniku što god netko rekao, magnet je samo stator el. motora. Jer po ovome što bi doslovno netko shvatio iz tvog posta isplao bi da imaš zvučnik koji ima metalno kućište koje ima jezgru od neodimija što više podsjeća na nuklearni reaktor nego na zvučnik Namigiva

A što se tiće metalnih kutija one su dosta rijetke i moraju biti jako jako debele da budu kvalitetne, a i ovi CL od metala vjerojatno su samo prekriveni metalom izvana jer je to dosta skuplje od MDF-a. Iako svaka čast ako su cijeli metalni mada je to samo marketinški trik, MDF zvuči vjerojatno najbolje od svih materijala za kutije u odnosu na debljinu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 1:41 (Vido).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Vido kaže...

Hehe, znam ja za to da ali kažem da si se krivo izrazio pa da te ispravim, nisu nikakve neodimijske jezgre nego neodimijski magneti, nema jezgara u zvučniku što god netko rekao, magnet je samo stator el. motora. Jer po ovome što bi doslovno netko shvatio iz tvog posta isplao bi da imaš zvučnik koji ima metalno kućište koje ima jezgru od neodimija što više podsjeća na nuklearni reaktor nego na zvučnik Namigiva

A što se tiće metalnih kutija one su dosta rijetke i moraju biti jako jako debele da budu kvalitetne, a i ovi CL od metala vjerojatno su samo prekriveni metalom izvana jer je to dosta skuplje od MDF-a. Iako svaka čast ako su cijeli metalni mada je to samo marketinški trik, MDF zvuči vjerojatno najbolje od svih materijala za kutije u odnosu na debljinu.

imam te creativce...zvuk je kristalno jasan a pokriven esu sve frekvencije ravnomjerno....jedan ortak je rekao da nisu po pitanju divlje snage baš nešto,sa čime se ne bi složio...zvukovi u igrama su fenomenalni i kristalno čisi...u nirvani sam kad igram Crysis...miline...!!!!....visoki srednji,basevi,subovi...sve savršeno....u načelu si u pravu po pitanju zvučnika,ali ovo....tehnologija je zgazila sva tradicionalna pravila...zvuk j realističan...ma daj odi poslušaj kod nekoga...nemam te što uvjeravati....to treba uživo čuti...Namigiva

17 godina
linuxjuzer kaže...
Vido kaže...

imam te creativce...zvuk je kristalno jasan a pokriven esu sve frekvencije ravnomjerno....jedan ortak je rekao da nisu po pitanju divlje snage baš nešto,sa čime se ne bi složio...zvukovi u igrama su fenomenalni i kristalno čisi...u nirvani sam kad igram Crysis...miline...!!!!....visoki srednji,basevi,subovi...sve savršeno....u načelu si u pravu po pitanju zvučnika,ali ovo....tehnologija je zgazila sva tradicionalna pravila...zvuk j realističan...ma daj odi poslušaj kod nekoga...nemam te što uvjeravati....to treba uživo čuti...Namigiva

Ti zvucnici su ok sigurno Creative ima dobre zvucnike uvjek im dajem prednost ispred Logitec, ali to izgleda ko igracka nit blizu pravom zvucniku tu mislim na satelite i ne moze bit bolje od recimo ovog dole modela Genius 2.1 pa da se postavi na trepavice.Nevinašce Ja imam doma inace stariji model od Creative Inspire T 3000 2.1 kupljen pod kraj 2005 g i oni koji ga imaju znaju kak je dobar no kod mene trenutno miruje nema posla za njega.Cool

17 godina
Zvucnici

Najvažnije je da si ti zadovoljan, ostalo nije toliko bitno mada vjeruj mi to nije ništa naspram nekih zvučnika  :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 17:57 (Vido).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvucnici

Da li je neko imao iskustva sa Logitech S 220 ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Čuo sam ga i nije mi nešto ali ako nisi zahtjevan korisnik uzmi jer za 200 kn nećeš naći bolji 2.1 sustav.

@rambox jesi ti siguran da ovi creative nemaju bolji zvuk od ovih geniusa.ja baš i ne bi bio siguran na tvom mjestu jer koliko znam nisi čuo ote genius ni ove creative.
A ja sam čuo tako da ti mogu reći da je ovaj creative bolji sustav.
Pozdrav
16 godina
neaktivan
Zvucnici

Da ne otvaram novu temu.

Imal logitechove zvučnike x-230.

Kad pojačam zvučnike do 1/4 i maskimalno pojačam zvuk u windowsima osjetim pucketanje u zvučnicima.

To pucketanje prestaje kada zvučnike pojačam do 1/2.

Dal je to do zvučne koja je integrirana?

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
Zvucnici

Ako se pucketanje smanjuje kad dodatno pojačaš rekao bih da je do potenciometra jer da je do zvučne bi se glasnije čulo kad pojačaš.

Spoji ih na mp3 player ili nešto takvo pa vidi dolazi li do istog pucketanja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 22:11 (Vido).

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice