Znojenje ruke

poruka: 16
|
čitano: 8.917
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Znojenje ruke

Ne znam dal je ovo pravi podforum za to, al ima veze s misevima pa nek bude tu...

Uglavnom, u zadnje vrijeme mi se ruka na misu jako znoji. Pogotovo kad igram, onda mi je cijela mokra i kapljice cure  po misu, a i kad surfam po internetu, onda malo manje, ali se ipak znoji. Znoji mi se i na tastaturi ali ne tolko.

Ovo pisem zato jer planiram uskoro kupiti neki kvalitetniji mis (G9 ili tako nesto), pa se bojim da ga to nebi ostetilo

A i ako mislite da bih trebao ici doktoru zbog toga, recite

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Znojenje ruke

To ti može biti zbog napetosti, uzbuđenja ili jednostavno topline. Ako si pak tinejdžer to može biti razlogom djelovanja hormona.

Ali ne brini se zato se ne ide doktoru. E sad ne znam za miš, ali valjda ga ne bi trebalo oštetiti(nije sad da ti se ruka cijedi ko krpa).

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Znojenje ruke

Previse se uzbudis, to sigurno kad igras Crysis :)

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Znojenje ruke

nije to nista strasno osim ako nisu znojne i hladne

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Znojenje ruke
igy kaže...

Da, to kog mene zna biti nekad...Iznenađen
Too late,my time has come, Goodbye everybody-I've got to go...
17 godina
Razer_Copperhead kaže...
igy kaže...

smanjenje stresa, tjelovjezba, pravilna prehrana
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2009 21:10 (igy).
17 godina
neaktivan
igy kaže...
Razer_Copperhead kaže...
igy kaže...

Da znam, to mi je rekao i liječnik točnije liječnici. Ne jedem ni voće ni povrće osim banane i krompira, pod stresom sam konstantno zbog zdravlja i škole naravno, tjelovježbe mi također fali, a ispred računala provedem malo manje od 24 sata.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2009 21:16 (Razer_Copperhead).
17 godina
Razer_Copperhead kaže...
igy kaže...
Razer_Copperhead kaže...
igy kaže...

Da znam, to mi je rako i liječnik točnije liječnici. Ne jedem ni voće ni povtrće osim banane i krompira, pod stresom sam konstanntno zbog zdravlja, tjelovježbe mi također fali, a sve to jer sam ispred računala oko 24 sata na dan.
 banane i krumpir nemaju bas veliku vrijednost. Banane su pune kalija ali i lose utjecu na bubrege pa nije preporucljivo jesti vise od dvije dnevno....
17 godina
Znojenje ruke

umjesto novog intelovog quada zgodno je investirati u spravu za vjezbanje i malo trcanja i da vidis...Cool ili jednostavno teretana, fitnes ili nesto... vjezbanjem jacas tijelo, imunitet i rjesavas se stresa i negativne energije

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2009 21:21 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
igy kaže...

umjesto novog intelovog quada zgodno je investirati u spravu za vjezbanje i malo trcanja i da vidis...Cool

Sad sam malo bolji sa zdravljem u zadnje vrijeme tako da treniram košarku redovito, a planiram početi i s veslanjem. Pa se nadam da ću s trenizima košarke i veslanja vratiti kondiciju i zdravlje. Hvala ti na savjetima, a autoru teme se ispričavam na off-topicu.:))
17 godina
neaktivan
Znojenje ruke

It`s like i`m taking crazy pilll`s here...Belji se

Mrs-ulje,sol,znoj,alkohol (sa visoki %) , benzin = su krivci za takva stvar. Probaj da operes ruke pred da pipas komp i da ne cuvas hrana,sokove i sl do njega.

Mislim da to bi ti bilo A GOOD START...Namigiva

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Znojenje ruke

ma sta doktoru, turni ruku u frižider na pol sata-sat pa se vrati na komp.

ne salim se

buahhahaha

al ak to ne pomaze, i ak razmisljas o novom misu i imas nofca na bacanje xD kupi si G9, ima on onu masku na kojoj se valjd manje znoje ruke

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@) [url=http://profile.xfire.com/inferno2912][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/inferno2912.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Razer_Copperhead kaže...
igy kaže...
Razer_Copperhead kaže...
igy kaže...

Da znam, to mi je rekao i liječnik točnije liječnici. Ne jedem ni voće ni povrće osim banane i krompira, pod stresom sam konstantno zbog zdravlja i škole naravno, tjelovježbe mi također fali, a ispred računala provedem malo manje od 24 sata.
 Pa čovjeće, nemoj si to raditi! Koliko godina imaš?! Pa uništit će te to. Trgni se malo, nisi valjda toliko skrenuo. A znojenje ruke, hm, ako je u sobi hladno i ruka ti je hladna i znoji se - znak nervoze, mogu biti živci, hipotireoza, a ako je topla, a u sobi hladno i znoji se - moguće hipertireoza. Nemoj ovo ozbiljno shvatiti, prekasno je u noć...
Mount Vision Pro
17 godina
neaktivan
2029.MN4 kaže...
Razer_Copperhead kaže...
igy kaže...
Razer_Copperhead kaže...
igy kaže...

Pa čovjeće, nemoj si to raditi! Koliko godina imaš?! Pa uništit će te to. Trgni se malo, nisi valjda toliko skrenuo. A znojenje ruke, hm, ako je u sobi hladno i ruka ti je hladna i znoji se - znak nervoze, mogu biti živci, hipotireoza, a ako je topla, a u sobi hladno i znoji se - moguće hipertireoza. Nemoj ovo ozbiljno shvatiti, prekasno je u noć...
 Pa sad u četvrtom mjesecu ću navršit 18 godina.
17 godina
neaktivan
Znojenje ruke

Mislim da muski razmisljaju o sexu svake 4 sekunde...barem tako kazu...mozda ti je to neka nuspojavaCool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Znojenje ruke

Kupi si stiskavac za ruku, to je ona sprava koju stiscer sa metalnom oprugom...

Mozes kupit i onu lopticu kojoj vrtis unutrasnjost tako da vrtis zglob ruke...

5 minute vjezbe i proc ce...

Stres i uzbudenje... Mozda si i napaljen predugo pa ruka ne trosi vodu :))))

probaj koji put posolit hranu i jest vlakna (povrce)

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice