Web kamera kao spy kamera

poruka: 8
|
čitano: 3.118
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

zanima me moze li se nekako preraditi web kamera da bude nesto kao spy, posto mi netko stalno provaljuje u garazu pa bih je sakrio negdi?

e sad tribalo bi joj nesto na sta bi snimala tipa neki hdd, ali tu triba opet neko napajanje ili ako postoji mogucnost da se spoji na mob nekako da sprema na njega?

ako netko zna postoji li kakva shema za tako nesto neka pomaze :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I mene zanima neki homemade video nadzor, 2-3 fps, tek toliko da se vidi jel opće čovjek. 

PAZI!- Skrivena kamera ti NE MOŽE poslužiti kao dokaz policiji i na sudu, već to mora obaviti stručna firma i mora biti jasno istaknuta obavijest tipa "Pozor, objekt je pod video nadzorom!" 

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2012.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ni neman namjeru nosit to na policiju, cisto da znam tko ulazi, ali meni triba nesto vise od 2-3fps...

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Web kamera kao spy kamera
Mile22 kaže...

Ni neman namjeru nosit to na policiju, cisto da znam tko ulazi, ali meni triba nesto vise od 2-3fps...

ima dobrih pravih nadzornih kamera do 500 kn, mislim da u metrou. ja sam sebi uzeo za 350 kn, montira se na zid, radi ili na struju ili na bateriju, samo sto ne snima na nista neko uzivo prenosi(ima prijemnik koji se spaja na tv).

15 godina

A da tog " nekog " pricekas u garazi s kakvom palicom ? {#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Web kamera kao spy kamera
Haf932 kaže...

A da tog " nekog " pricekas u garazi s kakvom palicom ? {#}

jeftino rjesenje s vrlo malo zahebancije.

16 godina
odjavljen

Jeftina kartica za video nadzor sa 4 kanala - 20ak $. Kamera (IC) - isto toliko. To je dovoljno za osnovni video nadzor koji bi čak mogao prijavit policiji.

Malo pretražite ebay ljudi.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav, da ne otvaram novu temu moze pomoć oko kvalitete snimanja jedne spy vanjske kamere?

Radi se o http://www.viperprotection.com/hidden-cameras-1/best-nanny-cameras-for-office-use/outdoor-rock-hidden-camera-motion-detection.html , kamera bi sluzila da snima jedan vanjski posjed gdje mi se u zadnje vrijeme desava steta, dali se isplati uzet tako nesto za vanjsku upotrebu te dali ta kamera ima dovoljno dobru kvalitetu snimanja da snima s daljine 20 metaara kako kazu ali da slika bude kvalitetna?

Zahvaljujem.

کτγℓع

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice